Forumda gezerken deniz hocanın topiğine bakınca, noel'i unuttuğumu fark ettim.
Yarın 25 aralık noel. Bizdeki hristiyan şirketleri ve elemanları İsa'nın doğumunu kutlayacaklar. Ocak ayı ilk haftası dahil bunlar tatil havasına giriyorlar, çoğunlukta soluğu dağlardaki eğlence merkezlerinde alıyorlar.
Bizim Piyasa açısından önemi nedir.? Hristiyan şirketlere ait oyuncular piyasa odaklarını kaybedecekler. Önceki yıllarda, noel ve sonrası daha kenarda durduklarını biliyoruz.
Yani batılı yabancı etkinliği yarından itibaren BIST de azalacak. Tabi tahminen.
Bize faydası veya zararı olurmu.?
Bu sene farklı. BIST kurulduğundan beri batılı sermaye ve batılı eğitim almış olanların BIST de kurdukları, yerleştirdikleri yöntemler, bağlar bu sene katar lılar tarafından paramparça edildi. Özellikle bu son aylarda batılı yabancıları iyice silkelediler. Artık BIST deki siyonistler özgürce herkesi ödüllendiremiyor veya cezalandıramıyorlar.
Dünde görüldüğü gibi son aylarda BISTi sık sık engelleyen batılı yabancılardı.
Kârlı olarak mal çıkabilmek için BISTi yükseltenler ise, kağıt üzerinde müslüman olan katarlılar. katar lılar derken bunlar topu topu 7 kişi(herhalde tüzel dir)
Eğer genelde olduğu gibi hristiyan batılı yabancılar kenara çekilirse, BIST katarlılar tarafından kolayca yükseltilirmi.?
Küçükte olsa ihtimal dahilinde tabiki.
Düne kadar hem abd hemde biz tepelerdeyiz, çok dikkatli oyna ve short pozisyon almaya zihnen kendini hazırla diyordum. katar lılar ise dansa devam ediyor ve benide çağırıyorlar.mecburen long dan ufak ufak kazanmaya devam edeceğim.
Taktik aynen devam.
Bol şans.

mecburen long dan ufak ufak kazanmaya devam edeceğim.
Alıntı yaparak yanıtla

Yer İmleri