Originally Posted by
Desidero74
Ali Cemal , abi, madem heryeri braniler ynetiyor biz de brani mi olsak diyorum, yutturabilirsek yapalm yle uzun bir ceket , silindir gibi apka alalm , bi de lle brakcaz akaklara ben senin iin sen benim iin yemin et hahambasina da biraz cep harl verip admz bi yere kaydettirip isi zelim , nasl ? olur mu ?
Bizim Ethem Efendi onlarla ila sanayiinden kankadir , bu tank motoru isini neden zemedi , hani siirtli 2x2 yi satarken 5 alrken 3 kabul ederdi , boyle cin fikirli agalar bi tankn motoruna yenik nasl dt .
Bu arada bizim padiah ladin kapsn bekleyen zevatta da yani korumalarda da bu ibrani zulufleri vard , muhteem yzylda .
Bu lkenin insani ounlukla maalesef dzenbaz , olmayanlar tenzih ederek sylyorum , adam devlete memur olmak iin dtn yrtar bi olunca burnundan kil aldrmaz , iini savsaklar hep yaadmz hikaye , bizim dman iin el e gitmemize gerek yok biz bize yeteriz mikropluk iin ,5 liralk yardm bile indra gandi yapan bi zihniyet sahibi millet nahsl iflah olur.?
Tabii drst ,dzgn insanlarmz tekrar tenzih ederim , brahim Bodur un Abraham olduunu da bilmezdim senden rendim baktm Roberto Carlos lisesi mezunuymu .
Benim teklifi bi dn giyelim apka lar uzun elbiseleri kral gibi yasayalm , bunlarn copcatanlari da var , oturup sabahtan aksama tevrat okuyup para kazanacaz , bi de reme faaliyeti , biz krm dan g eden rus ibranisi olalm , yeni rendik felan deriz , zaten lkemiz de eyhler dervisler rabette .
Yer mleri