BIST dede ons altındada ani hızlı hareketler oluyor.

BIST de dün bankalar ağır satışdaydı, USD alıştaydı.

USD ve bankalarda yabancı nın ve TR deki yabancı bankaların etkin olduğunu biliyoruz. Diğer senetle ise alıştaydı ama %4 den fazla bankalar satılınca tutunamadılar.

Bende dün pek fazla takip edemedim, işlerim vardı.

Yabancı neden banka satıp USd alıyor. Bizim bankalar sabah açılınca USD yine zıplıyor. Değişen bişey olmadı.

Sebeplerini tahminen yazmıştım.

Belki gerçektende millet hala sabah kalkar kalkmaz bankalar önünde USD kuyruğuna giriyordur. Fiziki talep oluncada bankalar fiyatı artırıyordur.

Belki faize kadar USD yüklenen siyonistler, o yükü uygun şekilde bırakmak istiyorlar. faiz açıklanınca herkes shorta yüklenmiştir. Bunlarda yükseltirlerde yükseltirler, önce shortları dökerler, sonra serbest bırakırlar. Bu ihtimal düşük yüzdeli olanı.

Belki siyonistler tayyipi yumuşattık, şimdide IMF ile anlaşmaya zorlayalım. Yada 2023 de gidişini garanti etmek için USD yi düşürmeyelim demiş olablirler.

USD kullanarak bu millete devlet aracılığı ile herşeyi yapabiliyorlar. Buna TEKRAR şahit oldunuz. USD yi kırbaç olarak kullanıp bu milletin azına edebiliyorlar. Sadece teslim alana kadar yükseltecekmsin. tayyip ise boyun eğmek zorunda kaldı. apo teröristi ile zamanında nasıl karşılıklı masaya oturup onun istediklerini açılım diye yaptıysa, para piyasası teröristlerininde istediğini yaptı. Zamanında yoldaşı fetönünde her istediğini yapıyordu.

Devletin tayyip gibi adamlardan kurulu oluncada istediğini alıyorlar. Devlet adamları denen güruh kendi kendi ceplerini doldurmakla meşgul Bu tip adamları havuç ve sopa ile yönetirsin. trump ı da öyle yönetip, büyük ihtimalle sahte oylarlada dehlediler.

BIST de yabancının tavrını nasıl kestireceksinki. Zor işler. Bu sebeple az kontratla dalgaya oynuyorum. Pek bir faydasıda yok. Hele ekran başında değilsen kaçırıyorsun fırsatı.