Originally Posted by
maltepe
her kes balýkçý kavgalarýný oyunlarý çözmeye çalýþýp yorum yapýyor...gerçekte bizi yönetenlere kimsenin aklý gücü yetmez..kimin iktidara geleceði belirlenmiþtir..tek sorun erdoðanýn saðlýðý yoksa ne seçim ne seçim sonuçlarý..
Evet Atatürkten sonra baþa gelenlerin hepsini ingiltere ve abd belirledi. Türkiye halkýný kötü yönde dönüþtürdüler. Bu hale geldik. Atatürkü de erkenden onlar öldürdü büyük ihtimalle. Atatürk bir nesli yetiþtirseydi, büyük ihtimalle Türkiyeyi ele geçirmeleri daha zor olacaktý, o sebeple hemen öldürmüþ olmalýlar. Biliyorum Atatürk'ün saðlýðý ile ilgili geliþmeleri okudum ancak inanmýyorum. Sebep sonuçlarý baðlayýnca inanmak zor oluyor.
Kimsenin aklý gücü yetmez lafýna katýlmýyorum. Bilen çok kiþi var belki milyonlar. Ama onlarýn liderleri düzenli olarak öldürtülüyorlar. Kalanlarda sinmiþ oluyor. Medya siyonist ve uþaklalrýnýn kontrolunde olduðundan da bilen kiþiler ön plana çýkamýyor. Þirketi varsa devlet eli ile batýrýlmaya çalýþýlýyor, toplum lideri pozisyonunda ise ve satýn alýnamýyorsa öldürülüyor. Halký medya ve satýn alýnmýþ toplum liderleri ile, biraz para ile yönlendirmek te çok kolay. TVler ile gençler çok kolay yönlendirilebiliyor.
Yazmamýþsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
@NeAcaipDunya
Yer Ýmleri