Bizdeki ünlü internet sitelerinin hepsinin sahibinin yahudiler olduðunu defalarca yazmýþtým. Bizzat bizim devlet ve medya tarafýndan desteklenip bedava reklamý yapýlýyor. Facebook, instagram, twitter(önceki sahibi), google, wharsApp, amazon bunlardan en ünlüleri.
Çin ise tüm bu sosyal sitelerin Çinde reklamýný yapmamýþ, desteklememiþ ve kendi vatandaþlarýný bu konuda desteklemiþ. AliEkspress, weChat, TikTok gibi dünyaya yayýlan ürünler yaratmýþlar. Paralarý amerikalý siyonistlere akacaðýna kendi ülkelerine akmýþ.
Biz sömürge olup amerikanýn kurdurduðu partilerce yönetildiðimizden, hem siyonistlerin firmalarýný kullanýyoruz, hemde BUNUNLA ÖVÜNÜYORUZ. Sonrada maaþým az diye aðlýyoruz.
Çin yükselip abd'yi geçeceði anlaþýldýðýndan beri abd yi yönetenler Çin ile ticari ve askeri savaþa girdiler. Þimdilik cilveleþme dönemindeler, henüz sýcak çatýþma baþlamadý.
Çinli firmalarý önce abd ve Avrupa dan, sonra da tüm dünyadan atmaya çalýþýyorlar. Bunun içinde ellerindeki para ve Medya gücünü kullanýyorlar.
Bir haftadýr TikTok'u Türkiyeden atmak için medya üzerinde kampanya baþlattýlar. TikTok çocuklara zararlý videolar yayýnlýyormuþ. Siyasilerde buna katýldý ve TikTok'u incelemeye aldýk dediler. Medya zaten siyonistin elinde bunu biliyoruz gönüllü katýlýyorlar bu savaþa. Tabi köþe yazarý topa girmiþse ya ibrani kökenli yahudidir yada para almýþtýr.
Evet TikTok da pek çok erotik görüntü gördüm ama sigara reklamý hiç görmedim.
Yýllardýr faceBook ve instagram dada ayný erotik görüntüleri görüyorum. Hatta gizli sigara reklamý yapan ünlüleride görüyorum.
Bugünkü haber tam olarak TikTok'a kurulan kumpasý açýklýyor.
Sosyal paylaþým sitelerinde çocuklara yönelik istismar þikayetlerinin %95'i face book ve facebook messenger kaynaklýymýþ.
Yani abd'li siyonistlere ait siteler ve uygulamalar.
Ama Türkiyede Çin'li tikTok'a saldýrýyorlar.
TikTok ta yokmu.? Tabiki vardýr. Siyonist sitelerdeki kadar belki vardýr.
Anlatmak istediðim sadece TikTok'un Türkiyeden kaldýrýlmaya çalýþýlmasý. Dünyada siyonistlerin ciddi tek rakibi olan Çin lilerin yok edilmeye çalýþýlmasý.
Sorun burada. TikTok la beraber hepsine yeni kurallar kanunlar koyun. Uymazlarsa kapatýn. Þu anda ise çalýþma sadece TikTok'u Türkiyede kapamaya yönelik. Yani kötü niyetli bir yaklaþým.
Yazmamýþsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
@NeAcaipDunya
Yer Ýmleri