Originally Posted by
Kartalmrx
Kotmontlar var 80â€â€90₺ devasa iç cepleri var fablet bile alır

Yaşadığım yer şavşat yavuzköy (ahıska adı mamalenis erkenöten horoz demekmş)hozamat mevkii yani ormanın altındayım rakım1650m hala kar yağıyor burası hiçbirşekilde karadenize benzemez!
Gelirsen yatacak barınağın ekip dikecek toprağın bol suyun tırmanacak kayaların ağaçlarda meyvelerin sobada kaynayan sıcak çayın hazır

Pek fazla kirlenmemişizdir o yüzden sakın konfor bekleme keçilerin aradığı herşey var hayata burdan devam edebilirsin sonsuza dek...
Etrafta gerçek boz ayılar yaşar yiyeceği kadarı yer gider öyle talan etmez satmaz kaçırmaz yalan riya sahtekarlık yapmaz cana kıymaz ayı gibi yaşar saf temiz doğal..

Banada Artvin insanı diğer karadenize göre daha medeni demişlerdi.
üç beş ay önce, sel vurmadan önce hopa yı bayağı bi incelemiştim. İyi ye benziyor dedim. İlerde belki taşınabilirim diye hesapladım.
Sonra Hopa'yı çok korkunç bi şekilde sel vurunca vazgeçmiştim. 
Yanlız olduğum için kalabalık bi kasaba yada şehirde yerleşme planım var.
Bakalım. Şu an bitirmeye çalıştığım proje bitince. Eşyalarımı arabama koyacağım. Buradan, Mersin'e kadar bi kaç kıyı kasabasında birer hafta kalacağım.
Hangisini beğenirsem, orada bi ev alıp yerleşeceğim. Boş durmamak içinde bi küçük dükkan açarım.
Bakalım. Plan bu ama planlarımın tuttuğu pek görülmemiştir. Belki yerimde kalırım. Aslında aklımda Eskişehir vardıda, orada su problemi var ve gittikçe derinleşecek.
20 yıl sonra büyük su problemi çekecek bölgeler var.
Her neyse... Daha çok vakit var...
Çok sağol. Belki bi gün çayını içmeye gelirim. Tabi o zamana kadar fikrin değişmezse.
Her konuda ağır yazdığımdan, hassas olduğun bi konuda, hoşuna gitmeyen bi yazıma denk gelebilirsin.
Neyse beni pek kafaya takmayın. Fazla okumayın, canınız sıkılmasın. kendi kendime eğleniyorum işte...
Yazmamışsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
@NeAcaipDunya
Yer İmleri