hs37, banada ceza vermeseler, yaþayan tüm vekil ve belediyelerin meclislerini, imar müdürlüklerini kurþuna dizerdim. Parti fark etmez.
---
batman, bu yýl için ons altýn iyi görünüyor ama tahminimi yýlbaþýnda yazmýþtým ve fiyatý 1800 civarýydý. Þu an bence almak riskli, uzun vade için ben almazdým.
BIST ise uzun vade için senet almak iyi. Seçim sonrasý hedeflenmeli. Seçimi akp kaybederse doviz düþecek BIST çýkacak. Yaptýklarýna bakarsak da akp nin kazanmaya niyeti yok. Gitmeden önce olabildiðince çok bu ülkeyi doviz üzerinden borca sokmaya çalýþýyorlar. Tamda abd nin ingilizin, fransýzýn, alman'ýn istediði þey.
akp kazanýrsa piyasalarda hiç bir þeyin tahminini yapamam. Kesin tek þey var, herkesin hafiflediði sadece devletten beslenen sektörlerin zenginleþtiði dönem devam edecek.
Evet soner yalçýn düzenli okuduðum yazarlardan. Ayrýca þaþýrdýðým bir kiþilik. Neden þaþýrýyorum.? Kendisi Ermeni ve gizlemiyor. Ermeni soyu hakkýnda ne biliyoruz.? Güçlü ülkeler tarafýndan baþkalarýna saldýrtmak amaçlý kullanýlan bir halk. 1910 lu yýllarda Ruslar tarafýndan osmanlýyý parçalamak amaçlý saldýrtýldý. Türk düþmaný yapýldý. Sonrasýnda ingiliz, amerikan ve fransýzlar tarafýndan kullanýldýlar ve Türkiyeye saldýrtýldýlar. Hep Türk düþmaný olarak yetiþtirildiler. Cumhuriyet dönemindede içimizdeki yahudiler tarafýndan Ermeni çocuklarý misyoner okullarý robert kolej lerde eðitilip devlette önemli görevlere getirildiler ve yahudi emrinde bu ülkeyi sömürgeleþtiren ekibin içinde yer aldýlar. ermeniler parayý verenler tarafýndan kullanýlan bir halk.
soner yalçýn ise yazdýðý yazýlarla bu ülkenin iyiliði için çalýþýyor. Ne amerikaya, nede içimizdeki ibrani-yahudilere kölelik yapýyor. Ama siyasiler içinde ermeni olanlarý parlatýyor. Örneðin chp de lider adaylarýndan dýþ destekli gizli ermeni olanýn(Bu tamamen benim gözlem sonucu tahminim. Elimde belge, içeriden bilgi yok.) arkasýnda yer alýyor. Ýç güdüsünede hakim olamýyor. Buda doðal. Hepimiz maymunuz. En iyimizin bile pek çok hatasý oluyor.
Ancak þununda farkýndayým ki, siyasetçilerimiz içinde ibrani-yahudi ye çalýþan gizli ermeniler var. Bu ermeniler kimliklerini gizliyorlar. Parti baþkanlarý içindede var. Hatta ermeni düþmaný olarak bilinen bir partinin liderleri gizli ermeni. Ülkemiz böyle rezil bir durumda. Hangi partiye takýlýrsan takýl, hepsi ibrani-yahudilerce kurdurulmuþ ve emir altýndalar. Söylemleri farklý. O fark da herkese hitab etmek için. Oy almak için. Yoksa savunduklarý þeylere zerre baðlý deðiller. Halký kandýrmak için Atatürkçüyüm, milliyetçiyim, Kürt veya Ermeni düþmaný veya dostuyum. Hepsi tiyatro. ibraniyahudinin kurdurmadýðý tek parti var, oda CHP. Ama Atatürk ölür ölmez o partinin kontroluda ibrani-yahudi ye geçiyor. Partide zamanla Atatürk ilkelerine baðlý kimse kalmýyor.
Ne yazdým yaw.
Bir müddettir 2. dünya savaþýný araþtýrýyorum.
hitler tek baþýnamý hareket etti, yoksa hitler ve naziler, ayný el-kaide, iþid, pkk gibi bazý güçler tarafýndan kurdurulup saða sola saldýrtýlan bir örgütmüydü.?
Epey bir delil topladým, ama yeterli deðil henüz tam ikna olmadým.
Yazmamýþsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
@NeAcaipDunya
Yer Ýmleri