Sahibi ermeni olan odaTV.com un bi haberinin altýna yorum yazdým. Orada onaylanma ihtimali görmediðimden burayada asayým.
Ermeni ve Yahudi kanallarla gazeteleri, her yýl ermeni soykýrýmýný þu ülkeler tanýdý, tanýmadý, tanýyacak gibi yazýlarla her yýl hükümete baský kurar ve çeþitli maddi manevi çýkarlar koparmaya çalýþýrlardý. Ülke bu duruma zaten bu aç gözlü soysuzlarýn ölçü bilmemesi sebebi ile geldi.
Yazý bu.
Vay canýna, nereden nereye geldik.
odaTV bu sefer Hrant Dink abimizi 75 gün baþýmýza kakmadý. Bi kaç hafta ile yetindi. Halbuki bu ülkeyi terör örgütlerine karþý korumak için on binlerce askerimiz son 40 yýlda ölmüþ. Onlarý deðil, her yýl bu ülkede, ülke çýkarýna sýfýr üretim yapmýþ olan Hrant Dink i haftalarca baþýmýza kak.
Ermeni soykýrýmý olayýda tüm medya tarafýndan hükümete psikolojik baský aracý olarak kullanýlamadý. 3 yahudi kanalý ve bikaç yahudi ermeni sitesi baský kuruyor oda korkarak.
Daha 15 yýl önce baþýmýzda her yýl boza piþirirlerdi.
Halbuki, hrant dinki öldüren belliki fetullah. fetullahý yetiþtiren kim abd-cia.
100 yýl önce robert kollejlerde ve abd okullarýnda Ermeni çocuklarý yetiþtirip medya ve devlette kendi iþlerine yarasýnlar diye yetiþtiren kim.? abd ve ingiltere.
ABD nin yetiþtirdiði fetö, abd nin yetiþtirdiði hrant dinkleri öldürüyor, baský ülke halkýna kuruluyor. ne güzel deðilmi.
Eli silahlý azýlý saðcý mehmet aðar'ýn mahkemedeki itirafýna göre, CIA nýn kurduðu sol ve sað gruplar, birbirlerine saldýrýyor, yine bu ülke halký çileyi çekiyor. güzel tezgah.
Rum, Ermeni, Gürcü Ve Türkler, batýya uþaklýk yapmasa. Bugün 4 ülkede
kalkýnmýþ olurdu. Ama uþaklýðý tercih etmiþiz ve bunda hala ýsrarcýyýz.
Özellikle batý dedim ingiltere ve abd demedim. Ýngiltere ve abd güçten düþüyor, peþinden fransa düþecek, belki almanya kalacak. Almanya nýn abd ve ingiltereden daha kötü olacaðýný, son 20 yýldaki içinde olduðu olaylar gösteriyor. Yugoslavyanýn parçalanmasýndavar, ukraynanýn parçalanmasýnda var, venezuelada parçalayan tarafta var...
Zaten ilk 2 dünya savaþýnda baþ roldeler. Aslýnda o savaþlarda kullanýlmýþda olabilirler, güçlü deliller var ama doðalarý uygun.
her neyse, devam.
Yazmamýþsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
@NeAcaipDunya
Yer Ýmleri