Originally Posted by
hs37
300'ler Komitesi John Coleman yazdýklarý ile sizin yazdýklarýnýz örtüþüyor.Son zamanlar da Hazar yahudileri ve Roothschildlerin Türk asýllý olduklarý ve Türkiye yi koruyup kolladýklarýna dair epey bir þeyler yazýlýp söyleniyor.Bunlarý da benim gibi yarý cahiller yazsa komplo der geçerim.yazanlara bakýnca hepsi kelli felli usturuplu konuþan etiketleri epey kalabalýk olunca benim devreler error veriyor.Büyük para (reyizimizin dediði gibi yeþil çayýr)ý kontrol eden kurbanlarýný besleyip besleyip mezbahaya yolluyor.

rothschild aile reisi bu. Ne Alman tipi var ne Türk. Su katýlmamýþ ibrani tipi. Saf. Melezleþmemiþ. Bazý ibrani kabileleri baþka soy ve ýrklarla evlenmiyorlar. Diðer ýrk ve soylarý ilkel gördükleri için sadece kendi soylarýndan gelenlerle evleniyorlar. tipleride bu þekilde saf kalýyor. Görünce hemen tanýrsýnýz. Ýsmi Hans da olabilir, Ahmet, George, Vladimir, Angelino da olabilir. hangi ülkede yaþýyorlarsa. Tipten gerçekte ibrani kökenli olduðunu anlarsýnýz. Ebenizi emen ve emecek adam odur, dikkatli bakýn.
Moruk'ada cevap vermiþ oldum.
Türkiyedede Türk sandýðýnýz bu tipte çok adam vardýr. Ya medya dadýr, ya finans sigorta þirketlerindedir ya patrondur yada üst yönetici.
Mesela bu tipte turgay ciner var. Devletten güzel beslenir, gazeteleri TV leri var.
Ekonomist mahfi eðilmez var, abd ye güzel çalýþýr.
Tuncay Özilhan var, muhtar kent var, var oðlu var. isimleri kimlikleri Türk ama bakýyorsun þirketleri siyonistlerle içli dýþlý, tipleri su katýlmamýþ ibrani.
Birde tipleri ibrani olmayýpta siyonistlerle içli dýþlý olanlar var, karamehmetler, ülker ailesi gibi. Bunlarýn tipi Türk gibi, belkide yahudi dinini kabul etmiþ hazar Türklerine dahildirler. tamamen temelsiz söyledim bunu.
Hazar Türklerini kuzu dan okumuþtum. Pek bilgim yok.
Yazmamýþsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
@NeAcaipDunya
Yer Ýmleri