Donald Trump'dan son abd seçimlerinden beridir arada sýrada bahsederim.

Özetle ne diyordum.?

Gerçekte bu adam geri zekâlý. Hakaret etmiyorum tesbit yapýyorum. hakikatende geri zekâlý. Ölçsünler 80 çýkmaz. 80 derece orta zekânýn alt sýnýrý. Yunanistan ortalamasý 72. Trump'ýn 72 çýkacaðýný bile sanmýyorum. Görüldüðü gibi geri zekâ lý biri dünyanýn en güçlü ülkesinin baþýna geçebiliyor. Servetleri dedesinin kadýn satýcýlýðýndan, sonrasýnda da inþaat dan geliyor.

Tipi ve huyuna bakýnca ibrani olmadýðýný görüyorsun.

"abd ve ingiltereyi yönetenler ibrani soyundan diyordun, abd yi yöneten trump'a da ibrani deðil diyorsun.?" dediniz.

abd nin baþýna ibrani kökenli olmayan siyahi melez obama da geçti. Ama yönetmedi. Yöneten abd kurumlarýydý, abd baþkanlarý göstermelik.

Kilit abd kurumlarýnýn hepsi ibrani kökenlilerin elinde. CIA, Pentagon, FED, senato en önemlisi abd nin dev þirketleri ve medyasý. Hepsi ibrani kökenlilerin elinde ve kontrolunde.

obama baþa geçti ama ibraniler ne istedi ise onu yaptý.

ibranilerin istemediði þeyleri yapmaya çalýþan abd baþkanlarý, halk tabanýnda fazla güçlülerse hemen öldürüldüler. Örneðin Kenedy ibrani kökenli deðildi, halk çok seviyordu, tekrar seçilmesi kesindi, ondan sonrada kardeþi büyük ihtimalle geçecekti. Öldürdüler. Sebebini okumuþtum unuttum. Farklý yerlerde farklý þeyler yazýyorlardý. Büyük ihtimalle trump gibi ibrani kökenlilerin devletteki gücünü azaltmaya çalýþmýþtýr.

trump'da TV þovlarý sayesinde ünlü oldu, parasý ile siyasette bir yerlere geldi. Büyük ihtimalle ibranilerin gülüp oynayýp þaklaban niyetine kullandýklarý biriydi. Ayrýca damadý ibrani kökenli.

Ama iþ ciddileþti, trump TV yüzü sayesinde baþkanlýða bile yükseldi. TV lerin insanlarýn %80'i üzerinde hipnoz etkisi var demiþtim.

abd halkýnýn zekâ seviyesini ölçsek onlarda büyük ihtimalle Yunanistan kadar çýkar. Belki daha az. O sebeple trump lar, Boris'ler, Yeltsin'ler bu tür ülkelerde kolaylýkla yükselebiliyorlar.

Baþta ibraniler önemsemediler, kullanýþlý aptal olarak kullanýrýz dediler, zaten trump'ýn damadý ibrani. Ancak onlar açýsýndan iþler sarpa sardý.

trump baþkanlýðý sýrasýnda ibranilerin istemediði þeyleri yapmaya baþladý. Adam geri zekâ lý her zaman kontrol edemezsin. Hele geri zekâ'lýnýn eline güç geçmiþse o zaman kaç. Mesela baþka ülkelerde de oluyor bunlar, örneðin Libya-Kaddafi. Baþka hangi ülke olabilir.? Irak Saddam, selman-suudiArabistan gibi. Her neyse abd ye dönelim.

trump baþkanlýðý döneminde birer birer kilit noktalarda ki ibrani kökenlileri iþten atmaya baþladý. O zaman ibraniler uyandýlar. Bu adamla devam edemeyiz dediler.

Baþkanlýðý döneminde adamýn yasa dýþý küçük düþürücü þeylerini ortaya çýkardýlar. Ortaya çýkarýnca halkýn desteði azalýr sandýlar. Hiç bir þey fark etmedi, halk yine arkasýndaydý. Bu baþka hangi ülkede oldu? Meselaaaaa suudi arabistan. Adamýn gazeteciyi kýtýr kýtýr kestirttiði ortaya çýktý. Her neyse.

trump'ý baþkanlýðý döneminde yýpratamadýlar. Sonraki seçimdede kýl payý trump kazanýyordu, seçimde hile ile Biden'ý baþa geçirdiler. Seçim sýrasýnda burada þüphelerimi yazmýþtým. Baþkanlýðý trump'ýn elinden aldýlar.

Ancak ibraniler açýsýndan sorun ortadan kalkmadý. trump hala mecliste ve yine baþkan adayý olacak. Eðer seçime girerse de kazanma olasýlýðý yüksek. Adam New York meydanýnda 10 kiþiyi öldürse yinede seçecekler. Sürü böyle birþey. Birini lider görmüþlerse, o lider onlarý kurtlarýn inine bile götürse giderler.

Hali ile trump dan seçimden öce kurtulmalarý lazým.

Mahkemeye vermiþler. Mutlaka deliller gerçektir ve trump suçludur. Eðer suçlular siyasetten çekilselerdi herhalde dünyadaki siyasetçilerin %80'i siyaset yapamazdý. En az %30u hapislerde olur, en az %10 u idam edilirdi.

trump'ý baþa geçirmemeye çalýþýyorlar. Bakalým baþarabileceklermi.!