Artan
Azalan
Ýþlem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) Düþük / Yüksek
15,73 10% 16,70 Mn 14,21 / 15,73
19,14 10% 378,76 Mn 17,35 / 19,14
232,40 9.99% 456,47 Mn 226,40 / 232,40
79,25 9.99% 169,22 Mn 74,90 / 79,25
182,00 9.97% 488,95 Mn 165,60 / 182,00
3,87 -10% 2,97 Mn 3,87 / 4,35
23,76 -10% 494,00 Mn 23,76 / 27,68
114,40 -9.99% 127,33 Mn 114,40 / 127,10
3,22 -9.8% 283,76 Mn 3,22 / 3,57
2,94 -8.98% 2,53 Mr 2,91 / 3,37
192,00 -1.54% 24,03 Mr 190,00 / 201,80
3,06 2.34% 20,72 Mr 3,00 / 3,19
317,25 -0.63% 13,59 Mr 315,50 / 324,50
268,00 2.58% 7,53 Mr 261,50 / 268,00
78,10 -1.01% 6,65 Mr 77,50 / 80,50
18,58 -1.28% 756,46 Mn 18,49 / 19,09
411,00 -1.38% 6,39 Mr 406,00 / 422,50
192,00 -1.54% 24,03 Mr 190,00 / 201,80
746,00 -0.93% 2,59 Mr 744,00 / 765,00
93,20 -0.9% 525,81 Mn 92,65 / 95,75
116,00 -2.19% 231,93 Mn 115,50 / 120,40
411,00 -1.38% 6,39 Mr 406,00 / 422,50
30,82 -0.9% 95,64 Mn 30,68 / 31,60
10,70 0.66% 395,01 Mn 10,66 / 10,95
81,40 -0.91% 272,06 Mn 81,20 / 83,00

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj
Sayfa 835/853 ÝlkÝlk ... 335735785825833834835836837845 ... SonSon
Arama sonucu : 6822 madde; 6,673 - 6,680 arasý.

Konu: Bana kalýrsa.

Duhul
    Jul 2018
    Ýkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
     Alýntý Originally Posted by Desidero74 Yazýyý Oku
    Bu ülkedeki soygunu deðil tam olarak durdurmak yüzde 70 azaltabilsek, bütün borçlar düzgün ödenir ve herþey düzelir, zamanýnda Fatsa da 1 ayda 5 yýllýk altyapý yapýlmýþtý bugün Tunceli de de ortalama zeka sadece soymayarak iþleri düzeltti.
    Yani bizim zekaya dahilere ihtiyacýmýz yok tek ihtiyacýmýz ahlak lý olmak, hepsi bu.
    Ege Cansen de söyledi kardeþim sen bu ülkede holding kurup yurtdýþýna milyar dolarlar taþýyorsan demek ki bu topraklar bir þekilde bu deðeri üretiyor.
    Ama bunu okumasý olmayan zavallý insanlarýn anlamasý mümkün deðil onlar pazara gidince cüzdana ve fileye göre dünyayý anlar, çok da kýzmamak lazým ülkemizin elitleri onlarý bu hale getirdi. Aþaðýladý ve aç býraktý þimdi kendilerine benzeyen birini kral yaptýlar.
    Temel sorun ülkenin elitlerinde yani 100 , 200 yýldýr buranýn kaymaðýný yiyen ailelerin çocuklarýnda bunlar her partide ve her yerdeler bunlar Oylum Talu olurlar, Faik Öztrak olurlar, Nahit Menteþe olurlar, Hasan Cemal olurlar, Cengiz Çandar olurlar, yanlarýna gelen okumuþ köylü çocuklarýný da kendilerine benzetirler, sistem devam eder.
    Önemli olan sistemin devamýdýr, Þerif Hüseyin ýn soyunun çölde araba tokuþturmasý batýyý rahatsýz etmez. Adamlar risk istemez kontrol dýþý karýþýklýk istemez.

Bu arada Kemal Derviþle ilgili kýsmen düþüncelerine katýlýyorum ancak, o makama gelebilmek bile baþlý baþýna zeka ve yetenek dýþýnda ek unsurlar içerir. Dikkate almadan edemem. Ama çok doðru ihaleleri vb düzenledi ve soyulmayýnca ülke kýsa sürede 6 sýfýr atar hale geldi, þimdi de yerine koyuyor attýðý sýfýrlarý.
    Ümit Zileli Derviþ hakkýnda 2 gün önce bir yazý yazmýþ. Herhalde oradan esinlendin.
    Sapla amaný karýþtýran bir yazý.

Kötü niyetlemi yazmýþ soksa kafasýmý basmamýþ ben bilmiyorum. Daha önceki bazý yazýlarýndan alýntý yapmýþtým. Bu alýntý yaptýðým kiþinin verdiði O BÝLGÝYÝ kabul ediyorum demektir. Kendisini kabul ediyorum anlamýna gelmez.

Derviþ'i kötülüyor, bütün suçuda ona yýkýyor ama Derviþ neden geldi o konuya deðinmiyor. Bu kötü niyetdir.

Eðer 1915 de Ermeniler katledildi diyor, o dönemin o olaylarýn temelini oluþturam diðer olaylara deðinmiyorsan bu kötü niyettir. O dönem Ermeniler þunlarý yaptý, Türkler bunlarý yaptý diye iki tarafýda anlatýyorsan bu bilgi verme yada doðruyu arama çabasýdýr.

Her geçen yýl Derviþ'e daha çok yükleniyorlar. Cesaret geliyor. Her biri el artýrýyor.
    O dönem medya ile ortak ülkeyi soyup talan edenleri ise aklamýþ oluyorlar. Tüm hýrsýz Derviþ'miþ meðerse.

Derviþ'e kadar kasalarý boþaltan, ülkeyi 3 kuruþa mahkum eden medya ve siyasetçiler ise demekki suçlu deðil çünki tüm suçlar Derviþ de.

IMF kötüdür seni baðlar ve batý sömürgesine açýk hale getirir. Peki neden IMF nin kapýsýný çalmak zorunda kaldýn.

Yaw ben bunlarý lise öðrencilerine anlatmalýyým, sürekli belli yaþý geçmiþ insanlara TEKRAR TEKRAR anlatmak zorunda kalýyorum. Vallahi býkkýnlýk geldi.
    Yazmamýþsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
    @NeAcaipDunya

Alýntý Originally Posted by alicemal Yazýyý Oku
    Ümit Zileli Derviþ hakkýnda 2 gün önce bir yazý yazmýþ. Herhalde oradan esinlendin.
    Sapla amaný karýþtýran bir yazý.

Kötü niyetlemi yazmýþ soksa kafasýmý basmamýþ ben bilmiyorum. Daha önceki bazý yazýlarýndan alýntý yapmýþtým. Bu alýntý yaptýðým kiþinin verdiði O BÝLGÝYÝ kabul ediyorum demektir. Kendisini kabul ediyorum anlamýna gelmez.

Derviþ'i kötülüyor, bütün suçuda ona yýkýyor ama Derviþ neden geldi o konuya deðinmiyor. Bu kötü niyetdir.

Eðer 1915 de Ermeniler katledildi diyor, o dönemin o olaylarýn temelini oluþturam diðer olaylara deðinmiyorsan bu kötü niyettir. O dönem Ermeniler þunlarý yaptý, Türkler bunlarý yaptý diye iki tarafýda anlatýyorsan bu bilgi verme yada doðruyu arama çabasýdýr.

Her geçen yýl Derviþ'e daha çok yükleniyorlar. Cesaret geliyor. Her biri el artýrýyor.
    O dönem medya ile ortak ülkeyi soyup talan edenleri ise aklamýþ oluyorlar. Tüm hýrsýz Derviþ'miþ meðerse.

Derviþ'e kadar kasalarý boþaltan, ülkeyi 3 kuruþa mahkum eden medya ve siyasetçiler ise demekki suçlu deðil çünki tüm suçlar Derviþ de.

IMF kötüdür seni baðlar ve batý sömürgesine açýk hale getirir. Peki neden IMF nin kapýsýný çalmak zorunda kaldýn.

Yaw ben bunlarý lise öðrencilerine anlatmalýyým, sürekli belli yaþý geçmiþ insanlara TEKRAR TEKRAR anlatmak zorunda kalýyorum. Vallahi býkkýnlýk geldi.
    Hayatýmda, Ümit Zileli okumam özellikle deðil, pek sevmem, bu konuyla ilgili yazý yazdýðýný da bilmiyorum senden duydum.

