Artan
Azalan
Ýþlem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) Düþük / Yüksek
119,90 10% 1,16 Mr 110,30 / 119,90
3,63 10% 501,00 Mn 3,31 / 3,63
8,14 10% 2,47 Mr 7,54 / 8,14
53,90 10% 982,81 Mn 47,32 / 53,90
34,80 9.99% 91,16 Mn 34,80 / 34,80
2,90 -9.94% 955,51 Mn 2,90 / 3,13
1.353,00 -9.68% 284,03 Mn 1.349,00 / 1.508,00
7,81 -8.12% 11,40 Mn 7,80 / 8,01
21,92 -7.74% 421,11 Mn 21,42 / 24,44
269,25 -7.16% 258,51 Mn 268,25 / 290,00
329,00 3.7% 35,57 Mr 317,75 / 335,00
3,14 2.61% 34,03 Mr 3,03 / 3,32
39,30 4.86% 15,25 Mr 37,14 / 39,36
15,11 4.64% 14,63 Mr 14,36 / 15,11
83,55 6.98% 13,83 Mr 77,40 / 83,85
19,42 4.52% 1,50 Mr 18,28 / 19,42
414,00 0.73% 8,67 Mr 407,00 / 417,50
196,70 2.45% 9,71 Mr 189,40 / 197,60
765,00 2.55% 4,53 Mr 742,50 / 770,50
95,55 2.52% 697,12 Mn 92,75 / 95,95
118,70 2.33% 332,28 Mn 114,90 / 119,30
414,00 0.73% 8,67 Mr 407,00 / 417,50
32,04 3.96% 257,43 Mn 30,62 / 32,14
10,95 2.34% 240,15 Mn 10,71 / 10,95
80,10 -1.6% 845,03 Mn 78,55 / 82,95

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj
Sayfa 85/853 ÝlkÝlk ... 3575838485868795135185585 ... SonSon
Arama sonucu : 6822 madde; 673 - 680 arasý.

Konu: Bana kalýrsa.

Duhul
    Jul 2018
    Ýkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    bitcoin 3bin dolara yaklaþtý. Vay canýna 20binden 3 bin. TR de Yüzbinlerce, dünyada kimbilir kaç milyon insanýn cebini boþalttýlar.

TR de ilk borsa açýldýðýnda milleti hafiflettiler.
    Sonra altýn 300 den 2bine çýktý, millet hafifledi.
    En son bitcoin.

Taktik ayný. Önce malý topla, 5-10 kat yükselt. Sonra besleme medyandaki besleme yorumcularýnla, ülke yada dünya çapýnda reklama baþla. Her gün haberleri daya, sabah akþam konuþturt. Aylarca gerekirse yýllarca reklam.

O arada ürünün fiyatýný yükseltmeye devam et. Malý alýpta ilk para kazanmaya baþlayanlar, senin gönüllü pazarlamacýn olurlar. Çok büyük bir gönüllü pazarlamacý sürüsü oluþmuþtur. Olayýn, planýn farkýnda deðildir.

Ev kadýnlarý bile almaya baþlamýþsa, tamamdýr, mal daðýtýmý baþlamýþtýr. Malý daðýttýktan sonra, ürünü kendi haline býrak. Artýk çuvallarý doldurmuþsundur..

Aslýnda küçük tahtadaki manipulatörün sistemi ile ayný. Çap farklý.

tabi toplu hafifletmeleri saydým, çiftlik bank gibi grup hafifletmeleri ayrý.

ÇÝN, yanlýþ hatýrlamýyorsam 75 farklý blockChain patenti almýþ. Kendi zincir parasýný yaratýyor. Bizim gibi batý kontrolundeki medyamýzýn bize dayattýðý bitcoin e hemen atlamadýlar.

Çin in avantajý ne.? Komik ama çekik gözlü olmalarý. Yahudiyi, Çinli diye yutturamazsýn, tipi uygun deðil. Türk olarak yüzyýllardýr yutturdular. Avrupalý olarakta. Çinli olarak not, nada, niet, hayýr - yutturamazlar.

Ama tonla çinliyi satýn alýp, yine Çini sömürge yapabilirsin. Þu an buna uðraþýyorlar ama Çin devletide satýn alýnanlarý asa, asa bitiremiyor. Bakalým yahudi kazanacakmý.?

Kazanýrsa, dünyanýn umududa bitmiþ demektir.
    Yazmamýþsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
    @NeAcaipDunya

Duhul
    Jul 2018
    Ýkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    ilginç endeksi o kadar kötü veriye ve hükümetin,yerel seçimlerde oy alma amaçlý fýratýn doðusuna girecem demesine raðmen...

yaw bu hükümet lafý bile aðýr gelmeye baþladý... hangi insan artýk ihtiyacý olmayan bi kaç milyon para için 80 milyon insanýn kaderi ile oynar...???

Hangi "insan" oynar...???

Tabi neden, niye, niçin hepsini biliyorum... 53 yýllýk hayatýmda gözlemledim, sonra araþtýrdým öðrendim. Tamamen evrildiðimiz maymunlarla ilgili... Þempanze ve makak dan geliyorsan, çal-çýrp, 80 milyon deðil 80 trilyon insaný süründür, öldür sorun deðil, doðana uygun ne yaptýðýnýn bilincinde deðilsin. Örnek þu an için ingiliztere-abd, geçmiþte önce Moðollar, sora Türkler, sora yahudiler baþlýyor hala bitiremediler...
    Os sebeple orangutanlar, dinleri çýkarýp seni yola sokmaya çalýþmýþ ama nafile...

Sinirlerim kaldýrmýyor...

her neyse
    yarýna sakinleþirim herhalde...

Endeksin düþmemesine þaþýrdým, ama zaman, büyükler için sorun deðil... Alým satým tahtalarýna bakarlar, ne zaman kendileri için uygunsa, o zaman indirmeye veya çýkarmaya karar verirler... Aradaki sürede üç beþ orta irilikteki spekülatörün oyuncaðý olursun... þu aylarda olduðu gibi...

Os sebeple çelik gibi sinir ve temel analize dayalý uzun vadeli oyun lazým. Bende uzun vade tamamda, çelik gibi sinir mafiþ...
    Sinirlerim her an bozulmaya hazýr...

Bu gün de acaip moralim sýfýrýn altýnda... os sebeple kimseye aðýr laf etmemek için kýsa keseyim...
    Son düzenleme : alicemal; 18-12-2018 saat: 17:14.
    @NeAcaipDunya

Duhul
    Jul 2018
    Ýkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
     Alýntý Originally Posted by Macar Yazýyý Oku
    Alicemal baþkaným bugünkü yazýlarýný okumaya baþlayýnca meþhur AVM git o hanýmý gör iyi gelir diyecektim emme bugün o gün deðil aç bir þiþe pek arabesk ci birine benzemiyorsun yinede ferdi Müslüm araya Arif susam karýþtýrýp geçmiþi yad ediver. Ýyi gelir tecrübeyle sabittir.
    Benden size öðüt düþmez ya geceye hazýrlýk için kendimi kuruyorum . Saygýlar

Venus_V3_5580 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Evet macar abimize ancak vakit bulabildim. Kendisi venüs kullanarak bilinçli bi genç olduðunu gösterdiinden kaale alabilirim. netçede venüs ün sahibide ülkeyi sömürge haline getiren yahudi grubuna dahil olan zorlu ailesi ama onu kavrayabilmek dað keçisi iþi yani benim iþim, macardan beklemem, bulgardanda beklemem.
    Züper ezpiri yaptým gene.

Gençken aðýr arabeskçiydim tabiki. Netçede ezilmiþ gençler kategorisindeyim. Terfi ettim...
    Þu an tüm müzik türlerindeki hüzünlü þarkýlarý dinliyorum. Bi tek aðýr elektrikli müzik aletlerine katlanamýyorum, sanýrým heavy metal deniyor.
    Müslüm baba ve mirel methiouuu favorim. Kadýnda ne soyad var ama 3 kere ezberledim yinede yazamýyorum.

AVM deki bilinçsiz kýzýda maalesef kendine getirmiþ birileri...

Fekat bugün kýzýla boyadýðý saçlarý ile baþka bi embesil kýzýn ilgisine maruz kaldým. Starbaks ta.!!!

Kýzýl saçlý kýz önce, evli ve bi gözü kör, sol bacaðý olmayan 70 yaþýndaki adamýn karþýsýna oturup kesmeye ve iþmar atmaya baþladý. Adam rahatsýz olduunu belli edip kalkýp gitti. Kýzda bana döndü ve sýrýtmaya baþladý. Aslýnda hoþ kýzdý, tabi bende miyop ve astigmat var uzaðý göremediðimden 5 metreden sonra her kýz süper görünüyor.

Sanýrým kýz deli.

Bu demektirki ümit var.
    1 hafta sora yine ayný starbaks tayým bakalým kýz hala saðmý yoksa tarihin kirli sayfalarýnda bir cümle olarak silinip gitmiþmi.?

Yaw bu son cümle iyi oldu sanki.? Kaydedip saklasammý.?
    @NeAcaipDunya

4.  Alýntý Originally Posted by alicemal Yazýyý Oku
    Evet macar abimize ancak vakit bulabildim. Kendisi venüs kullanarak bilinçli bi genç olduðunu gösterdiinden kaale alabilirim. netçede venüs ün sahibide ülkeyi sömürge haline getiren yahudi grubuna dahil olan zorlu ailesi ama onu kavrayabilmek dað keçisi iþi yani benim iþim, macardan beklemem, bulgardanda beklemem.
    Züper ezpiri yaptým gene.

Gençken aðýr arabeskçiydim tabiki. Netçede ezilmiþ gençler kategorisindeyim. Terfi ettim...
    Þu an tüm müzik türlerindeki hüzünlü þarkýlarý dinliyorum. Bi tek aðýr elektrikli müzik aletlerine katlanamýyorum, sanýrým heavy metal deniyor.
    Müslüm baba ve mirel methiouuu favorim. Kadýnda ne soyad var ama 3 kere ezberledim yinede yazamýyorum.

AVM deki bilinçsiz kýzýda maalesef kendine getirmiþ birileri...

Fekat bugün kýzýla boyadýðý saçlarý ile baþka bi embesil kýzýn ilgisine maruz kaldým. Starbaks ta.!!!

Kýzýl saçlý kýz önce, evli ve bi gözü kör, sol bacaðý olmayan 70 yaþýndaki adamýn karþýsýna oturup kesmeye ve iþmar atmaya baþladý. Adam rahatsýz olduunu belli edip kalkýp gitti. Kýzda bana döndü ve sýrýtmaya baþladý. Aslýnda hoþ kýzdý, tabi bende miyop ve astigmat var uzaðý göremediðimden 5 metreden sonra her kýz süper görünüyor.

Sanýrým kýz deli.

Bu demektirki ümit var.
    1 hafta sora yine ayný starbaks tayým bakalým kýz hala saðmý yoksa tarihin kirli sayfalarýnda bir cümle olarak silinip gitmiþmi.?

Yaw bu son cümle iyi oldu sanki.? Kaydedip saklasammý.?
    Abim lafý dolandýrmýþsýn yok yerli malý, falan filan
    kýsaca diyorsun; fakirsen fakir kal )))

Duhul
    Jul 2018
    Ýkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    Macar abim, cebindeki paraya deðil, çevreye faydalýmý zararlýmý diye bakarým insanlara.
    Bunu yazmýþtým. Yahudiler hariç tabi. Onlar topluca biz üstünüz, tüm dünyayý köle yapacaðýz dedikleri ve uygulamaya çalýþtýklarý için. Hepsine zararlý gözü ile bakýyorum.

Þimdi haber okuyayým, borsaya geçeyim... borsa düþmedi þaþýrttý... Belkide herkes düþüþ beklediðindendir.
    Pozisyonum hala ayný, portfoye elleþmedim.
    @NeAcaipDunya

Duhul
    Jul 2018
    Ýkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    abd, petrolu hala düþürmeye çalýþýyor. brent 40 USD ye indiðinde rahatlayacaklar. Amaçlarý kötü tabi. Sadece petrol geliri ile ayakta duran Rusya ve Ýran ý cezalandýrýp, kaynaklarýný kesmeye çalýþýyorlar.

Tabi bu 2 ülke batýlýlar gibi obez deðil, halklarý soyulmaya ve aç gezmeye alýþýk, isyan nedir bilmezler. Eðer yahudiler parayla besledikleri sýrtlanlarýna milleti kýþkýrtmadý ise. düþük cümle oldu ama olsun.
    Petrolun düþmesi, kaðýt üstündede olsa bizim ülkeye yarýyor. Petrol bedava olsa bile, petrole verilen para buharlaþýp gider, ülkede kalmaz. Ne ülkeyiz arkadaþ. Trajediyi, normal biþey gibi kabullenmiþiz... vay vay vay..

Ons altýn çýkýyor.
    Normal þartlarda 1500 ün üstünde olmalýydý. Çin, yuan ý, altýna dayadýðý anda çýkýþa geçmeliydi.
    Ama ons altýnýn kontrolu londrada üç beþ bankada olduðundan, ne olacaðýný bende bilmiyorum. NORMAL ÞARTLARDA çýkmasý lazým. Londralý yahudilerin pozisyonu uygun deðilse ne yaparlar bilmiyorum. Os sebeplede altýn alýn diye baðýrmýyorum.

Zaten alýnacaksa ons altýn alýnmalý. TR altýn aracý alýrsan, USD düþtüðünden kazancýný alýp gidiyor.

TR de USD de durum karýþýk.
    MB, 5.40 da vurmaya baþlýyor. Hep böyle yaparsa, elinde yüklü USD olanlarýn maliyeti katlanýmaz hale geldiðinde satýþa geçeceklerdir.

6 ay önceki planýmda, USD için ne yazmýþtým.?
    Aralýkta, yerel seçimlere yaklaþýldýðýndan USD yükselmeye baþlayacak. Seçimler bitene kadar yükselecek.

Ama o zaman durumlar farklýydý. Her yazýmda hükümet bi halt yemedi ise diye ekliyordum.
    Al papazý ver papazý ile önce kapýþtýlar, planlarýmýn içinde ettiler. Sonra kaþýkçý krizi ilede öpüþüp kucaklaþtýlar.

USD yi aralýkta yükseltecek olanlar abd ve yurt içindeki dýþýndaki uþaklarýydý. Bizim þartlandýrýlmýþ sürüde olayý takip edip tüy dikiyordu.
    Þimdi suudi ler kucakta, abd ile de öpüþtüler. USD yinede yükselirmi.?

Abicim bu þartlar altýnda nasýl para piyasalarýnda oynanýrki.?
    Biz, hükümetin planlarýný ve sanayimizi takip etmeliydik. Takip ettiðimiz þeylere bak.? Böyle olmaz.
    Geleceði nasýl tahmin etmeye çalýþýyorum, olcak þey deðil.
    @NeAcaipDunya

Duhul
    Jul 2018
    Ýkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    Elon Mask tan bahsetmiþtim. Sadece elektrik ve otomobile odaklansaydý, batma noktasýna gelmeyecekti. Çok saçma sapan þeylere yöneldi. Tünel olayýda bunlardan biri.
    Ýlk tünelini kendi kullanýmlarýna açmýþlar. Sanýrým test amaçlý. Olcak þey deðil yani.!!! Millet uzaya gözünü dikmiþ, bu otomobilleri tünelden geçireceðim derdinde. Üstelik saçma sapan bir yöntemle.

Hani tünel açma iþine gir, ordan kazan. Yarattýðý makine, tünelleri hýzlý ve ucuza kazýyormuþ. Ordan kazan. Yer altý yollar yap iþlet.
    Yok... Her neyse ciddiye alýnacak adam deðil. Þaþýrdýnýz, ama dünyanýn geleceðinde bu adam yok. Zaten tipine bakarsan yahudide deðil. Hali ile þirketini ya yahudiler tamaaamen ellerine geçirecek, yada batacak.

Ciddiye alabileceðim ekonomi haberi göremedim.

Sadece abd den 3.5 milyar dolarlýk patriot alma ihtimali doðmuþ.
    Fýratýn doðusunda fotoðraf ve video çekme karþýlýðý ne ödeyeceðimiz belli olmaya baþlýyor galiba. s-400 dende vazgeçip bize tazminat ödetirse þaþýrmayýn.
    @NeAcaipDunya

Duhul
    Jul 2018
    Ýkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    Bu sabah, akþamki flaþ haber "Suriye'den çekiliyoruz" diyen abd nin, ne demek istediðini anlamaya çalýþacaðýz.

Netçede, obama da Irak tan çýkýyoruz dedi, Suriyeye girdi. Hem Irak ta, hem Suriyede faal haldeler hala.

Görünen oki haber ciddi.
    Çýkýyoruz demeleri tamamen çýkýyoruz anlamýna gelmeyecektir. Yüzlerce ve hatta binlerce yýllýk planlarýný, öyle kolay rafa atamazlar.

Bizim gibi deðiller. Biz sahipsiziz. Onlarýn sahibi yahudiler.

1923 de Cumhuriyeti yüzbinlerce þehit vererek kurduk. Aileler altýnlarýný baðýþladý, çalýþtý çabaladý.

Ama geldiðimiz yer neresi. ABD nin emriyle kurulup deðiþtirilen bir sürü tarikat, uydurduklarý dinlerle ülkeye hakim oldular. 1923 den 100 yýl sonrasýna gün vermiþlerdi, büyük ihtimalle 2023 de biþeyler yapma niyetleri vardý.

Tüm planlarý 2023 üzerineydi. Sanýrým Cumhuriyete biþey yapacaklardý. Anlamýný bilmiyorum ama tasallut edebilirlerdi.

hükümet kendini, abd gibi görmeye baþlayýnca, 2023 planý aksadý. tarikatlar mal paylaþýmý konusunda kapýþtý.

Kapýþýlan mal neydi. Dedelerimizin kaný, ninelerimizin altýnlarý ile aldýðýmýz bu ülke.

Yahudiler ve yahudilerin kullandýðý, ermeniler, rumlar, gürcüler paylaþa paylaþa bitiremediler. Ne ülkeymiþiz ama, ye ye bitmiyor.
    Her yýl milyarlarca dolarý çuvallarla dýþarý taþýyorlar.. çalýþ dur, dipsiz kuyu.

Bi dakka ya konu neydi...

ABD nin kararý ne kadar ciddi ve BIST e etkisi ne olur.? Az daha beni konudan saptýrýyordunuz. Neyseki efsaneyim...
    @NeAcaipDunya

Sayfa 85/853 ÝlkÝlk ... 3575838485868795135185585 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •