52 gündür yeni taktik ile oynuyorum. Bu taktiğe başladığımdan beridir K/Z yi farklı tablo ile hesaplıyorum.

Taktiği 50 kere yazdım biliyorsunuz. Eski taktik Orta ve Uzun vadeyi belirle. O yönde yüksek kontratla oyna. Kısa vade ters yönde kontrat azalt, dönüşte tekrar kontrat artır. Yüklü kontratla oynuyordum.

Kazancım yüksek, kaybım yüksek oluyordu.

Bu sebeple pandemi başlangıcında çok kaybetmiştim. Yükselişe döndüğünde 128 günde sermayeyi 4 kat artırarak zararı çıkarmıştım. Tam o anda tayyip ortaya çıkmış ve TCMB başganı naci ağbal ı Cuma akşamı görevden almıştı. Buna kızan batılı yabancılar büyük zararla(kur farkı sebebi ile) haftalarca anlamsızca senet sattılar ve çıktılar. O andada büyük kaybettim ve tekrar yüklü zarara düştüm. Bu kadar anlamsız aptalca satış beklemiyordum. Her "Bu kadarda aptal olamazlar" dediğim ve mallandığımda tekrar satıp düşürdüler.

Bu problem bittiğinde, sermayeye oranla yüklü mal almayı bıraktım.

52 gün öncede sermayeye oranla çok az kontratla GÜN İÇİ düşüşlerde yukarı oynamaya başladım. Kazancı görünce kapadım. Tam da ralliye denk geldi ve her gün bazen az bazen çok kazanmaya başladım.

52 gün geçti ve sermaye bugün üçe katlanmış oldu.
Ralli devam ediyor ve kolay para kazanma devam ediyor. Ralli sürdüğü müddetçe bu taktikle dörde beşede katlanacak gibi görünüyor.

Döndüğü andada umarım hazırlıklı olur ve short a geçebilirim. En kötü ihtimalle kenarda durmayı beceririm. Kısmet artık.

Bir kaç haftadır kendimi shorta hazırlıyordum. Çok erken başlamışım.

Evet viop hikayemi özetlemiş oldum.

Bol şans.