Artan
Azalan
Ýþlem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) Düþük / Yüksek
15,73 10% 16,70 Mn 14,21 / 15,73
19,14 10% 378,76 Mn 17,35 / 19,14
232,40 9.99% 456,47 Mn 226,40 / 232,40
79,25 9.99% 169,22 Mn 74,90 / 79,25
182,00 9.97% 488,95 Mn 165,60 / 182,00
3,87 -10% 2,97 Mn 3,87 / 4,35
23,76 -10% 494,00 Mn 23,76 / 27,68
114,40 -9.99% 127,33 Mn 114,40 / 127,10
3,22 -9.8% 283,76 Mn 3,22 / 3,57
2,94 -8.98% 2,53 Mr 2,91 / 3,37
192,00 -1.54% 24,03 Mr 190,00 / 201,80
3,06 2.34% 20,72 Mr 3,00 / 3,19
317,25 -0.63% 13,59 Mr 315,50 / 324,50
268,00 2.58% 7,53 Mr 261,50 / 268,00
78,10 -1.01% 6,65 Mr 77,50 / 80,50
18,58 -1.28% 756,46 Mn 18,49 / 19,09
411,00 -1.38% 6,39 Mr 406,00 / 422,50
192,00 -1.54% 24,03 Mr 190,00 / 201,80
746,00 -0.93% 2,59 Mr 744,00 / 765,00
93,20 -0.9% 525,81 Mn 92,65 / 95,75
116,00 -2.19% 231,93 Mn 115,50 / 120,40
411,00 -1.38% 6,39 Mr 406,00 / 422,50
30,82 -0.9% 95,64 Mn 30,68 / 31,60
10,70 0.66% 395,01 Mn 10,66 / 10,95
81,40 -0.91% 272,06 Mn 81,20 / 83,00

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj
Sayfa 91/853 ÝlkÝlk ... 41818990919293101141191591 ... SonSon
Arama sonucu : 6822 madde; 721 - 728 arasý.

Konu: Bana kalýrsa.

1. Ben kendi kendime sordum ? , acaba dedim! , tercih sunsalar hangi yaratýktan evrilmek isterdim diye... Düþündüm,taþýndým... küçüklükten beridir hep deniz kabuklularý ilgimi çekmiþtir. Sessiz,sakin ama gösteriþli... Onu avatarýma koydum...Hatta biraz daha derin düþündüm... Çocukluktan beridir ailem beni hakikaten böyle yetiþtirmiþ... Yani tepkileri sýnýrlý ve genelde çözüm odaklý. BÝST'te de bu karaktere bürüneceðim.Sessizce köþeme çekilip, alacaðým hisseyi fýrsat buldukça toplayacaðým...

Þimdi alicemal benim tipimi görse; belki bu evrilememiþ direk maymun diyecek ama olsun. Ýçimde benim belki de bir sevgi kelebeði yatýyor.Oldukça iþ birlikçi ve paylaþýmcý.
    Düþük maliyet ve GÜVEN her þey !
    Hayat Hoþ,Gerisi Boþ .

2. oldu mu Ali Cemal senin avatara Toros'larin baðrýndan kopmuþ dað keçisi þey etmen gerekirken anirgaç nedir yahuu[emoji28]

SM-C7000 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    Adana
    Gönderi
    11,215
    90 yýllarda öðrenci olanýnýz var mýydý bilemiyorum ama....Ýlginç zamanlardý....özellikle 28 þubat vakasý..ozamanlar bana çok saçma gelen bir dönemdi...hem öncesi hemde sonrasý anlaþýlmaz bir vakaydý...Tabi ozamanlar 18-19 yaþýnda olan benim için çok da þaþýlacak bir durum deðil...

Fakat bu 28 þubat sürecinden biraz geriye gidince puzzle nýn parçalarý bügünle beraber tam bir bütün oluþturuyor...

94 yýlý 5nisan kararlarý ve sonrasýnda yaþananlar bir doktora konusu olacak kadar önemli bir dönemdi aslýnda.....5 nisan sabahý kalktým..hiç unutmam sabah 8:45 gibi Niþantaþý rumeli caddesinden fakülteye gidiyorum...Bir döviz bürosunun önünde durdum dolar ve doçe marka baktým.....Nedense o zamandan beri akonomiye ilgi duyarým..Sanki çokda gerekliymiþ gibi bir moka da yaramýyor zaten....

Ýlk dersimiz Türkiye ekonomisi...hocamýz güngör uras...Rahmetli çýtkýrýldým kibar mý kibar bir adamdý...Anlattýðý konuda Bütçe disiplini ve kamu israfýnýn ekonomide yol açmasý muhtemel durumlar.Hoca þikayetçi, böyle gitmez diyor bize.....Hükümet tahvil ihalelerinde hata yapýyor...piyasý aldatýyor falan filan diyor..Bizde aval avall bakýyoruz...yanýmdaki kzý arkadaþým ozamanlar bady denen bir þey giymiþki deme gitsin.... .......Dersi kim takar.....Tabi sýnýf sabah sabah ekonomi dersi derdinde falan deðil...herkes farklý bir alemde...Hoca baktý olmuyor, dersi kesti...Biz geçtik hatunla bir arkadaþýn evine yedik içtik....akþam üstü geçecez istiklal caddesi çiçek pasajýna...planýmýz o....
    Önce yurda gidip geleyim dedim....Tekrar rumeli caddesinden geçerken bir de ne göreyim döviz bürolarýnda bir hareketlilik.....Dolar, doçe mark fýrlamýþ.....içeriye girdim..kalabalýk...Giþedeki adama abi senimn ekranmý bozuldu? birþey mi oldu yoksa deyince...olum sen nerde yaþýyon...devalüasyon oldu demez mi? Böylece ekonomi dersinde öðrenemediðim devalüasyon kelimesini döviz bürosunda öðrenmiþ oldum....
    Burdaki tüm yorumlarým yatýrým tavsiyesi deðildir.

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    Adana
    Gönderi
    11,215
    Neyse aradan bir yýl mý geçti iki yýlmý..þu andaki hükümete yakýn bir iþ adamlarý derneðinden iþ teklifi aldým...Belediyede çalýþýrken görmüþler ,beðenmiþler.... Basýn sekreteri olarak girdim.Ama ne giriþ...tüm fakültede olay oldum.....Malum iþ adamlarý derneði gerçek isminden daha farklý bir þekilde anýlýyordu...Ama iþin ilginç yaný bu deðil...

Bu derneðe gelen bazý kiþilerin 5 nisan döneminde n sonra iþlerinin açýldýðýný öðrendim..Yanlýþ anlamayýn ha tamamen helal para....

Birde baktýmki paranýn dini imaný yokmuþ...para din iman dinlemezmiþ......

2001 krizinde de bir bankada çalýþýyorum...Yanýmýzda demirbank þubesi var...ozaman..çalýþanlarýn havasýndan geçilmiyor...Ozaman kendime yeni manita bakýyom ama bankanýn maaþlarý düþük bakan yok tabiki bize....Oda ne girdikten bir kaç ay sonra demirbank göçmez mi? Diceksinizki ya bunda ne var...birçok banka göçtü...Ýyide çalýþtýðým bankanýn ozaman krizden önce 3 milyar dolar aldýðý ve demir banka da dolar borç verdiði söylentisi vardý...Tabi hepsi yalan bunlarýn....Banka hala türkiye 'nin en dürüt bankasý Arasýra hesap iþletim ücretinden geçirir ama olsun oda nazarý.....

Neyse sonuca geleyim Alicemal abi fýrçayý basacak yoksa....Yani her krizde bu ülkede birileri zengin edildi...Ve birilerinin yolu açýldý..vesselam..

Duhul
    Jul 2018
    Ýkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    HBY abimiz derinlik göstermeye baþladý, iyiye alamet deðil. Hep böyle baþlar, topik elden gider.

eyÖzgürlük de deðiþim yok, keçiyim keçi. Anirgaç da nedir yaw ben bilmiyor onu, siz dünyalilar çok ilginç.

human abimiz insani tarafýný gösterdi. Çakal dünyasýnda zayýflýk demek büyük hata. Hemen görünen yerden vurmaya baþlayalým. Urun sizde urun, çekinmeyin. Uzun yazmanýn cezasýný çeksin. O kadar yazmýþ aklýmda body li kýzla Güngör abim kaldý.

Güngör abimiz öldümü ya.?
    Yahudi TVlerindeki en halka yakýn adam o gibi görünüyordu. Dolmuþa biner, halk pazarýndan kendi alýþveriþ yapardý. En azýndan öyle diyordu, yýlda bir yapýp reklamýný yapýyosa bilemem, bilmemde gerekmiyor. Etliye sütlüye, diðerlerinden daha fazla dokunurdu ama gerçek suçlularý açýklamazdý. Zaten TV ye çýkan kimse açýklayamaz. Helede para alýyorsa. TVye çýkacaklarý ona göre seçerler.

2 önceki FED baþkaný. 2008 krizindeki.helikopter lakaplý herif. kriz çýkýnca helikopterle bankalara finans kurumlarýna para daðýtýrým dediði için FED e baþkan oldu. dediðinide yaptý. Yahudi sisteminde, devlette kilit noktada biyere baþ olacaksan, sisteme uygun izlenimler veren adamý baþa geçirirler. fed devlet deðil diye kurnazlýk yapanýn oyarým kulaðýný.

Soradan arýza çýkaraný yokmu.? Çok. Onlarýda sistem düzeltir yola sokar. Çok azý sistemden kurtulurda yerinde kalýr.
    Bizde Ahmet Necdet Sezer sistem dýþýndan geldi, sistemde çeþitli karýþýklýklar sonucu baþ köþeye oturdu. Kimseye ceza vermeye kalkmadýðýndan yerinde kaldý baþýna kaza gelmedi. Ama devletten para çalan hýrsýzlar, gazeteleri ile çok vurdular adama. Bende onun askeri gibi, ona vuran köþe yazarýna hemen mail atýp yanýt veriyordum. Þu an kuluçdaroðlunun saðýnda yürüyen tuncay özkan onlardan biriydi. O zaman köþe yazarlarý maillerine bakýyorlardý.

akp tam olarak sistem fabrikalarýnýn ürünü. fetullah fazla dürtünce erdoðan arýza çýkardý, sistemle hala boðuþuyor, kah kucaklaþýyor kah kavga ediyor. Ancak ülkeyi bataða götürdüðünden yahudilerin ve batýnýn istediði güçsüz Türkiye gerçekleþiyor, o sebeple idare ediyorlar. Zaten merkez sistemde þu an trump denen arýza var. Her yönden burnunu sürtüyorlar, adamý kullanýþlý aptal pozisyonunda tutuyorlar. Ama adam gittikçe güçlenirken, abd yide bataða götürüyor. Hoþ o olmasada bataða gidiyorduda, o hýzlandýrýcý görevi gördü. Bizdede ayný hýzlandýrýcý görevini akp yapýyor.
    Gözü kamaþan olabilir, Suriyede desten yazýyoruz diyerek. Birincisi destan yazan silahlarýn temeli 40 yýl önce atýldý. akp hazýr dan yiyor ve havasýný atýyor, ikincisi zavallý Suriyede, gerilla taktiði ile savaþanlarla savaþýyoruz. pkk ile savaþa savaþa uzman olmuþuz. akp sadece hazýrý yiyor ve havasýný atýyor.

Ancak o silah fabrikalarýnada tarikatlarý doldurduklarýndan. bayraktar ailesi, ethem sancak, kale grubu, TR motor gibi devletten beslenenlere fabrika kurdurup teknolojilerini aktardýklarýndan, o fabrikalarýnda geleceði karanlýk.
    Yazmamýþsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
    @NeAcaipDunya

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    Adana
    Gönderi
    11,215
     Alýntý Originally Posted by alicemal Yazýyý Oku
    HBY abimiz derinlik göstermeye baþladý, iyiye alamet deðil. Hep böyle baþlar, topik elden gider.

eyÖzgürlük de deðiþim yok, keçiyim keçi. Anirgaç da nedir yaw ben bilmiyor onu, siz dünyalilar çok ilginç.

human abimiz insani tarafýný gösterdi. Çakal dünyasýnda zayýflýk demek büyük hata. Hemen görünen yerden vurmaya baþlayalým. Urun sizde urun, çekinmeyin. Uzun yazmanýn cezasýný çeksin. O kadar yazmýþ aklýmda body li kýzla Güngör abim kaldý.

Güngör abimiz öldümü ya.?
    Yahudi TVlerindeki en halka yakýn adam o gibi görünüyordu. Dolmuþa biner, halk pazarýndan kendi alýþveriþ yapardý. En azýndan öyle diyordu, yýlda bir yapýp reklamýný yapýyosa bilemem, bilmemde gerekmiyor. Etliye sütlüye, diðerlerinden daha fazla dokunurdu ama gerçek suçlularý açýklamazdý. Zaten TV ye çýkan kimse açýklayamaz. Helede para alýyorsa. TVye çýkacaklarý ona göre seçerler.

2 önceki FED baþkaný. 2008 krizindeki.helikopter lakaplý herif. kriz çýkýnca helikopterle bankalara finans kurumlarýna para daðýtýrým dediði için FED e baþkan oldu. dediðinide yaptý. Yahudi sisteminde, devlette kilit noktada biyere baþ olacaksan, sisteme uygun izlenimler veren adamý baþa geçirirler. fed devlet deðil diye kurnazlýk yapanýn oyarým kulaðýný.

Soradan arýza çýkaraný yokmu.? Çok. Onlarýda sistem düzeltir yola sokar. Çok azý sistemden kurtulurda yerinde kalýr.
    Bizde Ahmet Necdet Sezer sistem dýþýndan geldi, sistemde çeþitli karýþýklýklar sonucu baþ köþeye oturdu. Kimseye ceza vermeye kalkmadýðýndan yerinde kaldý baþýna kaza gelmedi. Ama devletten para çalan hýrsýzlar, gazeteleri ile çok vurdular adama. Bende onun askeri gibi, ona vuran köþe yazarýna hemen mail atýp yanýt veriyordum. Þu an kuluçdaroðlunun saðýnda yürüyen tuncay özkan onlardan biriydi. O zaman köþe yazarlarý maillerine bakýyorlardý.

akp tam olarak sistem fabrikalarýnýn ürünü. fetullah fazla dürtünce erdoðan arýza çýkardý, sistemle hala boðuþuyor, kah kucaklaþýyor kah kavga ediyor. Ancak ülkeyi bataða götürdüðünden yahudilerin ve batýnýn istediði güçsüz Türkiye gerçekleþiyor, o sebeple idare ediyorlar. Zaten merkez sistemde þu an trump denen arýza var. Her yönden burnunu sürtüyorlar, adamý kullanýþlý aptal pozisyonunda tutuyorlar. Ama adam gittikçe güçlenirken, abd yide bataða götürüyor. Hoþ o olmasada bataða gidiyorduda, o hýzlandýrýcý görevi gördü. Bizdede ayný hýzlandýrýcý görevini akp yapýyor.
    Gözü kamaþan olabilir, Suriyede desten yazýyoruz diyerek. Birincisi destan yazan silahlarýn temeli 40 yýl önce atýldý. akp hazýr dan yiyor ve havasýný atýyor, ikincisi zavallý Suriyede, gerilla taktiði ile savaþanlarla savaþýyoruz. pkk ile savaþa savaþa uzman olmuþuz. akp sadece hazýrý yiyor ve havasýný atýyor.

Ancak o silah fabrikalarýnada tarikatlarý doldurduklarýndan. bayraktar ailesi, ethem sancak, kale grubu, TR motor gibi devletten beslenenlere fabrika kurdurup teknolojilerini aktardýklarýndan, o fabrikalarýnda geleceði karanlýk.
    Senin de gücün bana yetiyor deðerli mi Ali Cemal abi ?tabi tabi Yahudiye yetmez ...vurun garibana...

MI MAX cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi

Duhul
    Jul 2018
    Ýkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    human abimizi, odunlu yaz kampýna yazacam ama 3 milyon ZAR ý yokmuþ gibi görünüyor.

Hemde tembel çýktý.

Baþarýlý olmak için gençliðinde destek almýþ. body li kýslar ekibinden moral almýþ, ünlü TV hocamýzdan eðitimler almýþ, iþ hayatýnada atýlmýþ. Sora yan gelip yatmýþ diyorlar. Ýþ adamlarý dizlerini dövüyor, bodyli kýzlarýmýz aðlýyor, gökyüzü kararmýþ dargýn, urun o zaman, komayýn...

Bi dakka gaza geldik, urmayýn durun. Birde siz urmayýn...

Olay psikolojik.. Meditasyonla geçer. Odunlu meditasyon kampýna gelsen hallederiz. Þimdiden 2 iþte çalýþýp 3 milyon zarý denkleþtirmen lazým.

Yada bi dernek kur, somali ve yemende katledilen ailelerin çocuklarýný kurtar. Bu ara moda o. Annadýn sen onu. 3 milyon ZARý iyi niyetli ama cahil sýðýr sürülerinden kýsa sürede toplarsýn. Devleti soy dicem, iyi niyetli olmayanlardanda toplamýþ olursun ama o beceri sende olmadýðý anlaþýlýyor. neyse, Somali Yemen taktiði. Yada cami yapacaz olayýna gir ama o iþ uzun sürer... Somali iyidir, tutuyor bu aralar, Yemen ide yeþillik olarak kat.
    Sorada beni bul. hadi bakiim.
    @NeAcaipDunya

Duhul
    Jul 2018
    Ýkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    Bankalarýn batýk kredileri 92 milyar.
    Banka baþýna ortalama 5 milyar düþermi. Küçük bankalar 1 milyar desek büyük bankalar 10 milyar. Çoðu devlet bankasýnýn olabilirmi.? Olabilir.
    Zaten eskidende bakan emri ile yüzmilyonlarý, batýracaðý kesin olan iþ adamlarýna verir, sonrada zarar yazarlardý. Bu iþten banka müdürleri iyi ayakkabý kutularý alýrlar. En tepedekilerde para sayma makineleri ile kasalar.

akp döneminde iþin ucu kaçtý. Özal baþlattý, akp kasalarý tam takýr býrakacak gibi görünüyor. Yetmiyor, yap iþlet devret(YÝD) lerle geleceðimizide borçlandýrdý.

Korkunç, korkunç... aklým almýyor, inanamýyorum... sonra 3 maymun teorim aklýma geliyor ve normal diyorum ama midemdeki ve göðüs kafesimdeki aðrý geçmiyor...
    @NeAcaipDunya

Sayfa 91/853 ÝlkÝlk ... 41818990919293101141191591 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •