Bugün herþey "normal" görünüyor.!
Starbaks çýlar starbaks taydý, börgýr king ciler kendi yerinde, migrosta herþey nizamiydi, bir hafta bulduðunu diðer hafta ya bulamýyosun, yada günü geçmiþ oluyor, yine günlük ürünlerden aradýðým 2 þeyi bulamadan geldim.
Þokda da kazýk yedim. Genelde zincir maðazalarda kasiyer kadýn sa, bazen sizden çalabiliyorlar, çok üzücü bir durum, üç beþ TL lik þeyi çalmaya heves ediyorlar.
Yakaladýðýmý ses etmiyorum. Çok acý gerçektende. "Almadýðým ürünü geçmiþsin" desem, kýzdan çok ben utanacaðým, o sebeple söylemiyorum. Genelde çok ürün alan erkeklerde, son üründe numara çekebiliyorlar. O esnada poþet doldurmayla meþgul oluyorsun.
Kadýn müþteri hemen fiþi kontrol ederken erkek etmiyor. Halbuki ben fiþi mutlaka kontrol ederim ama maðaza içinde deðil. Kýzlar bunu bilmiyor ve belki arkamdan gülüyorlardýr, nasýl da geçirdim diye.
Halbuki kendileri ve ülke acýnacak halde ama kimse farkýnda deðil. Masalcý çobanýn masallarý ile uyuyorlar.
Bugün yine iþBanka el koyacaðým demiþ. Devlet bankalarýný sýfýrladý, gözü en yakýn yerde. Onuda sýfýrlasa, direk akþama evinizde.
Ýþ bankasýný ele geçirmesinin imkaný yok. El koyar ama AIHM den döner. Tabi AIHM den dönmesi bir kaç yýl sürer, o arada bankanýn içi boþaltýlýr. Ýþ bankasý mahkeme ile parayý yýllar sonra geri alýr ama o para, içini boþaltanlardan çýkmaz, yine hazineden yani halkýn cebinden çýkar. Bize zam, düþük maaþ ve az hizmet olarak yansýr.
Bugün keyfim yerindeydi, ama bu yazýyý okuyunca yine keyfim kaçtý.
Yaw acaip keyfinizi kaçýrýyor olmalýyým..
Ýçtenlikle özür dilerim.

Okumayýn abicim ya... okuyosunuz kýzdýrýyorsunuz.
Son düzenleme : alicemal; 05-02-2019 saat: 14:49.
Yazmamýþsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
@NeAcaipDunya
Yer Ýmleri