Yukaridaki yazým yüksek dozda espri içerir. Kaale almayiniz.[emoji23]
Yukaridaki yazým yüksek dozda espri içerir. Kaale almayiniz.[emoji23]
Doðru yaw, unutmuþum.
Bu durumda bi yere gitmiyorum.
Hastayým ben, hasta.
Aylardýr rutin kontrollerde, hastalýðýn seyri için gerekli ileri kontrolleri yapmýyorlar.
Sebep?
Maskesi çenesinde gezenler, covid tedavisinden taburcu olanlarý cümcür cemaat ziyaret edenler, asker uðurlayanlar, kaçak/göçek düðün/niþan yapanlar, elde ekmek poþeti market market gezenler, lebalepler yüzünden
Benden gelen bir oyu, bir oy sanma alicemal baþkan.
Bebemin biri oy verebiliyor + öteki bebe seneye oy verebilecek + taze tekaüt olduðumdan naþi ofisdekiler halâ beni dinler +. ...
Bi de cazibeme dayanamayanlar
Çok oy yani
Aynen
Yok öyle gitmek![]()
![]()
![]()
Eyvah oy verenler kýsa devre yapmaya baþladý. Politika zor iþ yaw.
---
alyel geçmiþ olsun. Hastaneler ayrý komedi.
Dün yani pazar günü kum torbasý ile tekrar kapýþtým. Son kapýþmamda sað el gitmiþti. Bu seferde sað göz gitti. Hemen arabaya atladým tek gözle en yakýn acil'e doðru yola çýktým.
Gözü kaybetme ihtimalim var gaza bastým, allahtan tek gözle kaza yapmadan 25 dakikada acile vardým.
Acilde masa baþýndaki kadýn bana "karþýdaki sýraya gir kayýt ettir dedi" iyimi. Sað gözüm kapalý yaþlar geliyor belkide gözü kaybedeceðim her saniyenin önemi var, kadýn bana "sýraya gir" diyor. Kuzu kuzu sýraya girdim allahtan sýradakilerde beyin varmýþ sen öne geç dediler. Orda kaydet, geri dön ilk masada kaydet, sonra müdehale odasýna gittim, doktor yok. 5 dakka sonra geldi.
Sýra bekleseydim toplamda 25 dakika geçecekti. Akýl alýr gibi deðil.
Sonuçta Gözü kurtardýk ama hala sað gözüm kapalý geziyorum. Açýnca aðrý yapýyor.
Sistem çok saçma hakkaten. Deli bunlar.
2 gün dinlenip rövanþ için kum torbasý ile çarþamba tekrar maça çýkacaðým. Sað el ve sað gözü harap etti. Demek ki saðdan çalýþma alýþkanlýðý var. Bu durumda soldan dalsam iyi olacak. Bunlar hep tecrübe.![]()
Bu göz olayý gýrgýr deðil gerçek yaw. Ucuz kurtardým.
Yer Ýmleri