Bizim platodan eski forum arkadaşım kuzu'nun başı dertte olmalı. SPK yeni yazı yazmış, kapalı forumlarda milleti yönlendirenler var diye.
kuzu nun bölmeside kapalıydı, özel üye olanlarla muhabbet ediyordu. Tabi kuzu plato da şu senedi al diye kimseye akıl vermiyordu. Şu anki forum unda ne yapıyor onu bilmiyorum üye değilim. Ego su çok yüksek, çabuk saldırganlaşıyor, rakip gördüğü kişiyi acımasızca yok etmeye çalışıyor, ancak insanları şu senedi alın diye küçük hesaplara girdiğine şahit olmadım. Öyle küçük biri değildi.
---
Şu senedi alın diyenleri daha önce deşmiştim. Nasıl para kazanıyor olabileceklerini anlatmıştım.
A senedini alın derler. 80 bin takipçisi varsa, sadece 100 tanesinin o senedi biraz alması, senedi en az 5 kademe yukarı taşır. Küçük senetleri öneriyorlar hep.
"Sonrada bakın söylemiştim nasılda çıktı" diye hava atarlar. Halbuki senet, O söyledi, takipçileri de aldı diye yükseldi. Dillendirmese takipçileri almayacak, senetde yükselmeyecek.
Peki Kazançları nerede.?
İsmini söyleyeceği senedi önce kendisi alır, sonra senet ismi söyler, 3 kademe çıkıncada satar.
Bu şekilde günde onlarca senet ismi söyleyenler var. Örneğin Aydın Eroğlu isimli ekonomist var. Kendine ait sitede Paralı üyelik yapmış her gün senet öneriyor, önerdiği senetlerin %90 ıda doğal olarak üç beş kademe yükseliyor.
Kendisi söylemeden önce alıyormu bilemiyorum. Fakat önerdikleri senetlerin neden yükseldiğini anlatmaya çalışıyorum.
Güçleri bilgilerinden değil, takipçi sayılarından geliyor.
Saadet zincirrleri gibi. İlk alanlar kazanıyor kalan herkes kaybediyor. İlk alanda hep senedi öneren oluyordur.
Sonuçta o tür bir insanın peşinden gidiyorsanız, kandırılıyorsunuz ve kullanılıyorsunuz.

Alıntı yaparak yanıtla

Yer İmleri