-
Dün pek ekran seyretmedim. Dünki yeşilliği garan satışı bozmuş gibi gördüm. Sanırım yabancı satışı dün sadece garan da yüksek miktarda olmuş.
Dün için ağır satışın sadece garan da olması, BIST açısından hafif olumlu bir görüntü. Yabancının satış isteği azalmış olabilir.
Şu an bakıyorum. Garan %2 üzerinde artıda. Bankalar yüksek artıda. Sabah için iyi bir görüntü. Umarım yabancı satışı sonlanmıştır.
Sonlanıp sonlanmadığını gün bitince anlayacağız.
Geçen gün yazdığım hisse long Nisan vadeleri Haziran vadeye taşıma ve bir miktar artırma operasyonum devam ediyor. Bankaların 2020 pandemi Mart ayı dibinde olduğunu ve ona güvendiğimi yazmıştım.
---
ons, uzun vade trend alt bandı yakınlarından yukarı döndü. DÜn önceki gün inceleyip long alıp almaya karar verecektim. Long alamadım çünki BIST hisse tarafı insanın kafasını o kadar çok meşgul ediyorki. Moralde yerlerdeydi zaten. Mallanamadım.
---
usdtry hafif düşmüş. TV de "doviz alırım" diyen sarışın kadın yorumcu var. Kendisi açısından çok kötü bir reklam oldu, zamanlaması berbatdı. Açıl "buradan doviz alırmısınız" sorusunu sorup kadını köşeye sıkıştırdı. Kadında işin içinden akıllıca çıkamadı.
---
Son durum;
bir miktar hisse long,
ons da kenardayım,
usdtry de kenardayım.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules