nce buna baknz...
https://www.hisse.net/topluluk/showt...=44960&page=14
Ve dn itibari ile bana kalrsa bynn sresi bitti.
https://www.ntvspor.net/foto-galeri/...cc9c1be02a73bf
Cumhurbakan Erdoan Senegal Stad'nn al trenine katld
nce buna baknz...
https://www.hisse.net/topluluk/showt...=44960&page=14
Ve dn itibari ile bana kalrsa bynn sresi bitti.
https://www.ntvspor.net/foto-galeri/...cc9c1be02a73bf
Cumhurbakan Erdoan Senegal Stad'nn al trenine katld
Psikolojik YAS sreci
1.nkr 2.Kzgnlk/fke 3.Pazarlk 4.Depresyon 5.Kabullenme
Secbul bilader full totem yapyon...Tutarsa sana yemek smarlayacam. u anki btemle kr pidesi...
29 Kasm 2021
An itibari ile fdow 32.226 grd. -+8 puan hata olutu.Tam dip mi bakacam. Buras dn iin ideal noktalardan birisi.
.
.
.
18 Kasm 2021
Dier yer ise buras.
------------
Buras veya bir alt nokta. Daha sonra yukar doru yllar iinde olabilecek gzel noktalar ki olduka yksek yerler.
Son dzenleme : secbul; 24-02-2022 saat: 08:10.
Psikolojik YAS sreci
secbul abimiz gzel tahminlerde bulunmu.
---
Rusya operasyona balam. Bu tr saldrlar Birlemi Milletler rgt'nn(BM) kapal olduu zamana getirilirdi. Cuma gecesi yaplrd, hafta sonu BM kapal iken i biterdi. Rusya artt ve Perembe sabah balam.
Rusya ve abd nin tarzlarn belirtip, Rusya nn Ukraynaya gireceini yazmtm. Rusya kabaday tarznda savar, gizli i evirmez, yllarca gizli gizli alt oymaz, evrendeki insanlar satn alp sana dman etmez, direk yumruu akmaya alr. Aynen de yle yapt.
abd-ingiltere tarznda yazmtm. Ele geirecekleri lkenin gizli gizli altn oyarlar. Toplum liderlerinden satn alnabilecekleri alrlar ve kendi lkelerinin zararna altrrlar. Aznlklar kullanrlar ve kendi lkelerine saldrtrlar. Dnyaya hakim medyalar ilede hereyi farkl gsterirler. O medyadan etkilenen halk, kendi lkelerini kt, saldrgan iyi sanr ve gnll olarak saldrgana destek verirler. lkemizi iyi inceledi iseniz, herkes abd ve ingiltere yanlsdr. israile hayran olanlar vardr, ve lkemiz halkn eytan olarak nitelerler. Bu, satn alnm toplum liderleri ve medya yaynlar sayesindedir. ounluk, saldrgann, smrgecinin gnll neferi haline gelmitir. Birine srailin yaptklarn anlatmaa balasam, hemen kendi halkn ktler, saldrgann gnll neferi olmutur artk. Medya kontrolu bu kadar nemli.
abd ve ingiltere gerekirse 10 yllarca gizli gizli alrlar lkeyi smrge yapmak iin. Gerekte bu zellik ingiliz soyunun zellii deildir. abd halklarnnda zellii deildir. Bu zellik 3 bin yldr gizlenmek zorunda kalm, gizlenmek ve gizlice i yapmak huyu genlerine ilemi olan ibrani lerin(israil soyu) huyudur. ingiltere ve abd yi onlar uzun sredir ynettikleri iin, ingiltere ve abd bu ekilde davranrlar.
Eer saldrmlarsa, iten kertme yolu bulamadklar iindir. ekik gzl asya lkelerinde iten kertme ansn bulamyorlar diye dnyorum.
---
Rusya Donbas dan giri yapm. Nereye kadar gidecek u an belli deil.
Rusya istediini alrsa, Ukrayna ynetimini deitirebilirse, ok ak bir baar kazanrsa, NATO nun sonu olur.
abd ve NATO ak Ukrayna tarafydlar. Baarszlklar ukrayna nn kayb deil nato ve abd nin kayb olur. Batya yakn lkeler zlmeye balarlar ve abd ve NATO klmeye balar.
Bu yllara yaylr, hemen gereklemez. abd nin N'i ele geirme ryasda biter.
"in Uygur Trklerini katlediyo" diyen cahil vatanda, "abd in'e Uygur Trklerinden bir ksmn kullanarak saldryor, abd kt" demeye balar nki artk aa in olmutur. Yeni aaya "ok yaa" demeye balarlar. Kt niyetlerinden deil, kt eitim aldklarndan. Bilinsiz brakldklar iin. Doduumuzda "ben aptal ve cahil olacam" diye bir seim yapmayz. Doduun yer ve evre o seimi yapmtr. Onun iine doarsn.
2010 dan beri yazdm abd 2050 ye kadar ker, hemde kanl ker tezim iliyor. Farknda deilsiniz ama Ukrayna olay yap talarndan biri.
.
Son dzenleme : alicemal; 24-02-2022 saat: 12:11.
Yazmamsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
@NeAcaipDunya
TR de ne olur.
tayyip savaa dahil olmazsa bizde byk sorun olmaz. Bat savaa dahil olmam grnyor, o zaman tayyip de bir hata yapmaz diye dnyorum.
Yanlz bu olay USD ye 14 geirmek iin kullandlar. nie izin vermemilerdi, ilk frsat yakaladlar ve hemen 14 geirdiler.
BIST manipulatrleride vur-ka iin kullanabilirler. Gn ii kt haberleri kullanp hzl drp aadan almaya alrlar. Gemite yle yaptlar.
Bat ve tayyip seyirci kalrsa. Rusya da Donbas ile igali sonlandrrsa, BIST de d uzun srmez. Bugn yarn normale dner ama hemen uu beklemeyin.
Rusya nn igale devam edip etmeyecei belli deil.
Donbas dan sonra Ukraynann kalanna da girip girmeyecei belli olmadan byk oyuncular ve FON lar ala gemezler. Gn ii hzl kyormu gibi grntler bir mddet sonra satla karlanr.
Rusya nn harekatnn snrnn belli olmas gerekirki byk oyuncular ala gesin.
TR pek ok byk irket ok ucuz olduundan, orta-uzun vade trend aa dnmez savaa girmezsek. Bat ile rusya savamazsa. u an yle bir grnt yok ama ihtimal ok dk olmasna ramen sfr deil.
Al iin acele etmeyin, olayn netlemesini bekleyin. Gn ii yeil barlarla gaza gelmeyin. Kazantan kaybnz olsun ama ana paranz erimesin.
Yazmamsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
@NeAcaipDunya
selamlar,
dnk yaptrmlar aklannca putin de gireyim bari demi
biri radar istasyonu 3 yeri fzeyle vurmu
tiwiterda oglu ukraynada grenci biri anlatt
orada gnlk hayat normal bir ekilde devam ediyormu
oglunu geen hafta dn diye agm oglu gelmemi
cennetten kalr m ocuk hakl
endeks pazartesi en kt dner bence
apai yan tahtalara getim dn yarsn satmtm
karanlk odada alrm dedim ne olduysa beceremedim
ans ite bugn aldm
alicemal abi su scak gelmiyormusun
.
.
u an 1.tahmin tutarl gitse de psikolojik ykm daha sert de geliebilir. (Dow)
Psikolojik YAS sreci
Usta millet yamuldu ya. Dn hikaye bence.
Yer mleri