Ben aslýnda doðrularý da yazdým ama dikkatle okumadan genel geçer bakýyorsun sonra baþtan sona kötülemiþim gibi yazmýþþsýn.

Yazýlarýnda tonlamalarýn alttan alta aþaðýlama ve küçümseme içeriyor seninle ayný fikre sahip olmayan veya bazý noktalarda farklý düþünen olursa kafana göre sallýyorsun.

Bence sapla samaný bayaðý karýþtýran zaman zaman biri varsa o da sensin, epey geçmiþte bir zaman migros 12 lira ve Anadolu grubu aldýðýnda da böyle sallýyordun , migrosla ilgili asla o fiyatý etmez falan yazýyordun, o zaman burada ben tersini söyledim ve þu an senden hariç konuþtuðum kiþilerden demiþtin leri bayaðý duyuyorum.

Bu örneði somut olduðu için verdim zira ne Derviþ'i ne Ali yi ne Veli yi tam olarak tanýyabiliriz. Bu konuda sadece izlenimlerimizi paylaþabiliriz. Kaldý ki ben de soyulmaya engel olan düzenlemelerde sana katýldýðýmý belirtmiþtim.

Cevap vermeye kalkar" yaþý geçmiþ" vb saçmalarsan bende cevap veririm ve altýndan kalkamazsýn. Ýyisi mi burada iletiþimi kesin ve temiz olarak bitirelim.

Sen de burada bilir kiþi olarak kendi makamýmda egonu tatmine devam et.
    Bence sorun yok. Dediðimi bu sefer iyi oku temiz bir þekilde keselim. Devam edersen saðlam devam ederim.

"Býkkýnlýk geldi " falan, filan yazmak aslýnda seni yüceltiyor , gene en iyisini sen bildin sayýn Ali Cemal ben ve herkes yanlýþ biliyorduk sayende sana zahmet vererek de olsa aydýnlandýk.

Kal saðlýcakla...

Duhul
    Jul 2018
    Ýkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    Evet Desidoro'yu kaybettik. "Seni adam sanýrdým" benzeri yazýlardan biri ile veda etti.

"migros 12 lira ve Anadolu grubu aldýðýnda " filan Migros ve anadolu grubu senet hiç almadým. Belki 10 senedir hiç senet almadým. Yanlýþ hatýrlamýþ baþkasý ile karýþtýrmýþ olmalý. Benim topikde migros arayayým dedim ama malesef forumun arama kýsmý hatalý çalýþýyor. Hali ile arayýp gerçekten almýþmýyým göremedim.

Epeyde giydirmiþ. Hak ettimmi? Bilmiyorum.
    "Devam edersen saðlam öttürürüm" diyede tehdit ederek son geçirmeyi kendisi yapmak istemiþ. Benim yaptýðýmý geçirme olarak görmüþ.

Her neyse. Bu sayfada böyle kapandý. Biraz rahatlama hissettim doðrusu, bazen idare etmek zor oluyor. Normalde kiþiye direk kötü yazmam ama arada kaçtýðý oluyor. Her zaman iyi durumda olamýyoruz. Karþý tarafýnda hassas noktasýna gelince böyle sonuç alýnabiliyor.

Desidero'dan özür de dileyeyim, yazarken hakaret olarak algýlanabilecek gibi görmüyorum ama son kýsým da evet kötü kapatmýþým, rahat hakaret olarak algýlanýr.

Ben bu tür þeyleri tesbit olarak görüyorum ama herkes benim gibi deðil tabiki olmasýda gerekmiyor.

Baþka konuya odaklanýp kafa daðýtayým.
    @NeAcaipDunya

Duhul
    Jul 2018
    Ýkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    Kafa daðýtacak bir þey de yok.

Her þeye tonla zam var.

siyonist medya ve ermeniler çakma gandiyi alaþaðý çalýþmalarýna devam ediyor. Haklýlarda ancak haksýz olduklarý taraf, yerine getirmek istedikleri imamoðlu.

imamoðlunun tayyip den farký yok. Aynen tayyip erdoðan gibi gücü ele geçirdikten sonra çevresindeki yarým akýllýlarý üç beþ yýlda kovalayýp, kýsa yoldan zenginlik amaçlayan, yarým aklý bile olmayan bir sürü yalaka ile devam edecek.

rus sitesi sputniknews ise çakma gandinin rusya hakkýndaki saldýrgan açýklamalarýndan sonra direk imamoðlunun arkasýna geçtiler. Açýktan desteklemeye baþladýlar. Aptalca bir hareket çünki çakma gandi abd den emri aldýðýný açýk etti ama imamoðlu farklý deðil.

cehape de düzgün adamlar çok azalmýþtý, sýfýrlanacak.

.
    Son düzenleme : alicemal; 10-08-2023 saat: 11:56.
    @NeAcaipDunya

Duhul
    Jul 2018
    Ýkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    Nükleer savaþa doðru yolculuðumuz devam ediyor.

Ukrayna da ne batýlýlar ne Rusya geri çekiliyor. Rusya sýkýþtýðýnda nükleer bomba kullanacaktýr. Sadece nereye kullanacaklarý açýk deðil. Ukrayna yamý atarlar yoksa batý cephe sinin iri baþlarý olan abd, ingiltere, fransa ve israil'emi.?

abd den 2 nükleer bomba yedikten sonra abd emrine giren Japon yada batý cephesinde aktif rol oynuyor. Çin ile Taiwan'da batý cephesinin el artýrmalarýda devam ediyor.

Batýnýn uþaðý olarak yüz yýldýr belki daha fazla hizmet eden Arap ülke liderleri ise Çin ile ticari anlaþmalar yapýp duruyorlar. Þaþýrtýcý bir durum. Acaba Truva atý rolü mü üstlendiler yoksa batý kaybedecek Çin'e dönelim kararýmý verdiler.?

Afrika baþka saha. Orada da Fransa ve abd sömürgesi üç beþ ülke ayaklandý ve batý ülkelerine baþ kaldýrdýlar. Birer birer ayaklanýp ülkelerinden batý sömürgecileri atmaya çalýþýyorlar. Ama batý cephesi orada direnmeye devam ediyor.

Nükleer dünya savaþý çýkmasý en çok beni sevindirir. Kalan saðlarla yeni bir dünya düzeni kurulur. Sað kalmýþsam harika bir dünyaya yeniden baþlarým.

Bütün planlarým ve hazýrlýklarým tam.
    @NeAcaipDunya

Dün karaciðer alayým kan yapsýn dedim. Migros ta fiyatýna baktým gözlerime inanamadým.

Biftek fiyatý ile aynýydý. Biftek 73 TL, dana karaciðer 72 TL.

Bu neyi gösterir. Hayvancýlýðýn nasýlda içine edildiðini.

Dana ciðer geçmiþte hep yaðsýz kýymanýn yarý fiyatýnda olmuþtur. yaðsýz kýyma 55 TL ise karaciðer 30 TL nin altýndadýr. Son bir kaç yýlý söylemiyorum daha eskileri.

Peki neden karaciðer bu fiyata fýrladý.

Çünki "herkes ceset yýkamayý bilecek" diyen bir imam tarafýndan yönetiliyoruz.

Tepe yönetim bu kafada olunca, ülkede düzgün hiç bir þey kalmaz.

Hayvancýlýk öldürdüler. meralarý köylülerin elinden aldýlar. Hayvan beslemek için saman lazým, tarýmý bitirdiler, samaný ithal eder hale geldik fiyatlarý uçtu, hayvancýnýn maliyetleri yükseldi. Hayvan yetiþtiren azaldý.
    Sonra ithalata baþladýlar ve maalesef ithalatýda bazý þirketleri ihya etme yöntemi olarak kullandýlar.

Et ithal ediliyor. Hali ile marketlerde et fiyatý normal görünürken, ayný oranda karaciðer ithal edilmediði için karaciðer fiyatý sakatat fiyatý uçuyor.

Canlý hayvan ithal etse, hayvanýn sakatatlarý ile beraber ithal etmiþ olacaklar, karaciðer fiyatý uçmayacak. Ama kesilmiþ et ithal ediyorlar, karaciðer sakatat gelmiyor.

market etleride ayrý olay.

Marketten eti alýn, buzluða koymadan tavaya koyun. tavada tonla su görürsünüz. "lang bu suda ne" diyeceksiniz.

Bradmix denen hollandadan ithal edilen kimyasal.

Ýlk defa 7-8 yýl önce kurban hayvaný pazarý haberinde duydum. Bradmixi canlý hayvanlara veterinerler enjekte ediyor. Hayvanýn hacmi %30 a kadar yükseliyor. yani hýrsýzlýk yapýyorlar.

Þu an market etleri de su içinde. Büyük ihtimalle market etlerinede Bradmix denen kimyasalý enjekte ediyorlar.

Ette kazýk yemen ayrý olay, o kimyasalaýn sana ne yaptýðý ayrý olay. Birde uzun yýllar sonra kimbilir ne hastalýklarýn ortaya çýkacak ve hastahaneer koþacaksýn. Bu seferde saðlýk sektörü seni soyacak. Çifte vurgun.

Bir tek TR de olduðunu sanmýyorum, büyük ihtimalle dünya böyle.
    bir tane seçtim.
    gerisine sen bak

topikteki senin ve baþkalarýnýn migros yazýlarý buyur alicemal

https://www.hisse.net/topluluk/searc...972&pp=&page=2
    bir halt olacaðý yok.

Duhul
    Jul 2018
    Ýkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
     Alýntý Originally Posted by ayhan53 Yazýyý Oku
    bir tane seçtim.
    gerisine sen bak

topikteki senin ve baþkalarýnýn migros yazýlarý buyur alicemal

https://www.hisse.net/topluluk/searc...972&pp=&page=2

Son bir kaç yýl hariç Migros en çok alýþveriþ yaptýðým marketdir. Hali ile eksik ve yanlýþlarýný yazýyorum. Hatta çevremdeki ilçelerdeki bütüm Migros larý merkeze þikayet etmiþimdir. Hayatýmda yer alan bir market o sebeple bolca konusu geçmiþtir. Bir dönem özel hayatýmý gereksiz fazla yazýyordum, sonra vazgeçmiþtim.

Bunu biliyorum da ne Migros hisse senedi ne Anadolu Grubu hisse senedi ile hiç alakam olmadý diye hatýrlýyorum. Alýn almayýn, eder etmez kesinlikle dememiþimdir. Demiþsem çok þaþýrýrým.

Linke girmedim konuyu uzatmayayým.
    @NeAcaipDunya

Duhul
    Jul 2018
    Ýkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    Nükleer savaþa doðru yolculuðumuz devam ediyor.

Ukrayna da ne batýlýlar ne Rusya geri çekiliyor. Rusya sýkýþtýðýnda nükleer bomba kullanacaktýr. Sadece nereye kullanacaklarý açýk deðil. Ukrayna yamý atarlar yoksa batý cephe sinin iri baþlarý olan abd, ingiltere, fransa ve israil'emi.?

abd den 2 nükleer bomba yedikten sonra abd emrine giren Japon yada batý cephesinde aktif rol oynuyor. Çin ile Taiwan'da batý cephesinin el artýrmalarýda devam ediyor.

Batýnýn uþaðý olarak yüz yýldýr belki daha fazla hizmet eden Arap ülke liderleri ise Çin ile ticari anlaþmalar yapýp duruyorlar. Þaþýrtýcý bir durum. Acaba Truva atý rolü mü üstlendiler yoksa batý kaybedecek Çin'e dönelim kararýmý verdiler.?

Afrika baþka saha. Orada da Fransa ve abd sömürgesi üç beþ ülke ayaklandý ve batý ülkelerine baþ kaldýrdýlar. Birer birer ayaklanýp ülkelerinden batý sömürgecileri atmaya çalýþýyorlar. Ama batý cephesi orada direnmeye devam ediyor.

Nükleer dünya savaþý çýkmasý en çok beni sevindirir. Kalan saðlarla yeni bir dünya düzeni kurulur. Sað kalmýþsam harika bir dünyaya yeniden baþlarým.

Bütün planlarým ve hazýrlýklarým tam.
    Burada dünya savaþý yönünden olaya yaklaþmýþtým.

Alttaki yazýda ise Batý ve Doðu cephesi arasýndaki geliþmeleri detaylýca anlatýyor.

https://www.veryansintv.com/yazar/hu...-kabusu-brics/
    @NeAcaipDunya

Sayfa 835/853 ÝlkÝlk ... 335735785825833834835836837845 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •