Evet, düşün taşın akresta ya bişey yazamadım.
Güce sahip olan insan değişiyor. Aynı örnekleri bende vermiştim, "tayyip'de iyi şeyler söyledi ama başa geçince güç onu değiştirdi." benzeri şeyler yazmıştım.
Hali ile benide değiştirecek. Kısa sürede diktatör olup herkesi öttüreceğim.
Düşüncesi bile güzel yaw.
akresta'nın oyunu alamadık, diğer 11 oy sahibide bu yazıyı görmezse, 11 oyla devam ediyorum demektir. Yazıyı görürlerse, diğer süper ötesi siyasetçilerle yollarına devam edecekler demektir. Kötü olduğum tek yazıyla şak diye anlaşıldı.
Buna çok rastlıyorum. her yıl en az üç beş kere.
Yeni tanıyan biri geçmiş tecrübelerine göre beni kalıba sokuyor. Tahammül edip bir müddet yanımda kalırsa bakıyor ki kendi geçmiş tecrübeleri ile uzaktan yakından alakam yok.
---
Her neyse, biden - tayyip görüşmesi iyi sonuçlanmadı.
biden'a bakarsan çok iyi geçmiş, tayyip den her istediğini almış gibi. Tabi görüntü öyle gerçeği bilemeyiz, sonraki laflarına bakarsanda beklediği gibi geçmiş ama ilerleme olmamış. Yinede misketleri yütmüş çocuk gibi keyfiliydi.
tayyip'in ruh haline bakıncada biden tayyib'in kanını emmiş gibi. Son derece moralsiz çökmüş haldeydi. Konuşmasıda "ben ona bişey vermedimki" havasındaydı. Bu hava yenilmiş 14 yaşındaki çocuk havası.
İstediklerinide alamamış gibi, sadece vermiş.
tayyibin ruh halini piyasa kötü algıladı. piyasanın kötü algılamasında siyonist kanalında büyük rolu vardı. gece marabası s-400 leri ön plana çıkardı. tamamen abd ağzı ile program yaptı.
viop pek oynamadı ama USD 10 kuruş kadar çıktı.
S&P nin son saatde kobra gibi yemyeşil dikilmesi bir nebze için olsun yarın için ümit verdi.
Yarın ne olacak pek bir fikrim yok. Ancak longları bozmadım duruyor.
Yazmamışsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
@NeAcaipDunya
Yer İmleri