Yahudi lerin sahibi olduðu TV ekonomi kanallarýna çýkarak ünlü olan yahudi ekonomist mahfi eðilmez, piyasaya dolara yüklenin çaðrýsý yapmýþ.
2019 da usd 7küsür ortalama olacak demek bu demek.
zaten muhalif chp denen parti, sýrf vekil koltuklarýnda oturabilmek için sabah akþam öldük battýk diye çýðýrtkanlýk yapýyorlar ama kendi çözümleride yok. mecliste otursunlar yeter.
Ýþin kötü yaný, söylenenlerin hepsi doðru ve az bile söylüyorlar.
Benim sinirim, milletin iyiliði için çýðýrtkanlýk yapmýyorlar, tamamen kendi kiþisel çýkarlarý için ve kendi orta sýnýflarýnýn refahý için. Sýrtýnda durduklarý aðýr çalýþan kesim %60. Hiç umurlarýnda deðil. Öyle bir kesimin varlýðýndan haberleri olduðundan bile emin deðilim.
Yahudi kanallarýnda mahfi gibiler USD uçacak kaçacak çýðýrtkanlýðýna baþlayýnca, sürünün bir kýsmý USD ye hücum etmiþ görünüyor. Tamamen kullanýlan bir sürü bunlar. Neye hizmet ettiklerini bilmeden. Ayný bitcoin yükselirken bitcoine hücum edenler gibi. Eðitimsiz cahil umutsuz mutsuz insan sürüleri. Hepsi kullanýlýyorlar.
Hem oy atarken, hemde TV kýþkýrtmalarý ile dovize hücum ederken, kendilerinin, çocuklarýnýn, torunlarýnýn geleceðine kurþun sýkýyorlar.
Lideri ve çoðunluðu, temiz, dürüst, ahlaklý insanlardan oluþan parti hangisi ise ona oy atýn dicem ama öyle bir partide yok... Ben naapiim þimdi.?
USD %2 artýncada BIST biraz düþmüþ...
Yarýn portfoyumdeki altýný biraz daha artýrýyorum.
Yazmamýþsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
@NeAcaipDunya
Yer Ýmleri