Biraz haber okuyayým dedim her yerden talan haberleri fýþkýrýyor.
Kan verdiðiniz kýzýlayýn malýný mülkünü, kamu þirketi koyup oraya aktarýyorlar. Orada yönetecekler, yönetecek olanlar huzur hakký adý altýnda kendi belirledikleri maaþlarý olanaklarý alacaklar. Kýzýlayýn malýný mülkünü satma haklarý var. Bana satmayacaklarý kesin, kime hangi fiyata satacaklarýda bellidir. Boþuna kýzýlayýn dýþýna çýkarmadýlar. Devletin tüm deðerli mallarýný varlýk fonuna aktarýp danýþtay denetiminden çýkamadýlarmý.? Çýkardýlar. Demek sýra kýzýlayda, mevcut durumdada istediklerini yapýyorlardý, ama dýþarý çýkarmýþlar.
Kaný paralý satmaya baþladýklarýndan beri kýzýlaya kan baðýþý yapmýyorum. Doðruda yapmýþým, o tarihten sonra kýzýlayýn yaptýðý saçma sapan hareketlerin haddi hesabý yok. Kendi ülkende hastahane ve okullar dökülüyorken, gidip filistin ve baþka ülkelerde evler okullar yapýp hibe etmeler(göründüðü gibi temiz deðildir, oradaki güçlü kiþilerle ayar yapýlmýþtýr en fazla %20 si hakedene gitmiþtir oda reklam amaçlý, kalaný paylaþýlmýþtýr. Az geliþmiþ ülke her yerde ayný. Ülken muhtaçken baþka ülkeye hibe vermek için hakkaten beyinsiz olmak lazým yada allengirli iþlere girmiþsindir.). Devlet baþkanýna 10 yýl öncenin deðeri ile 50 bin TL lik altýn takmalar filan...
Yaw niye hatýrlatýyorsunuz böyle þeyleri resmen mideme beynime kramp giriyor.
YÝD lerin geleceðimize yükünü rakamlarla vermiþler... inanýlmaz...
her neyse... haber okumayý kýsa keseyim...
Perþembe MB kararý var.
Normalde trend deðiþtirmez en fazla trendin hýzýný deðiþtirir ancak büyükler bu tür beklentilere temkinli giriyorlar ve karar açýklandýðýnda satmaya yada almaya hevesli gruplarý saðýyorlar. Saðmak için medyayýda sürekli kullanýyorlar. Medyadaki kanallarý aracýlýðý ile "hööö hööö" diyerek sürüleri aðýllarýna yönlendirip, aðýllarý sürekli dolu tutuyorlar.
Yazmamýþsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
@NeAcaipDunya
Yer Ýmleri