Mutasyon virus olayı, borsaları karıştırdı.

Batıda şirketlerdeki devletin dağıttığı Aşırı para bolluğuda, borsaların fazla düşmesine engel oluyor.

1890 üzerinde kapatırız demiştim, kapatmadık ancak iyi yerde ve yükselirken kapadık. Yarın için ümit verici. Tabi mutasyonla ilgili yeni bir şey çıkmazsa.

Perşembe günki MB toplantısı, BISTin aşırı düşmesine engel oldu. Düşüş yarın devam edermi.? Virusle ilgili kötü gelişme olmazsa, yarın düşmeyiz. 1890 üzerinde kalırız.

Mutasyon olayı, avrupa ve abd de bu gece ve yarın yeni kapamalar olmazsa, fiyatlara girdi sayılır. Tabi batıda bir doktor-kuruluş çıkar, "mutasyon bildiiniz gibi değil, bulaşma oranı %70 değil %170" filan derse, bu yeni durum yeniden fiyatlanır.

Batıdan İlave kapama ve ilave mutasyon haberi gelmezse, mutasyon olayı fiyatlara girdi.

---

ONS altında haftalarca paketin onaylanmasını bekledim. Bugün onaylanıyor ancak grafik beklediğim gibi gelişmedi. Kesin onaylanacak diye avrupalılar erkenden satışa geçtiler. Ben shortlanmadan, kırmızı uzayan barları görünce biraz duvarları yumrukladım denebilir.
abd seansı açılınca düşüş biraz terse döndü.

Onaylanma olayı fiyatlara önemli ölçüde girmiş durumda.

Bende 3 kademede almayı düşündüğüm short ların ilk kademesini 1880 üzerinde iken aldım. Onaylandığı anda tekrar yükselirse, bir kademe daha alacağım. Üçüncü kademeyi almayabilirim. Duruma göre karar vereceğim.