Evet macar abimize ancak vakit bulabildim. Kendisi venüs kullanarak bilinçli bi genç olduðunu gösterdiinden kaale alabilirim. netçede venüs ün sahibide ülkeyi sömürge haline getiren yahudi grubuna dahil olan zorlu ailesi ama onu kavrayabilmek dað keçisi iþi yani benim iþim, macardan beklemem, bulgardanda beklemem.
Züper ezpiri yaptým gene.
Gençken aðýr arabeskçiydim tabiki. Netçede ezilmiþ gençler kategorisindeyim. Terfi ettim...
Þu an tüm müzik türlerindeki
hüzünlü þarkýlarý dinliyorum. Bi tek aðýr elektrikli müzik aletlerine katlanamýyorum, sanýrým heavy metal deniyor.
Müslüm baba ve mirel methiouuu favorim. Kadýnda ne soyad var ama 3 kere ezberledim yinede yazamýyorum.
AVM deki bilinçsiz kýzýda maalesef kendine getirmiþ birileri...
Fekat bugün kýzýla boyadýðý saçlarý ile baþka bi embesil kýzýn ilgisine maruz kaldým. Starbaks ta.!!!
Kýzýl saçlý kýz önce, evli ve bi gözü kör, sol bacaðý olmayan 70 yaþýndaki adamýn karþýsýna oturup kesmeye ve iþmar atmaya baþladý. Adam rahatsýz olduunu belli edip kalkýp gitti. Kýzda bana döndü ve sýrýtmaya baþladý. Aslýnda hoþ kýzdý, tabi bende miyop ve astigmat var uzaðý göremediðimden 5 metreden sonra her kýz süper görünüyor.
Sanýrým kýz deli.
Bu demektirki ümit var.
1 hafta sora yine ayný starbaks tayým bakalým kýz hala saðmý yoksa tarihin kirli sayfalarýnda bir cümle olarak silinip gitmiþmi.?
Yaw bu son cümle iyi oldu sanki.? Kaydedip saklasammý.?
Yer Ýmleri