imamoğlu hakkında yazmam gerekiyor. Şu an bazı köşeden yazarlar onu parlatıyorlar.
Kim parlatıyorsa bilinki bedava yapmıyorlar.
imamoğlu hakkındaki düşüncelerimin bir kısmını yazmıştım.
...
yaw imamoğlu hakkında uzun bir yazı yazdım sildim. Çünki başım belaya girebilirdi. Başım chp yüzünden değil diğer partiler yüzünden girerdi.
imamoğlu nun kim olduğu ve arkasındaki güç konusundaki düşüncelerim ve destekleyen delilleri yazmıştım. Adil olsun diye diğer partiler hakkındakini de yazmam gerekti. Sonra yazıyı okuyunca sildim. Gereksiz yere başım belaya girmesin.
Yazabileceğim şu ki, imamoğlu. tayyip dende daha kapasitesiz. Tamamen emir eri, ne söylenirse onu yapıyor.
imamoğlu chp başına seçilirse, chp artık Atatürk'ün chp si olmaz. Sosyal parti hiç olmaz zaten bu özelliğini soros dan emir alan baykal la beraber kaybetmişti. akp gibi bir parti olur. Zaten chp halkın partisi olma özelliğini baykal la beraber kaybetti. Oy verenler mecburiyetten veriyordu, alternatifler korkunçtu.
imamoğlu bir çok köşe yazarı tarafından aylardır parlatılıp ön plana çıkarılıyor. chp içindeki diğer insanlar geri plana itiliyor. Hani değerli kimseyi ön planda görmüyorum ama bu değersizler içindeki en değersizi imamoğlu. Tipine ve sadece bir konuşmasına şahit olsanız hemen anlarsınız. Ben konuşmasını bile dinlemeden tipi, gelişi ve ortamından anladım.
O köşe yazarlarını not edin çünki sizin dostunuz değiller. En çok uğur dündar a şaşırdım. Bunadığı içinmi yoksa akçeli sebeplemi imamoğlu nun abartılı parlatmasını yapmış, hâlâ şaşkınım.? Belki kazanacak olanın yanında şimdiden yer alayım diyordur. Ecevitle kıyaslamış iyimi.? İnanamıyorum, gözümde yer altına indi. Bu aşırı yalakalık chp de işe yararmı.? Eskiden yaramazdı.
imamoğlu parlatmasında halkın imamoğluna nasıl bayıldığını anlatmış. Hepsi PR çalışması, yani para ile yapılan tiyatro. Para ile insanlar ayarlanıyor, imamoğlu ayarlamış yere gidiyor ve tiyatro başlıyor.
Benzerlerini tayyip de yapıyor-yaptı. orhan pamuk fransız PR şirketi ile nobel aldı. belki aynı şirketi imamoğluda tutmuştur.
abd imamoğlunu geçiş dönemi için istemiş olmalı. chp yi istemediğini biliyoruz, ama tayyipdende son dönemde memnun değiller. Gönderecekler. Geçmişte chp ne zaman yükselse bu ülke başına ambargolar terör eylemleri koyup chp yi göndermişler, chp yi istemiyorlar ama chp içine sonradan giren akp kafalı imamoğlunu öne çıkarıyorlar. Bir dönem tutarlar, sonra abd nin kurdurduğu başka bir partideki yeni mayyipi başa geçirirler. özal dan sonraki geçiş dönemi ve tayyip gibi.
Her neyse yaw, betere gidiyoruz.
Son düzenleme : alicemal; 29-12-2021 saat: 13:01.
Yazmamışsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
@NeAcaipDunya
Yer İmleri