-
"kudüs yaz şuraya sms at, yetim sevindir" diye mesaj gelmiş. kızılaya filan alışmıştımda, bu türü ilk defa gördüm.
TV lerde internettede görüyorsun, bana mesaj olarak ilk geldi.
Maalesef telefon şirketleri, telefon numaralarımızı satıyorlar. Ayrıca telefon numarası verdiğimiz şirketlerde, o telefon numaralarını koruyamıyorlar ve ya çalışanları tarafından yada hackerlar tarafından çalınıyorlar.
Sonuçta yurt dışından bile dolandırıcılar, telefonun aracılığı ile sana ulaşabiliyor.
maalesef Türkiye çok kötü yolda. Bu yıl ve önümüzdeki yıl toplamda 170 civarı yeni hapishane açılacak. Mevcut hapishanelerde yer kalmadı, hakimler suçluları serbest bırakıyor.
TV de siyasetçiler, acaip kalkındık diye naralar atıyorlar, cahil halk da inanabiliyor. Yaw kalkındıkta, neden 2 yılda 170 tane hapishane açıyorsun, bu hırsızlar kim.? Uzaylımı. neden gençler hırsızlığa yöneliyor.?
İsviçre kalkınmış hırsızlık yok, danimarka kalkınmış hırsızlık yok, kalkınmış ülkelerin özelliğidir, fakiri ezileni yoktur, hırsız olmaz.
Sen nasıl hem kalkınıyorsunda aynı zamanda hırsız sayını kat kat artırıyorsun.
Hırsız sayısı hızla artan ülkelerin tek özelliği vardır, oda devlet ve siyasiler, ortakları medya ile beraber yolsuzluk içinde yüzüyorlardır.
Kendi çalışanlarını soyuyorlardır.
Siyasetçilerin, siyasete atılmadan önceki servetleri ile, sonraki servetlerini karşılaştırman, herşeyi açıkça görmen için yeterli.
Yolsuz devletin temelleri, abd nin celal bayar a kurdurduğu, başkanı adnan menderes olan DP ile başlıyor.
1960 - 1980 arasında bir ara veriliyor çünki adnan menderes asılmış. Hırsızlarda 20 yıllık bir korku hakim.
Derken abd yine devreye giriyor, sağ ve sol diye gençlere örgütler kurduruyor, iki tarafada silah veriyor ve çatıştırıyor. amaç kaos yaratıp kaos sonucu ülkede adnan menderesin ölümü ile kaybettikleri kontrolu tekrar ele geçirmek.
1980 darbesi ile özal dönemi başlıyor ve tekrar abd kontrolune giriyoruz.
abd nin kontrolundeki partilerle devam ediyoruz. Her geçen yıl daha çok pisliğe batıyoruz.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri