Artan
Azalan
Ýþlem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) Düþük / Yüksek
15,73 10% 16,70 Mn 14,21 / 15,73
19,14 10% 378,76 Mn 17,35 / 19,14
232,40 9.99% 456,47 Mn 226,40 / 232,40
79,25 9.99% 169,22 Mn 74,90 / 79,25
182,00 9.97% 488,95 Mn 165,60 / 182,00
3,87 -10% 2,97 Mn 3,87 / 4,35
23,76 -10% 494,00 Mn 23,76 / 27,68
114,40 -9.99% 127,33 Mn 114,40 / 127,10
3,22 -9.8% 283,76 Mn 3,22 / 3,57
2,94 -8.98% 2,53 Mr 2,91 / 3,37
192,00 -1.54% 24,03 Mr 190,00 / 201,80
3,06 2.34% 20,72 Mr 3,00 / 3,19
317,25 -0.63% 13,59 Mr 315,50 / 324,50
268,00 2.58% 7,53 Mr 261,50 / 268,00
78,10 -1.01% 6,65 Mr 77,50 / 80,50
18,58 -1.28% 756,46 Mn 18,49 / 19,09
411,00 -1.38% 6,39 Mr 406,00 / 422,50
192,00 -1.54% 24,03 Mr 190,00 / 201,80
746,00 -0.93% 2,59 Mr 744,00 / 765,00
93,20 -0.9% 525,81 Mn 92,65 / 95,75
116,00 -2.19% 231,93 Mn 115,50 / 120,40
411,00 -1.38% 6,39 Mr 406,00 / 422,50
30,82 -0.9% 95,64 Mn 30,68 / 31,60
10,70 0.66% 395,01 Mn 10,66 / 10,95
81,40 -0.91% 272,06 Mn 81,20 / 83,00

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj
Sayfa 832/853 ÝlkÝlk ... 332732782822830831832833834842 ... SonSon
Arama sonucu : 6822 madde; 6,649 - 6,656 arasý.

Konu: Bana kalýrsa.

Alýntý Originally Posted by alicemal Yazýyý Oku
    Kim aday olursa olsun sonuç deðiþmeyecekti. tayyip'in gerçek oyu %42 civarýydý. çakma gandi yerine baþkasý aday olsaydý tayyip ayný þeyleri yapýp yine kazanmýþ görünecekti. imamoðlu grubunun reklamlarýndan etkilenmiþsin. çakma gandi gitsin, cehape baþýna imamoðlu gibi saðcý gizli gerici biri gelsin, çok daha düþük oylar alacaðýný göreceksin.

Benim gibi düzgün kiþi arayan ve mecburen cehape ye oy veren bir kesim var. imamoðlu, mansur gibi tam saðcý biri gelirse bu kesimi kessen cehape ye oy vermez. Geri kalan sürüde vermez çünki aslý tayyip varken çakma imamoðlu oy alamaz. Ýstanbul'u alma sebebi cehape den aday olmasýydý ve cehape yi yöneten düzgün kesimin idare edecek kadar düzgün gördüðü biri idi.
    Yanlýþ düþünüyorsun, Ýmamoðlu konusunda seninle ayný fikirdeyim, uzun zamandýr da yazdým, burada da yazdým bulurum da gerekirse.
    Ýmamoðlu 2. RTE hatta ondan daha fazla ABD yanlýsý diye, ancak Ýmamoðlu gelsin politikasýný bizatihi Kýlýçdaroðlu kendi yönetiyor, seçim afiþ ve posterlerinde arkasýnda Ýmamoðlu ve Mansur resimlerini ben yerleþtir, demedim kendisine, ayrýca her mitinge bu ikiliyi de neredeyse götürdü ve konuþturdu yani beni Ýmamoðlu ve Mansurla birlikte seçiyorsunuz aslýnda onlarla birlikte yöneteceðim dedi, bu BUGÜNE KADAR RASTLANMIÞ BÝR ÞEY DEÐÝL, BÝR SOLCU , ARKASINA SAÐCILARI ALMIÞ RESÝM VEREN VE MÝTÝNG YAPAN BÝRÝNE OY VERÝYORSA KESSELER NASIL ÝMAMOÐLUNA OY VERMEZ PEK ANLAMADIM . Bugün de vermemeliydi.
    Aslýnda bugün Fatih Altaylý da benden sonra böyle konuþmuþ Gültekin'in yorumlarýný konuþmuþ izlemeni isterim ALTAYLI ÝYÝ BÝRÝ DÝYE DEÐÝL nasýl Kýlýçdaroðlu indirilecek gör diye.
    https://youtu.be/zZY1LUXvkk0

Alýntý Originally Posted by alicemal Yazýyý Oku
    Bu dönemi baykal yarattý. O baþlatmasaydý, bu dönem gelmeyecekti. hali ile daha kötüde olsa baykal ýn eseri.

çakma gandi BENCE proje deðil.
    imamoðlu proje. Neden proje olduðunu taaa Ýstanbul belediye baþkanlýðý seçimini kazandýðý günlerde, geliþen olaylara bakýp yazmýþtým. Anormal þeyler olmuþtu. Siyaset tarzý, kökeni ve görevi deðilken batýlý büyükelçilerle yemekler yemesi vb.

çakma gandi'nin psikolojik sorunlarý olduðunu düþünüyorum ve çocukluðuna dayanýyor olmalý. Yüzeysel yazayým önemli bir konu deðil.
    O psikolojik sorunlar sebebi ile baþa geçmeyi ölüm kalým meselesi olarak görüyor.

O kadar çok istiyorki, baþa geçebilmek için her türlü naneyi yiyor. abd den emir alýyor, katilleri, hýrsýzlarý, terörrist destekçilerini partiye alýyor. Saðcýlar çok oy alýyor diye saðcý gibi görünüp saðcýlarý destekler görünüyor. vb. vb.

Çok istediði en tepe noktaya gelmek için her þeyi yapýyor ama kapasitesi yeterli gelmiyor. Ayrýca sanýrým son 5 veya 10 yýldýr bunamýþ olmalý. Son yýllarda aldýðý kararlar normal bir zekânýn ürünü olamaz.
    Baykal ýn evet çok yanlýþý var ama muhtemelen öyle emredildi kendisine, ancak ben, bir adam hastaneye yürüyerek gidiyor ve çýkýþta konuþamaz yürüyemez hale geliyorsa, veya Mehmet Ali Birand gibi hastaneye kontrole gidip ölüyorsa, veya vali Yazýcýoðlu, veya Muhsin Yazýcýoðlu veya Adnan Kahveci gibi trafik veya hava koþullarý nedeniyle ölüyorsa veya birden bunalýma girip intihar ediyorsa ve yerine kim veya kimler geliyorsa kendileri bilmeseler de proje dirler, diye düþünüyorum.
    Kýlýçdaroðlu bugüne kadar ne muhalefet üretti veya ne üretebilirdi Ekmek için Ekmeleddin i çýkarýp adama doðru dürüst miting yapmamak nedir, Ýmamoðlu nu da o lanse etti, bak meclise kaç parti soktu ve kimleri soktu. Kalan noktalarda sana katýlýyorum, benden bu kadar.

3. emekli zammý neden verilmedi?
    kimsenin söylemeye çekindiði olay seçimlerde kýlýçdaroðlunun 15000 tl vaad etmesi ve dolayýsý ile anketlerde emekli oylarýnýn chp ye kaydýðýnýn görülmesi..yani þimdi istanbullunun cezalandýrýldýðý ortada iken emeklinin cezalandýrýldýðý görünmüyormu? birde aþaðýlanarak.. hala bir þeyler olacak reis son anda sürpriz yapacak..yok bahçeli 8000 teklif edecek..
    muhalefet desen kendi derdine düþmüþ gazeteciler kem küm..yani bu muhalefet kazansaydý acaba ne olurdu???
    istanbul belediyesi de kaybedilmiþtir þimdiden geçmiþ olsun..
    yok yahudiler yok kriptolar arka planda olsalar bu kadar böyle acý acý toplumu ezip yoldan çýkaramaz sonunda bu milletin tepkisinden korkarlar..
    bahsedilen siyonistler bakayým rusya yý bitirdikten sonra ne yapacaklar? herhalde artýk yön olarak bizle beraber orta doðuyu gösterecekler
    iþ te ozaman geçmiþ olsun avrupa...gerçi yine abd ye birþey olmaz..baþka bahara artýk..tüm dünya ayaða kalkýnca abd belki baþka gezegen arayýþýna girer..
    yokluk mertliði bozar.. da ..açlýk ne yapar? allah göstermesin de oraya doðru bir görüntü var..

Þu notu düþeyim hastaneye dikey olarak gidip yatay olarak çýkanlarla ilgili yorumlarým bilgiye dayanmýyor, ancak Ecevit'ten ve Hüsamettin Özkan'dan bu yana hastaneye gittiðinden kötü kim çýkmýþsa ben de þüphe uyandýrýr, Baykal için bu durum extra böyledir, Baykal ýn doktor hatalarý sonucu küt olduðu neredeyse kesin iken doktorlarý da bayýndýr da olmasý lazým meþhur tiplerdir.
    Birand da bence içinden çýktýðý topluma her konuda ayný fikir taþýmayan bir insandý, týpký Üzeyir Garih gibi dediðim gibi hiç bir þey bilmiyorum birazda ben boþ konuþayým verdiðim geçici rahatsýzlýk için özür.

Duhul
    Jul 2018
    Ýkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
     Alýntý Originally Posted by Desidero74 Yazýyý Oku
    Yanlýþ düþünüyorsun, Ýmamoðlu konusunda seninle ayný fikirdeyim, uzun zamandýr da yazdým, burada da yazdým bulurum da gerekirse.
    Ýmamoðlu 2. RTE hatta ondan daha fazla ABD yanlýsý diye, ancak Ýmamoðlu gelsin politikasýný bizatihi Kýlýçdaroðlu kendi yönetiyor, seçim afiþ ve posterlerinde arkasýnda Ýmamoðlu ve Mansur resimlerini ben yerleþtir, demedim kendisine, ayrýca her mitinge bu ikiliyi de neredeyse götürdü ve konuþturdu yani beni Ýmamoðlu ve Mansurla birlikte seçiyorsunuz aslýnda onlarla birlikte yöneteceðim dedi, bu BUGÜNE KADAR RASTLANMIÞ BÝR ÞEY DEÐÝL, BÝR SOLCU , ARKASINA SAÐCILARI ALMIÞ RESÝM VEREN VE MÝTÝNG YAPAN BÝRÝNE OY VERÝYORSA KESSELER NASIL ÝMAMOÐLUNA OY VERMEZ PEK ANLAMADIM . Bugün de vermemeliydi.
    Aslýnda bugün Fatih Altaylý da benden sonra böyle konuþmuþ Gültekin'in yorumlarýný konuþmuþ izlemeni isterim ALTAYLI ÝYÝ BÝRÝ DÝYE DEÐÝL nasýl Kýlýçdaroðlu indirilecek gör diye.
    https://youtu.be/zZY1LUXvkk0
    Burada ilave biþey göremedim. Yazdýklarýmý deðiþtirecek bir þey yok.

Bir tek þu var, yanlýþ düþünüyorsun demiþsin. Olabilir. Diðer konularda pek yanýlmam ama Siyaset konusunda yanýldýðým geçmiþte epey olmuþtur. Siyasette mantýk olmadýðý için olsa gerek, birde çok fazla gizli dolap dönüyor. Yurt dýþý ve yurtdýþý baðlantýlý medya çok etkinler. akp kurduruluyor, 14 ayda baþa geçiyorlar. akp liderlerini ve fetö liderini cehape den baykal ve baþka birileri yükseltiyorlar. Bunu nasýl bilebilirsinki.? Gizli servis elemaný olursan belki bilebilirsin.

Beklersek nasýl olsa çakma gandi inip baþka biri geçecek. O zaman þu an öngördüklerim gerçekleþecekmi göreceðiz.

Eðer radikal saðdan birileri cehape baþýna geçerse cehape nin oylarý bir kaç seçimde %10 altýna inecek.

Radikal saðdan kastým mhp, iyi parti yada dinCÝ kesimden birileri cehape baþkaný olursa.
    Yazmamýþsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
    @NeAcaipDunya

Duhul
    Jul 2018
    Ýkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
     Alýntý Originally Posted by Desidero74 Yazýyý Oku
    Baykal ýn evet çok yanlýþý var ama muhtemelen öyle emredildi kendisine, ancak ben, bir adam hastaneye yürüyerek gidiyor ve çýkýþta konuþamaz yürüyemez hale geliyorsa, veya Mehmet Ali Birand gibi hastaneye kontrole gidip ölüyorsa, veya vali Yazýcýoðlu, veya Muhsin Yazýcýoðlu veya Adnan Kahveci gibi trafik veya hava koþullarý nedeniyle ölüyorsa veya birden bunalýma girip intihar ediyorsa ve yerine kim veya kimler geliyorsa kendileri bilmeseler de proje dirler, diye düþünüyorum.
    Kýlýçdaroðlu bugüne kadar ne muhalefet üretti veya ne üretebilirdi Ekmek için Ekmeleddin i çýkarýp adama doðru dürüst miting yapmamak nedir, Ýmamoðlu nu da o lanse etti, bak meclise kaç parti soktu ve kimleri soktu. Kalan noktalarda sana katýlýyorum, benden bu kadar.
    Buradada yazdýklarýmý deðiþtirecek biþey göremedim. Ýkimizde kýlýçdaroðlunu aðýr eleþtirmiþiz, hatalarýnýn sebebi olarak farklý þey söylemiþiz.

Þunu ekleyebilirim.

Bizdeki SÝYASETÇÝLER BATIYA GÖBEKTEN BAÐLIDIR. Parti baþýna geçme niyeti olanlar önce abd ve ingiltere yetkilileri ile görüþür ÝZÝN isterler. DESTEK isterler.
    izin ve destek almýþlarsa, bu izni ve desteði kullanarak partide liderliðe oynadýklarýný ilan ederler. Batýlýlarda kendilerine gelen baþkan adaylarýna bakarlar, iþlerine en çok geleni seçerler. Gerçekten batýya baðlý olacakmý, kapasitesi seçilmeye uygunmu, seçilebilmeye yakýnmý. Leke almaya yatkýn olmasý ekstra tercih seçeneðidir.

baykal da, kýlýçdaroðlu bu aþamalardan geçmiþtir. diðer partileri zaten abd ve diðer batý gizli servisleri kurdu. Onlar parti bile deðiller. Batýya hizmet eden örgütler. O sebeple onlarý incelemeye gerek yok.

cehape de baþa geçmek isteyenlerin abd ve ingiltere ile görüþüp izin destek istediklerini söylemiþtim. Gider el etek öperler ve onlarýn nasýl iþlerine yarayacaklarýný anlatýrlar. baykal içinde ayný, kýlýçdaroðlu içinde ayný, baþkasý içinde ayný. Bu ikisi uzun yýllardýr ön planda olduðu için her þeyleri ortaya çýkýyor. Ýnce henüz baþa geçemediði için onunkiler çýkmadý. Eminimki oda ayný aþamaya girmiþtir.

Hali ile bu tür bir þeye proje demek doðru olmaz. Proje ne demek. Yoktan bir plan yapar aktörleri seçersin, sonra uygulamaya geçersin.

Saðcýlarý katilleri hýrsýzlarý cehape ye koyarak cehape yi çürütmek projedir. kýlýçdaroðlu bunu çok layýký ile yaptý. Ama baykal da yaptý, gelen kiþide yapacak, hatta daha geri gidersek cehape nin en baþýndan beridir az yada çok olmuþtur. Proje cehape yi çürütmektir, baþkanlar piyondur. Baþkanlar baþlý baþýna proje deðildir.

akp projeydi, mhp öyle. Nasýl kurdurulduklarý çok çok iyi isim isim nerede kimler tarafýndan kurduruldu hepsi biliniyor. Sýfýrdan baþlanmýþtý. DP öyleydi menderes kuklaydý baþ aktör celal bayar dý. akp dede baþ aktör tayyip deðildi ama üstün hatip yeteneði ile hak ederek baþ aktör konumuna geldi.

cehape de durum farklý. Kiþiler proje deðil SÜREÇ PROJE. Ýçinde direnenler çok vardý, eðitimli alevi kesim cehape yi ayakta tutmaya çalýþýyorlardý. Bakmýþlardýr Aleviliði çürütmeden cehape yi yok etmek zor, Hem cehape ye hemde Alevi topluluklara hem yurt içinde hem yurt dýþýnda uzun yýllardýr operasyonlar yapýlýyor ve yozlaþtýrýlýyorlar. Çürütülüyorlar, Alevi topluluklarý Alevi GERÇEK LÝDERLERÝNDEN koparýp sahte alevi grup ve liderlerine yönlendiriliyorlar. O sahte gruplarda Aleviliði batýrýyorlar. Son buluþlarý pkk yý Alevi koruyucusu gibi göstermek. Bu þekilde Aleviliði pkk ile yanyana gösterip bilmeyen halk gözünde aþaðýlýyorlar. Buda proje. Hali ile Aleviliði cehape ile beraber batýrarak cehape yi çürütüyorlar. Pek çok Alevi dedesi(lideri) gerçek dede deðil. Sonradan kurdurulmuþ örgütteki sahte insanlar. Peygamber soyundan deðiller. Alevi lider olman için Peygamber soyundan gelip din eðitimi almýþ olman gerekir. Alevi dedeleri konusunun uzmaný deðilim ama bildiklerimin bir kýsmý bunlar.

Zaten iþide baþardýlar artýk geri dönüþü olmaz.

Her neyse, ilerleme olmuyor yazdýklarýmý açmam gerekti.

Bence bu konuyu keselim. Azda olsa baþýmý belaya sokma ihtimali olan þeyler yazmam gerekti.
    @NeAcaipDunya

Duhul
    Jul 2018
    Ýkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
     Alýntý Originally Posted by maltepe Yazýyý Oku
    emekli zammý neden verilmedi?
    kimsenin söylemeye çekindiði olay seçimlerde kýlýçdaroðlunun 15000 tl vaad etmesi ve dolayýsý ile anketlerde emekli oylarýnýn chp ye kaydýðýnýn görülmesi..yani þimdi istanbullunun cezalandýrýldýðý ortada iken emeklinin cezalandýrýldýðý görünmüyormu? birde aþaðýlanarak.. hala bir þeyler olacak reis son anda sürpriz yapacak..yok bahçeli 8000 teklif edecek..
    muhalefet desen kendi derdine düþmüþ gazeteciler kem küm..yani bu muhalefet kazansaydý acaba ne olurdu???
    istanbul belediyesi de kaybedilmiþtir þimdiden geçmiþ olsun..
    yok yahudiler yok kriptolar arka planda olsalar bu kadar böyle acý acý toplumu ezip yoldan çýkaramaz sonunda bu milletin tepkisinden korkarlar..
    bahsedilen siyonistler bakayým rusya yý bitirdikten sonra ne yapacaklar? herhalde artýk yön olarak bizle beraber orta doðuyu gösterecekler
    iþ te ozaman geçmiþ olsun avrupa...gerçi yine abd ye birþey olmaz..baþka bahara artýk..tüm dünya ayaða kalkýnca abd belki baþka gezegen arayýþýna girer..
    yokluk mertliði bozar.. da ..açlýk ne yapar? allah göstermesin de oraya doðru bir görüntü var..
    maltepe, kýlýçdaroðlunun emekli vaadi ile tam iliþkisi yoktur. kýlýçdaroðlu memurada çok verecem demiþti, yinede tayyip memura kýlýçdaroðlundan daha fazla zam yaptý. Ayrýca son seçim vaadleri öncesi geçen yýlda emekliye az zam verildi. Gerçek enflasyonun yarýsý kadar zam aldýlar ayrýca asgari ücrete gelen zammýn çok altýnda aldýlar. Vekil emeklileri ise kendilerine 3 kat zam aldýlar geçen yýl. Bu yýlda benzer tarife yaparlar.

Emekliye bi sebeple zam vermiyor. Belki en dipten alanlara çok verdiði içindir, belki EYT liler ek yük oldu onu diðer emeklilerin sýrtýna yüklediler, belki emekliden oy alamýyorlardýr o sebepledir, belki baþka birþey veya hepsi birden.

Ayrýca emekliyi koruyan bir örgüt yok. Taksiciler bile emeklilerden çok daha baþarýlý korunuyorlar.
    Emeklilerin bir derneði var, bir sürü yolsuzluklarý ortaya çýktý. Emekli haklarý içinde hiç bir ciddi faaliyetleri yok. Emekli aidatlarý ile bir kaç otel açmýþlar oralarda yiyip içip eðleniyorlarmýþ.

Þaþýrdýðým nokta ise emekli gazeteciler, emekli avukatlar. Onlar normal emekliden ayrý zammý alýyorlarki hiç ses çýkarmýyorlar. Gazeteci emeklilerinin millet vekili emeklileri gibi bazý haklarý aldýklarýný okumuþtum. Vekiller gibi erken emekli oluyorlar ve kömür madeni iþçileri gibi zor meslek olarak kabul ettirmiþler. Tabi bunlarý kabul ettirmelerinin tek nedeni ellerinde siyasetçiyi batýracak veya çýkaracak güç olmasý. O sayede vekillerle beraber sýrtýmýzdalar.

Avukat emeklilerini anlamýyorum, neden topluca dava açýp emekli haklarýný savunmuyorlar. Onlarýn mesleði bu, neden kazýðý sessizce kabulleniyorlar. yoksa onlardamý emekli vekil haklarýna sahip.?
    @NeAcaipDunya

Duhul
    Jul 2018
    Ýkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    Piyasayý yüzeysel takip ettiðimden dolayý yazmamýþtým. Bu haftalarda Ons altýnda biraz yükseliþ bekliyordum, biraz yükselmiþ. Eðer batýnýn Rusya ve Çin ile olan savaþýnda ekstra bir kötü geliþme olmazsa ons altýnýn hafif hafif yükseleceðini var sayýyorum. Yanlýz global ekonomiyi yüzeysel takip ettiðimden bu yazýmý fazla ciddiye almayýn. Neden yükselmesini bekliyordum o konuda bile net fikrim yok. Bi ara grafiðe bakýp "yükselecek" demiþtim ve o ara fiyatý 1915 dolar dý. Diðer baðlantýlarý hesaba katmamýþtým.

Ekstra geliþme olursa ne olur.? Ýki yönede hýzlý hareket olabilir. Ne tarafa olur hiç fikrim yok, belki geliþmenin özelliðine baðlý olur. Ons altýnýn savaþla olan korelasyonlarýna hakim deðilim. Altýn fiyatý Ýngilteredeki 5 siyonist bankanýn iþlemleri ile belirlendiðinden, kendi çýkarlarýna göre onlar karar vereceklerdir.
    @NeAcaipDunya

Sayfa 832/853 ÝlkÝlk ... 332732782822830831832833834842 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •