Bu gülen adamý nerden buldun? Listesi nerde.? emoji23 olarak kullanmýþsýn.? Senin daireye torpil yaparým.?

Yaw bu siyasetçi seçmen iliþkimiz gitgide çýkar iliþkisine dönmeye baþladý. Þimdiden görüyorum sanki.
Ankarada çalýþýyorken pazar günleri Kýzýlay da bir kýraathanede çay hesabý ödemesine okey oynardýk.
Sonra iþ yemeðe döndü.
Okey oynanýrken pideler gelir, okeyde kaybedenler pide hesabý öderdi. Olay pideye dönünce daha dikkatli oynamaya baþladýk.
Derken biri "aç deðilim, pide yerine bana bir marlboro alýn" dedi.
Sonraki haftalar daha çok kiþi marlboro istemeye baþladý. Ýþ pide den marlboro sigarasýna döndü. Ben sigara kullanmýyorum, kazandýðým sigara paketlerini eve götürüp getirip kaybettiðimde veriyordum.
Derken birisi "sigaram çok bana marlboro parasý verin" dedi ve orada iþ tamamen kumara döndü.
Daha sonra marlboroda aradan çekildi ve para dönmeye baþladý. O anda ben oyundan çekildim. Akabinde Ýstanbuldan iþ teklifi aldým ve taþýndým. Onlar uzun yýllar para ile oyuna devam ettiler, gecelere kadar oynarlardý, kýraathane boþalýr tek masa onlar kalýrdý.
Yer Ýmleri