-
adanalının söylediği gibi çoğu zaman yabancı siyonist kuruluşlar, şunu alın çok yükselecek demişse, veya elinizde tutmayın çok düşecek demişse, kendileri ters pozisyon almış oluyorlar.
Açıklamalar tamamen medya okuyan, seyreden kalabalıkları soymak amaçlı. Medya bu çıkar kuruluşlarının elinde, onların uşağı o TV de gördüğünüz takım elbiseliler. Siyonisti iyi korurlarsa, iyi hizmet ederlerse yüksek maaş alıyorlar, semiriyorlar.
Sık sık benim gibi adamların yazdıkları için "komplo teorisi bu yazılanlar" dediklerini duyarsınız. Sonra hemen patrona bakıp iyi yaranabilmişlermi diye kontrol ederler. Aferim (para, zam, terfi) beklerler.
Tabi bende ons un orta vadede düşmesini bekliyorum ancak hala abd 908 milyar USD lik paketi var ve abd de bazı eyaletler kapanacağız açıklamaları yapıyormuş. Bu ikisi oldukça yükselişler normal.
---
BIST hissede dün yorgunluk görmüştüm, bugün ilk saatde yorgunluk görmeye başlarsam, elimde pozisyon tutmayıp dalgaya oynamaya başlayacağım. Normalde trend yukarı ama düzeltme gelebilir korkusu ile dalgaya sat al yapabilirim.
Henüz karar vermedim.
BIST hisse viop da acaip korkak hale geldim bildiiniz gibi değil. O silkelemeler yokmu, dağıttı beni, hala toparlayamadım.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri