Artan
Azalan
Ýþlem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) Düþük / Yüksek
15,73 10% 16,70 Mn 14,21 / 15,73
19,14 10% 378,76 Mn 17,35 / 19,14
232,40 9.99% 456,47 Mn 226,40 / 232,40
79,25 9.99% 169,22 Mn 74,90 / 79,25
182,00 9.97% 488,95 Mn 165,60 / 182,00
3,87 -10% 2,97 Mn 3,87 / 4,35
23,76 -10% 494,00 Mn 23,76 / 27,68
114,40 -9.99% 127,33 Mn 114,40 / 127,10
3,22 -9.8% 283,76 Mn 3,22 / 3,57
2,94 -8.98% 2,53 Mr 2,91 / 3,37
192,00 -1.54% 24,03 Mr 190,00 / 201,80
3,06 2.34% 20,72 Mr 3,00 / 3,19
317,25 -0.63% 13,59 Mr 315,50 / 324,50
268,00 2.58% 7,53 Mr 261,50 / 268,00
78,10 -1.01% 6,65 Mr 77,50 / 80,50
18,58 -1.28% 756,46 Mn 18,49 / 19,09
411,00 -1.38% 6,39 Mr 406,00 / 422,50
192,00 -1.54% 24,03 Mr 190,00 / 201,80
746,00 -0.93% 2,59 Mr 744,00 / 765,00
93,20 -0.9% 525,81 Mn 92,65 / 95,75
116,00 -2.19% 231,93 Mn 115,50 / 120,40
411,00 -1.38% 6,39 Mr 406,00 / 422,50
30,82 -0.9% 95,64 Mn 30,68 / 31,60
10,70 0.66% 395,01 Mn 10,66 / 10,95
81,40 -0.91% 272,06 Mn 81,20 / 83,00

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj
Sayfa 849/853 ÝlkÝlk ... 349749799839847848849850851 ... SonSon
Arama sonucu : 6822 madde; 6,785 - 6,792 arasý.

Konu: Bana kalýrsa.

Duhul
    Jul 2018
    Ýkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    Bizdeki ünlü internet sitelerinin hepsinin sahibinin yahudiler olduðunu defalarca yazmýþtým. Bizzat bizim devlet ve medya tarafýndan desteklenip bedava reklamý yapýlýyor. Facebook, instagram, twitter(önceki sahibi), google, wharsApp, amazon bunlardan en ünlüleri.

Çin ise tüm bu sosyal sitelerin Çinde reklamýný yapmamýþ, desteklememiþ ve kendi vatandaþlarýný bu konuda desteklemiþ. AliEkspress, weChat, TikTok gibi dünyaya yayýlan ürünler yaratmýþlar. Paralarý amerikalý siyonistlere akacaðýna kendi ülkelerine akmýþ.

Biz sömürge olup amerikanýn kurdurduðu partilerce yönetildiðimizden, hem siyonistlerin firmalarýný kullanýyoruz, hemde BUNUNLA ÖVÜNÜYORUZ. Sonrada maaþým az diye aðlýyoruz.

Çin yükselip abd'yi geçeceði anlaþýldýðýndan beri abd yi yönetenler Çin ile ticari ve askeri savaþa girdiler. Þimdilik cilveleþme dönemindeler, henüz sýcak çatýþma baþlamadý.

Çinli firmalarý önce abd ve Avrupa dan, sonra da tüm dünyadan atmaya çalýþýyorlar. Bunun içinde ellerindeki para ve Medya gücünü kullanýyorlar.

Bir haftadýr TikTok'u Türkiyeden atmak için medya üzerinde kampanya baþlattýlar. TikTok çocuklara zararlý videolar yayýnlýyormuþ. Siyasilerde buna katýldý ve TikTok'u incelemeye aldýk dediler. Medya zaten siyonistin elinde bunu biliyoruz gönüllü katýlýyorlar bu savaþa. Tabi köþe yazarý topa girmiþse ya ibrani kökenli yahudidir yada para almýþtýr.

Evet TikTok da pek çok erotik görüntü gördüm ama sigara reklamý hiç görmedim.
    Yýllardýr faceBook ve instagram dada ayný erotik görüntüleri görüyorum. Hatta gizli sigara reklamý yapan ünlüleride görüyorum.

Bugünkü haber tam olarak TikTok'a kurulan kumpasý açýklýyor.

Sosyal paylaþým sitelerinde çocuklara yönelik istismar þikayetlerinin %95'i face book ve facebook messenger kaynaklýymýþ.

Yani abd'li siyonistlere ait siteler ve uygulamalar.

Ama Türkiyede Çin'li tikTok'a saldýrýyorlar.

TikTok ta yokmu.? Tabiki vardýr. Siyonist sitelerdeki kadar belki vardýr.

Anlatmak istediðim sadece TikTok'un Türkiyeden kaldýrýlmaya çalýþýlmasý. Dünyada siyonistlerin ciddi tek rakibi olan Çin lilerin yok edilmeye çalýþýlmasý.

Sorun burada. TikTok la beraber hepsine yeni kurallar kanunlar koyun. Uymazlarsa kapatýn. Þu anda ise çalýþma sadece TikTok'u Türkiyede kapamaya yönelik. Yani kötü niyetli bir yaklaþým.
    Yazmamýþsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
    @NeAcaipDunya

Duhul
    Jul 2018
    Ýkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    imamoðlu hakkýnda en baþýndan beridir çok aðýr yazýlar yazmýþtým. Size geleceði söylemiþtim.

Peki bu aðýr yazýlarý, imamoðlu hakkýnda bildiðim hangi veriye dayanarak yazmýþtým.?

Hiç.

Adamýn hýrsýzlýðý ile ilgili elimde hiç bir veri yoktu, yabancý uþaklýðý ile ilgili hiç bir veri yoktu. Yinede çok aðýr yazmýþtým ve cehape'nin tayyib'i demiþtim.

Yazdýklarým tamamen dolaylý verilere dayalý çýkarým dý.

Dünyayý biliyorum, Türkiyeyi biliyorum, siyasetçiyi biliyorum, cehape ve diðer partilerin geçmiþini yeterince biliyorum, belediye ve çalýþanlarýný biliyorum, insaný çok iyi tanýyorum, canlýlarýn doðasý ve evrimini çok iyi biliyorum. Bunun gibi dolaylý verilerle "bu adam bu" demiþtim.

Kaç yýl önce yazmýþtým.? cehape Ýstanbul belediye baþkanlýðýna aday gösterilip ekranda ve medyada görünmeye baþladýðý andan itibaren. Seçildi ve ertesi gün-hafta ilk yazýmý yazmýþtým. Yaklaþýk 4,5 yýl önce olsa gerek. Ta o zamandan geleceði yazdým. Adam baþa geçsin, tayyip de olduðu gibi bir süre geçsin, ondan sonra sizde göreceksiniz. "Vay be adam neymiþ." diyeceksiniz. Geliþi ve devamý tayyip beyin geliþine benziyor. Fark baþa geçiþte. Tayyip bey çok çok çok iyi hatip olduðu, insanlarý kolayca sürüye çevirdiði(bunu kendisi TV lerde söyledi, ben çobaným dedi.) için akp yi kuranlarca baþa geçirildi. imamoðlu ise aldýðý cehape dýþýndan destekle kendi çabasý ile cehape baþýna geçti.

Adam hakkýnda bugün bir yazý okudum, söylediklerimi doðrular nitelikde. Ýstanbul belediyesini nasýl yönettiðine dair sýzan bilgilerin bazýlarý açýklanmýþ.

Ne kadar aðýr yazmýþsam, hepsini hak etmiþ.

Yavaþ yavaþ sizin de görebileceðiniz ip uçlarý açýða çýkmaya baþladý. cehape baþkanlýk seçiminde imamoðlu ekibinin delegelere daðýttýðý dolarlarýda yazmadým. Bizim ilçedeki delege, kendine verilen parayý arkadaþýma söylemiþti. Sonraki ay medyada da yazdý. Milyonlarca dolarý nasýl saçabildi? Nereden buldu? Ýp ucu vereyim, Ýstanbul öncesi de belediye baþkanýydý. Hem de cehape lilerin bildiði, en yüksek rant olan belediyelerden birinin baþkaný.

akp ne ise, cehape artýk o. cehape de bunamýþ kýlýçdaroðlu gibi bir kaç yüz eli uzun olmayan insan kalmýþtý. Onlarda imamoðlu döneminde ufak ufak kaçarlar veya kaçmak zorunda kalýrlar. Temiz adam ne kadar istesede pislik içinde duramaz.

TR açýsýndan Tek kurtuluþ baykal öncesi CHP idi. Artýk tek kurtuluþ nükleer savaþ çýkmasý. O zaman sýfýrlama þansýmýz doðar. fetullah-CIA darbesi geceside sýfýrlama þansýmýz vardý ama o gece devletteki temiz olupda makamý dolayýsý ile güce de sahip olan kiþiler hiç bir þey yapmadýlar. Etkin pozisyondalar ama karakter olarak, kapasite olarak yeterli deðillermiþ. Aynen çakma gandi gibi.

Nükleer savaþ la TR nin temizlenmesi þansý doðar.

Veya tüm dünyanýn sýfýrlanmasý için son yýllarda vücutlalrýmýza soktuklarý grafen'i aktif etmeleri gerekir. Ýnsanlarýn her halde %99u temize havale olur. Kalan %1 ise beþ on nesil huzur bulur.
    @NeAcaipDunya

Duhul
    Jul 2018
    Ýkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    Grafen deyince siyonist yahudilerin biontek aþýsý aklýma geldi. Ýçinde grafen vardý.

Geçen günkü haber "17 milyon kiþinin, biontek aþýsýna baðlý olduðu söylenen sebeplerle öldüðü açýklanýyor."

17 milyon kiþi. Þimdilik.

Avrupa da ölümler sebepsiz yere %30 artmýþ haberini ise daha önce okumuþtum ve yazmýþtým diye hatýrlýyorum.

Biontek aþýsýnýda size önceden yazmýþtým. Düþündüðüm sebepleride yazmýþtým.

"mRNA aþýsý yani biontek ve avrupa aþýlarý, Ýlk defa kullanýlan aþý türü. Dünyada denenmemiþ, üstelik sentetik. Aþý olmayacaðým ama olmak zorunda kalýrsam bildiðimiz klasik aþýyý Çin aþýsýný olacaðým" demiþtim.

Pek çok bilgiyi size yýllar hatta onyýllar öncesinden veriyorum.

En son nükleer savaþ çýkma ihtimali her geçen yýl artýyor dedim. Ben %50 üzeri bir ihtimalle bekliyorum dedim.

Abd ve müttefiki ülkelerin 2050 ye kadar ya yok olacaklarýný yada sýradan ülkeler seviyesine ineceðini ise sanýrým 2005 li yýllarda yazmýþtým. Ýlk defa önceki forumda yazmýþtým, sonra burada yazdým.Burada hangi yýl yazdým hatýrlamýyorum.

Yiene ayný yýl yani 2005 li yýllarda abd ve siyonistlerin bundan kurtulmak için dünya savaþý çýkarmak zorunda olduklarýný yazmýþtým. Þu an o döneme girdik. Ýçinde yaþýyoruz.

Obez beyinli hale gelen abd halký sebebi ile geri dönüþün olmadýðýnýda yazmýþtým. Obez beyinli hale gelmelerinin sebebini de yazmýþtým.

Yaw hakkaten amma yazýyorum ve eni sonu gerçekleþiyor. Þu bilgileri paraya çeviremedim ya ona þaþýyorum. Para hýrsým yok o sebepledir diye düþünüyorum. Kendimi bildim bileli hep yetecek kadar kazanmýþýmdýr fazlasýný deðil.
    @NeAcaipDunya

4.  Alýntý Originally Posted by alicemal Yazýyý Oku
    Grafen deyince siyonist yahudilerin biontek aþýsý aklýma geldi. Ýçinde grafen vardý.

Geçen günkü haber "17 milyon kiþinin, biontek aþýsýna baðlý olduðu söylenen sebeplerle öldüðü açýklanýyor."

17 milyon kiþi. Þimdilik.

Avrupa da ölümler sebepsiz yere %30 artmýþ haberini ise daha önce okumuþtum ve yazmýþtým diye hatýrlýyorum.

Biontek aþýsýnýda size önceden yazmýþtým. Düþündüðüm sebepleride yazmýþtým.

"mRNA aþýsý yani biontek ve avrupa aþýlarý, Ýlk defa kullanýlan aþý türü. Dünyada denenmemiþ, üstelik sentetik. Aþý olmayacaðým ama olmak zorunda kalýrsam bildiðimiz klasik aþýyý Çin aþýsýný olacaðým" demiþtim.

Pek çok bilgiyi size yýllar hatta onyýllar öncesinden veriyorum.

En son nükleer savaþ çýkma ihtimali her geçen yýl artýyor dedim. Ben %50 üzeri bir ihtimalle bekliyorum dedim.

Abd ve müttefiki ülkelerin 2050 ye kadar ya yok olacaklarýný yada sýradan ülkeler seviyesine ineceðini ise sanýrým 2005 li yýllarda yazmýþtým. Ýlk defa önceki forumda yazmýþtým, sonra burada yazdým.Burada hangi yýl yazdým hatýrlamýyorum.

Yiene ayný yýl yani 2005 li yýllarda abd ve siyonistlerin bundan kurtulmak için dünya savaþý çýkarmak zorunda olduklarýný yazmýþtým. Þu an o döneme girdik. Ýçinde yaþýyoruz.

Obez beyinli hale gelen abd halký sebebi ile geri dönüþün olmadýðýnýda yazmýþtým. Obez beyinli hale gelmelerinin sebebini de yazmýþtým.

Yaw hakkaten amma yazýyorum ve eni sonu gerçekleþiyor. Þu bilgileri paraya çeviremedim ya ona þaþýyorum. Para hýrsým yok o sebepledir diye düþünüyorum. Kendimi bildim bileli hep yetecek kadar kazanmýþýmdýr fazlasýný deðil.

Slm.....deðerli forumdaþ.....

Nasýlsýnýz......umarým iyisinizdir.....

Bendeniz neredeyse....10 seneye yakýndýr.....batý zenginliðinin asyaya geçeceðini ......batýnýn bunu kabul etmeyeceðini....savaþlar çýkaracaðýný ve dünyayý cehenneme çevireceðini yazmýþtým....!!!!!!!!!!!

Bunu birçok sosyo devlet bilimci biliyor.....!!!!!!!!!!

Emperyalizm ve kapitalizm.....Asyanýn devlet kapitalizmine yenildi....

Bu fikri....benden sonra duyduðum üçüncü kiþisiniz....

Her akþam baþka bir kanalda elde sopa zýrvalýyan gerzeklerden bir tanesi bile bu düþünce ve fikirden bahsetmedi....

Sen bu misyonu yerine getir bence....

Öðrensin dangalar.....!!!!!!!!!!!!!

Duhul
    Jul 2018
    Ýkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    baddog dünyaya da benim 2005 de yazdýklarým yayýlmýþtýr. Ýnternette dil sorunu kalmadýðý için dünyaya çok hýzlý yayýlýyor. Bir kaç gün desem bence yalan olmaz.

Aslýnda bunu biri daha yazmýþtý. Bana en son kýzýp giden kimdi? Oda dünya savaþý çýkaracaklar diye yazmýþtý. Bu tür aykýrý bir görüþü ancak yarý deli arýza biri becerebilir. Büyük ihtimalle benden yayýldý, okuyanlar aldýklarý yeri unutup kendi fikirleri sanmaya baþladýlar. bana öyle geliyor.
    Benim bir köylü komþu var, adama "yarýn yaðmur yaðacak" diyorum, konu konuyu açýyor 10 dakika sonra bana "yarýn yaðmur yaðacakmýþ" diyor. Bende alýþtýðým için ses çýkarmamaya baþladým.

Neyse þaka bir yana tabiki MESLEÐÝ BUNU DÜÞÜNMEK OLAN batýlý devlet ilgili servisleri bunu çok önce görmüþlerdir. Belki geri dönüþ olmadýðýný pek gören olmamýþtýr.

---

TR ile ilgili 2 öngörümde aklýma geldi.

"Rekabetçi kur lazým" dendiði dönem TR de USD 20 TL olsa, yine ithalat ihracatýn çok üzerinde olur demiþtim. O zaman 20 TL çok büyük paraydý ve korkmadan yazmýþtým. 29 TL oldu hala ithalat ihracatýn çok üzerinde. Yavaþ yavaþ alýþtýra alýþtýrada çýkmadý. Küt diye çýktý. Bir kaç yýl devletler için bir kaç saat anlamýna gelir.

Türkiyenin her yerinden petrol-gaz fýþkýrsa, Türk halký gazý yine pahalý alýr. Petrol ve gazdan elde edilen gelir üst tarafta birileri tarafýndan paylaþýlýr demiþtim. Buyrun delili, Karadenizden çýkan gaz daha evlere girmeden birilerine satmak amaçlý ihaleye çýkmýþ.

En en önemlisi, "Türkiye nin tek sorunu var, oda siyasetçilerin hýrsýzlýðý" dedim. "Geri kalan her sorunun kaynaðý bu." Bunu fýrsat buldukça yazýp, depremde yýkýlmayan ilçe gibi gerçek örnek gördüðümde de hatýrlatýyorum.
    @NeAcaipDunya

Duhul
    Jul 2018
    Ýkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    Birde kitabýma sakladýðým çok önemli bilgiler var. Onlarý internette hiç bir zaman yazmadým. Evrimle ve evrenle ilgili olduðundan zamaný geçmiyor.

Ýnternette yazmadýðým bilgiler hiç bir zaman karþýma çýkmýyor.

Ama yazdýðým bilgiler beþ on yýl sonra karþýma çýkmaya baþlýyor. O zaman da acaba bendenmi yayýldý, yoksa baþkalarýda mý ayný þeyi düþündü diye þüpheye düþüyorum. Yazmadýklarým ise hiç karþýma çýkmadý.

Evrimle ve evrenle ilgili þeyler karþýna kolay çýkmaz da demeyin, o konuda yazdýðým çok önemli bir þey 8-10 yýl sonra Rusya dan karþýma çýktý. Sonra tüm dünyadan karþýma gelmeye baþladý, konuya ilgili herkes öðrenmiþti.
    @NeAcaipDunya

7.  Alýntý Originally Posted by alicemal Yazýyý Oku
    Elon Musk'ý ahlaksýz bulduðumdan mesafeli dururdum. Arada onla ilgili haberlere bakar ve adamý anlamaya çalýþýrdým.

Gerçekten dahimi.?

siyonistlerin merkezinde bu kadar yükseldiðine göre siyonistlerle baðý ne.? Ne kadar kontrolleri altýnda?

Bunlarý anlamaya çalýþýrdým. Kendime ne yakýn ne uzak hissediyordum.

Ahlaksýz ama diðer yanda amerikayý eleþtirir, CIA nýn gizli bazý bilgilerini açýða çýkarýr filan.

Son paylaþýmý ile, adamý X'de takibe almaya baþladým.

X de Bu resmi koyarak açýklama olarakta þunu yazmýþ.

https://twitter.com/elonmusk/status/...107162/photo/1

"Ýran savaþ istiyor.
    Ülkelerini bizim amerikan üslerinin tam ortasýna koymuþlar."

Elon musk....bu paylaþýmýndaki mesajý samimi deðildi.....

ÝRONÝ YAPTI ADAM ALENÝ.....!!!!!!!!!!!!

8. Sn alicemal, nerelerdesiniz acaba?

Redmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 849/853 ÝlkÝlk ... 349749799839847848849850851 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •