Artan
Azalan
Ýþlem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) Düþük / Yüksek
119,90 10% 1,04 Mr 110,30 / 119,90
34,80 9.99% 88,86 Mn 34,80 / 34,80
6,39 9.98% 504,53 Mn 6,02 / 6,39
85,95 9.98% 240,10 Mn 76,30 / 85,95
4.557,50 9.95% 265,40 Mn 4.147,50 / 4.557,50
1.349,00 -9.95% 202,34 Mn 1.349,00 / 1.508,00
2,90 -9.94% 883,75 Mn 2,90 / 3,13
6,48 -8.86% 112,77 Mn 6,40 / 6,88
21,74 -8.5% 274,70 Mn 21,42 / 24,44
7,80 -8.24% 5,48 Mn 7,80 / 8,01
3,20 4.58% 22,15 Mr 3,06 / 3,32
320,00 0.87% 9,02 Mr 317,75 / 322,25
13,01 9.05% 5,47 Mr 11,64 / 13,12
192,80 0.42% 5,24 Mr 189,40 / 197,00
413,50 0.61% 4,24 Mr 407,00 / 416,25
18,46 -0.65% 498,35 Mn 18,28 / 18,66
78,05 -0.06% 3,14 Mr 77,40 / 78,50
192,80 0.42% 5,24 Mr 189,40 / 197,00
747,50 0.2% 1,52 Mr 742,50 / 752,00
93,70 0.54% 225,07 Mn 92,75 / 94,05
116,00 0% 101,32 Mn 114,90 / 116,30
30,98 0.52% 116,32 Mn 30,62 / 31,62
10,75 0.47% 112,47 Mn 10,71 / 10,82
81,95 0.68% 219,74 Mn 81,35 / 82,95

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj
Sayfa 840/853 ÝlkÝlk ... 340740790830838839840841842850 ... SonSon
Arama sonucu : 6822 madde; 6,713 - 6,720 arasý.

Konu: Bana kalýrsa.

Duhul
    Jul 2018
    Ýkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
     Alýntý Originally Posted by baddog Yazýyý Oku
    Seni üzdüm ....özür dilerim....!!!!!!!

Sizi seviyorum....

Saygýlar....sevgiler....
    Hay allah yaw. Ben özür dilerim.

Evet onlarca dakika uðraþýp yazdýktan sonra defalarca üzerinden geçip düzeltme ekleme yapýyorum. Sonra uðraþýma deðersiz denince, insan ister istemez moral olarak düþüyor. Biliyorum deðersiz demedin ama o uðraþtan sonra o yazýyý görünce öyle algýlamak normal.

"Adam deðilmiþsin" deyip gidersin sanmýþtým ama tersi oldu. Þimdi ben üzüldüm.
    Yazmamýþsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
    @NeAcaipDunya

Duhul
    Jul 2018
    Ýkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
     Alýntý Originally Posted by ayhan53 Yazýyý Oku
    Alicemal ford 2 aydýr zam yapmýyor. Diðerlerine bakmadým.
    Etede zam yok.
    Ama oazara girdin mi her hafta bir çok ürüne zam var

Mazotta benzinde her hafta pompa var. Buda direk baþka ürünleri tetikliyor. Önümüzdeki nisan yada mayýsa kadar kadar bu döngü sürer gibi. O tarihlerde mb faizi %40 üstüne atabilirse o zamanda insanlar paraya ulaþamadýðýndan fþyatlar geriye gelir.
    Bu faiz olayýda çok ilginç.

2 gün önce banka mevduat faiz oranlarý na baktým.

Akbank, Ziraat dahil Bir kaç banka %40 faiz vermiþ.(Ziraat'in faizini pandemiden beridir devleti(halký) soyan arkadaþým söyledi, ben görmedim)

Diðer bankalarýn faizi %15 e kadar düþük. Hepside büyük bankalar. Bir yerde %40, diðer yerde %15. Çoðunluk %20 ile %30 arasý vermiþ.

Böylesini görmemiþtim. %15 verenin paraya ihtiyacý kalmamýþ olmalý o zaman parayý nereden alýyor bu siyonist banka(TEB) MB yimi soyuyorlar nedir, onlarda politika faizini %25 e yükseltti.

Anlamadým faiz olayýný. Hatta arkadaþýma Ziraat bankasý %45 teklif etmiþ diye hatýrlýyorum. Yatýracaðý para 5 -10 milyon arasý.

Adam pandemi baþýnda henüz dolar hýzlý yükseliþe baþlamamýþken bir kaç yüz binle ev atsa al-sat a baþladý. Pandemi kredileri ile devam etti, dolar yükselince ev fiyatlarý uçltu. Adamýn 3 yýlda bir kaç yüz bin lirasý sanýrým 20 milyon TL civarý oldu.

Kuralýmýz neydi.?

"Üretmeden kazanýlan para mutlaka ve mutlaka diðer insanlardan çýkar." O 20milyon(Üretmeden beslenenlerin cebine giren para) çalýþan üreten halktan çýktý. Halkýn %60'ýnýn yaþam standardý biraz daha düþtü.

al- sat da hiç üretim yok. Ýçini yaptýrýp satsa yine az da olsa üretim yapmýþ olacak onuda yapmýyor. Gelir vergisi beyan edip onuda ödemiyor. tam akp sisteminin yasal soygunu. %60'ýn cebinden vergilerle ve gaspla(belediyelerin arazilere %45 el koyma yetkisi var + hakký ödenmeyen veya gereksiz kamulaþtýrmalar) çýkýp, %40 ýn cebine krediler, teþvikler, hibeler, vergi aflarý, kabarýk ihaleler, rüþvetler, yolsuzluklar, kayýrmalar, haram maaþlar, haram ikramiyeler, haram primler, haram tonla ek ödemeler vb. giriyor.
    @NeAcaipDunya

Duhul
    Jul 2018
    Ýkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    Kadýn Voleybol milli takýmlarýnýn olimpiyat eleme maçlarý yarýn baþlýyor.

Bizimkilerde maçlara çýkacaklar. Bizim grubun maçlarý Japonya da oynandýðýndan, canlý olarak çok erken saatlerde yayýnlanacak. Banttan izlemekde mümkün.

Maçlarý TRT spor ve TRT spor yýldýz kanallarý veriyor. Bu 2 kanalýn yayýn akýþý linki bu

https://www.trtspor.com.tr/yayin-akisi/trt-spor

Aslýnda TRT spor yýldýz sadece futbol hariç sporlarý, TRT spor ise tamamen futbol veriyor. Ama TRT spor yýldýz'ýn yayýnlamasý gereken yüksek ratingli bir mücadele olursa, TRT spor'a alýyorlar. TRT spor'un rating ini artýrýyorlar.

Neden bunu yapýyorlar aklýma iyi þeyler gelmiyor. 2 kanal da TRT nin, 2 kanalda ayný yerlerden teknik olarak izlenebiliyor, o zaman neden sadece futbol yayýnlayan kanala ratingi yüksek voleybol maçýný koyarsýn.?

Rating için.

Neden TRT spor yýldýz'dan, TRT spor'a rating aktarýyorsun.?

Futbol kanalýnýn ratingini artýrmak için. TR de futbolda güzel ve bol paralar kazanýlýyor. Yayýncýsý, yorumcusu, yöneticisi, menejeri, bunlarýn yancýlalrý.
    Ratingi yüksek olsunki o kanalda futbol yayýnlayan ve yorumlayanlar ayný yayýnlara devam edebilsin ve paylarýný bolca alabilsin.

Neticede sadece programýn deðil kanalýn ratingide önemli.? Reklam verenlere gidip bizim kanalýn ratingi bu, programýn ratingi bu diye pazarlýyorlar.

Ýlgili þahsiyetler parayý futboldan götürdükleri için olsa gerek.

Þaþýrmayýn onlarýn kazandýðý parada dolaylý yoldan çalýþanlarýn cebinden çýkýyor. Reklamýný izleyerek her satýn aldýðýnýz ürünle bu haramzadelerin cebine para koyuyoruz. Ürünlerde reklam parasý ilaveside var.

Alternatifi varsa, TV lerde reklamý olan hiç bir þeyi almam.
    @NeAcaipDunya

4.  Alýntý Originally Posted by alicemal Yazýyý Oku
    Kadýn Voleybol milli takýmlarýnýn olimpiyat eleme maçlarý yarýn baþlýyor.

Bizimkilerde maçlara çýkacaklar. Bizim grubun maçlarý Japonya da oynandýðýndan, canlý olarak çok erken saatlerde yayýnlanacak. Banttan izlemekde mümkün.

Maçlarý TRT spor ve TRT spor yýldýz kanallarý veriyor. Bu 2 kanalýn yayýn akýþý linki bu

https://www.trtspor.com.tr/yayin-akisi/trt-spor

Aslýnda TRT spor yýldýz sadece futbol hariç sporlarý, TRT spor ise tamamen futbol veriyor. Ama TRT spor yýldýz'ýn yayýnlamasý gereken yüksek ratingli bir mücadele olursa, TRT spor'a alýyorlar. TRT spor'un rating ini artýrýyorlar.

Neden bunu yapýyorlar aklýma iyi þeyler gelmiyor. 2 kanal da TRT nin, 2 kanalda ayný yerlerden teknik olarak izlenebiliyor, o zaman neden sadece futbol yayýnlayan kanala ratingi yüksek voleybol maçýný koyarsýn.?

Rating için.

Neden TRT spor yýldýz'dan, TRT spor'a rating aktarýyorsun.?

Futbol kanalýnýn ratingini artýrmak için. TR de futbolda güzel ve bol paralar kazanýlýyor. Yayýncýsý, yorumcusu, yöneticisi, menejeri, bunlarýn yancýlalrý.
    Ratingi yüksek olsunki o kanalda futbol yayýnlayan ve yorumlayanlar ayný yayýnlara devam edebilsin ve paylarýný bolca alabilsin.

Neticede sadece programýn deðil kanalýn ratingide önemli.? Reklam verenlere gidip bizim kanalýn ratingi bu, programýn ratingi bu diye pazarlýyorlar.

Ýlgili þahsiyetler parayý futboldan götürdükleri için olsa gerek.

Þaþýrmayýn onlarýn kazandýðý parada dolaylý yoldan çalýþanlarýn cebinden çýkýyor. Reklamýný izleyerek her satýn aldýðýnýz ürünle bu haramzadelerin cebine para koyuyoruz. Ürünlerde reklam parasý ilaveside var.

Alternatifi varsa, TV lerde reklamý olan hiç bir þeyi almam.
    Selamlar Ali Cemal abi,

TRT demiþsiniz de aklýma geldi sabahlarý arada ona da týklarým haberleri gazeteleri takip etmek için yalnýz Y.Þafak gazetesinde o kadar çok zaman geçiriyor ki kanalý satýn aldýlar sandým keza diðer zabah vs.

Saygýlar

5.  Alýntý Originally Posted by alicemal Yazýyý Oku
    Ýyiyim dinlex. Umarým sende iyisindir.

Site kontrolumden çýktý. Onuda ekle bunuda ekle derken satýr sayýsý 150 bini filan geçti. Yazanlarýn neden bahsettiðini anlayan kendi tasarýmým yapay zeka bile koymuþtum.

Kontrolumden çýkýnca bitmeye yakýn yazmayý býraktým. Býrakalý bir kaç yýl olmuþtur.

Yapay zekâyý ayýrýp, onaysýz öðrenme ekleyip baþka bir yerde kullanmayý düþünmeye baþladým. Sonra ondanda vazgeçtim çünki benzerlerini onlarca yýldýr dev þirketler binlerce mühendisle geliþtiriyorlar. Onlardan farklý bir þey sunamayacaðým için hevesim yok. Sýrf yapmýþ olmak için yapabilirim bellide olmaz. Çünkü eylenceliydi.

Bugünlerde Java çalýþýyorum, cep telefonlarýna oyun yazabilirim.
    Tüh üzülldüm yaw, baya emek vermiþtin. Ben de daha önce bir kere denk geldim sitenin linkine, bakmýþtým ama daha tam aktif deðildi tabi. Þimdi 2 gündür hatýrlamaya çalýþýyorum bakmak için ama hatýrlayamadým
    Saðlýk olsun diyelim o zaman.
    Ve evet, çok fazla özellik ekleyince kontrolden çýkýyor sistem. Benzerini yaþadým ben de. Bir de üzerinden zaman geçince neyi nasýl yapmýþtým hatýrlamýyorum tabi
    Ben de Python öðrenmeye baþladým boþ zamanlarýmda. Daha birkaç gün oldu baþlayalý. Seneler evvel Java'ya baþlayýp 3 gün sonra iþler yoðunlaþýnca býraktým sonra devam etmedim bir daha. Bakalým python nereye kadar gidecek Bu arada python baya basit bir dil gibi. Eðer javada zorlanýrsan geçiþ yapabilirsin. Java daha karmaþýktý diye hatýrlýyorum. Tabi Java ile mobil uygulama yapmak daha kolaydýr. Python'ýn mobil uygulama kütüphanesi olsa da Java kadar olamaz sanýrým. Öyle diyorlar.

Duhul
    Jul 2018
    Ýkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
     Alýntý Originally Posted by Batman Yazýyý Oku
    Selamlar Ali Cemal abi,

TRT demiþsiniz de aklýma geldi sabahlarý arada ona da týklarým haberleri gazeteleri takip etmek için yalnýz Y.Þafak gazetesinde o kadar çok zaman geçiriyor ki kanalý satýn aldýlar sandým keza diðer zabah vs.

Saygýlar
    TRT nin sadece TRT spor yýldýz'ýný seyrediyorum.

Doðru yeniþafak ta zaman geçiriyordur. Parasýný da biz ödüyoruz.
    @NeAcaipDunya

Duhul
    Jul 2018
    Ýkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
     Alýntý Originally Posted by dinlex Yazýyý Oku
    Tüh üzülldüm yaw, baya emek vermiþtin. Ben de daha önce bir kere denk geldim sitenin linkine, bakmýþtým ama daha tam aktif deðildi tabi. Þimdi 2 gündür hatýrlamaya çalýþýyorum bakmak için ama hatýrlayamadým
    Saðlýk olsun diyelim o zaman.
    Ve evet, çok fazla özellik ekleyince kontrolden çýkýyor sistem. Benzerini yaþadým ben de. Bir de üzerinden zaman geçince neyi nasýl yapmýþtým hatýrlamýyorum tabi
    Ben de Python öðrenmeye baþladým boþ zamanlarýmda. Daha birkaç gün oldu baþlayalý. Seneler evvel Java'ya baþlayýp 3 gün sonra iþler yoðunlaþýnca býraktým sonra devam etmedim bir daha. Bakalým python nereye kadar gidecek Bu arada python baya basit bir dil gibi. Eðer javada zorlanýrsan geçiþ yapabilirsin. Java daha karmaþýktý diye hatýrlýyorum. Tabi Java ile mobil uygulama yapmak daha kolaydýr. Python'ýn mobil uygulama kütüphanesi olsa da Java kadar olamaz sanýrým. Öyle diyorlar.
    Yapay zeka kütüphaneleri konusunda iyi olduðu için Python'la ilgilenmiþtim. Sonra hedefim için þimdilik gereksiz deyip vazgeçtim.

Java ile neden ilgilendim.? Cep telefonunda sistem programlarý bile reklam yayýnlýyor. O kadar sinir bozucuki.? Dosya programýný açýyorsun reklam dayýyor, bir sürü izin istiyor. Müzik programýný açýyorsun ayný, fataoðraf makinesini, hesap makinesini açýyorsun ayný.

Halbuki cep telefonunu satýn alýrken bunlarýnda parasýný vermiþsin, reklam gösteremez. Ama gösteriyor ve lanet olasý hükümetin derdi halký korumak olmadýðýndan bu belayý çekiyoruz.

Java ile Kendi tamamlayýcý sistem programlarýmý yazýp reklamdan kurtulmayý düþünüyorum.
    Java da zorlanmam saðol, bildiðim dillere çok benziyor. Yeterki hevesim kaçmasýn.
    @NeAcaipDunya

Duhul
    Jul 2018
    Ýkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    Ne zamandýr köþeden yazar tokatlamýyorum. Onlarda deðiþen bir þey yok.

Süper ötesi delikanlý Fatih Altaylý haberimin türkü siyonist gazetesinde yazmayý býrakmýþtý. Kendi sitesinde yazmaya baþlamýþtý. Bir kaç yazýsýný daha okumuþtum sonra býrakmýþtým. Demekki altaylý'nýn deðeri çalýþtýðý gazeteden geliyormuþ. Gazeteyi býrakýnca deðer normale iniyor. Bazý yazarlar var, gazeteden ayrýlsa bile arar bulur nerede yazýyorsa orada okursunuz. altaylý en azýndan benim için öyle deðilmiþ.

Ege Cansen hoca aynen devam ediyor. En bilgili ve aydýn diyebileceðim köþeden yazar. Ama konu iþçiler olunca maaþlarýný indirin diye þarkýsýný söylemeye baþlýyor. hali ile aydýn lýðý kalmýyor. Çalýþanlarý tarlada saban çeken at olarak görüyor. Saman versen yeter, sadece yaþasýn ve iþ yapsýn.

ermeni soner yalçýn ve ermeni köþeden yazarlarýn hepsi imamoðlu için seferber olmuþlar. cehape yi tam olarak ele geçirmeye çalýþýyorlar. Ayný þevkle bunak çakma gandi ile savaþýp duruyorlar. Bu aralar nereye baksam ermeni görmeye baþladým. tabi tipleri ve savunduklarý þeye bakarak çýkarým yapýyorum. Bir kýsmý doðru olmayabilir. Ama bir ara siyaset bilimi okumuþ ve devlette ilgili yerde çalýþan bir arkadaþýmla konuþtum, tahminlerimin hepsi doðru çýktý.

Partilere bakýyorum chp dahil ermeni kontrolune geçmiþ, diðer partilere bakýyorum önde gelenlerde hep ermeni tipliler var, siyonist TV lere bakýyorum sunucular ermeni tipli, köþeden yazarlara bakýyorum yarýya yakýný ermeni tipli.

Sözcü gazetesi okuduðumdan sahibini geçmiþte epey araþtýrmýþtým anlamlý bir þey bulamamýþtým. Sonra babasýný araþtýrdým, anlamlý olabilecek bir þeyler bulup not etmiþtim. O notlarý aradým bilgisayarýmda bulamamdým. Aklýmda kalandan da emin deðilim.

Aklýmda kalanlar þunlar. Sözcü sahibinin babasý ertuðrul akbay. akbay'a ünlü silah kaçakçýsý ve armatör adnan kaþýkçý deve yüküyle bolca para veriyor ve akbay'ý medya sahibi yapýyor. akbay parayý aldýðýnda manken tipli, yakýþýklý, parlak, medya bölümü üniversite mezunu bir delikanlý. akbay'ý neden süperlüks yatýna almýþ, neden o kadar para verip gazete kurdurtmuþ bilmiyorum. Tahminim iyi deðil, o sebeple doðru olmama ihtimaline karþý yazmayacaðým.

akbay oradan yürüyor, ünlü oluyor ve gazeteside adnan kaþýkçýnýn reklamýný yapýyor. Sonra sözcüyü ve kitab basým þirketini kuruyor. Ölünce oðlu bunlarýn baþýna geçiyor.

Babasýnýn ve oðlunun tipinden de net bir þey çýkaramadým.

akp geldikten sonra siyonistlerin hakim olduðu medyayý daðýtýp, devlet kredileri ile kendi adamlarýna aldýrýyor. O kredilerin ödenmediðinden de eminim. akp medyasý ve siyonist medya oluþuyor. Aslýnda akp yi kuranda akp lilerin dediðine göre siyonistler. Kardeþ kardeþle nasýl kavga eder ama zor anlarda yardýmlaþýrlarsa akp ve siyonist kardeþliðide ayný. Kavgalý görünselerde hedefleri, düþmanlarý ayný. Zaten akp li servetlerinin taþýndýðý yerlere bakarsanýz, siyonistlerin yönettiði abd, ingiltere gibi ülkelerde.

Sözcü nün ne olduðunu anlama çalýþmalarýmda bir fikir edindim ancak net bir sonuç çýkaramadým. Umarým kökeni ne olursa olsun bu ülkeye çalýþan, bu ülke dostu birileridir. Diðer medyayý zaten adam yerine koymuyorum, çýkar gruplarýna çalýþan bu ülkeyi sömüren talan örgütleri. Tabi sadece takip ettiklerim. Benim görmediklerimde çok temiz dürüst olanlar çoktur.
    @NeAcaipDunya

Sayfa 840/853 ÝlkÝlk ... 340740790830838839840841842850 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •