BIST in bugün düþmemesi bana mucize gibi geldi. Yine abd endeksine kitlenmiþ numarasý yapýyor.
Dün Garanti'nin ensesi kalýn ekonomisti, BIST günlük iþlemlerde yabancý payý %17 civarý demiþti. (Bu arada bluumbergin demirbaþ egonomistleri zayýflamaya baþlamýþlar. Tacirler'in Özlem'ini gördükçe kendilerinden utanmýþ olmalýlar. Artýk yaðlý ense filan diyede takýlamayacaðýz bunnara. Mide mi düðümletiyorlar ne.?)
Bu durumda BISTi tutan kim.?
katar'lýlarmý? ki kendileri artýk akrabamýz olur, kanal yapýlýncada yakýn akrabamýz olacaklar.
Varlýk fonu mu.?
Varlýk fonu nun TL problemi yok, TCMB de bas gýcýr TL leri, BIST te kullan. BISTi 300 bin yap. Mal boþaltacak adam bulursanda net kârý þey yap. Net kârý boþver de, daha önemlisi, tüm holding ve bankalarýn ortaðý haline geleceksin. Her banka ve holdingin yönetim kurullarýna üçer beþer çember sakallýyý doldur, beslensin garipler.
--- ek
son dakika haberi
"BDDK:YURTDIÞINDA KURULU BNP PARIBAS CITI BANK VE UBS TL YÜKÜMLÜLÜKLERÝNÝ YERÝNE GETÝREMEDÝ"
"BDDK: YURTDIÞINDA KURULU BU BANKALAR ÝLE BÝR BACAÐI TL OLAN DÖVÝZ ÝÞLEMÝ YAPILMAYACAK"
Olay ortada. Bence zaten açýkdýda... On yýllardýr bu soysuzlara neden bu ülkeyi teslim ettiniz dicem ama diyemiyorum. Bizim partilerin sahibi bunlar.
Üçüde farklý ülkelerde merkezi olan siyonist yahudi banka.
Haberle beraber USD 10 kuruþ birden düþtü. Tabi ilk panik bu, þimdi yükseltmenin baþka yollarýný arýyorlardýr, bulurlarda.
Ýþ bu kadar kolay. Benim kafamda biri yönetse TR ekonomisini, bunlarýn hiç biri yaþanmaz. Kötüleri asmýþ olurum, iyiler yükselirler, ortadakilerde iyi olurlar.
Oy oylarýnýzý bekliyorum.
.
Son düzenleme : alicemal; 07-05-2020 saat: 15:00.
Yazmamýþsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
@NeAcaipDunya
Yer Ýmleri