BU ÜLKEDEKİ TARİKATLAR CEMAATLER VE ÇEŞİTLİ SİYONİST VE SABETAYCILAR
evet bu ülkenin gerçekleri ekonomide faizde siyasette milliyetçilikte muhafazakarlık' ta ve seks işlerinde bu yapıların tamamının etkin olduğunu biliyorum anlıyorum ve de kabul ediyorum lakin???
çok fazla anlam verilmiyor mu? bu yapılara bakınız ABD bile bu yapıların Nirvana'sı var... ABD gidin kendinizi Mesih peygamber ilan edin yetmezse seks tarikatı kurun ne devletin umurunda olur nede toplumun ama vergi borcunuz varsa sizi Akdeniz'den 5 filo ile alırlar Reza zarap ve Sezgin Baran Korkmaz bunun en iyi örnekleridir. buradaki sistem oturmuştur ve hesabı sorulur. sistemde saat gibi çalışır. ABD ile kendimizi küçükçe kıyaslayayım, Reza bu devletin çok muhteremleri tarafından ödül aldı liyakatli bir iş adamı imişSezgin Baran Korkmaz da bakanların sevgili arkadaşları olmuştu ve ne hikmetse şimdi 2 si ABD ile çalışıyor. dikkat ediniz vergi suçundan dolayı ABD tarafından alındılar ama ABD hukuk sistemi bizimkileri kucağa alarak sevgi gösterisi yaptı bazen zorla bazen de sevgi ile ama itina ile yaptılar bu işi sonuç nedir kim itiraz edebildi edemezlerdi de zaten durum delilli ispatlı....hepsi sus pus oldu ......hadi bunu hükümet konuşamıyor anlıyorum su ç üstü hali de ya muhalefet onlar neden sessiz.....bunlar mı bizi yönetecek....
farklı bir konu bugün iş yerinde bir mevzu oldu konu İnönü'ye geldi tarikatçı bir arkadaş saydırıyor yanlış bilinen deli kadirin sözlerinipek doğrulara girmedim zira yıllarca tecavüze uğrayan zihinlerin fikirlerini elinizdeki yara bandı ile pansuman bile yapamazsınız. tam bunları konuşurken yolun karşısında Furkan vakfının müritleri Alpaslan kuytu'la özgürlük için yürüyorlardı.....güldüm sizin adam hala içerdemi? dedim
boynu büküldü garibimin.. siz gene baş örtülü bacılarımla 25 yıl öncede hala özgürlük için yürüyordunuz ilginç halbuki fikirleriniz iktidarda ama siz gene sokakta adalet arıyorsunuz......... Kişi yaptığını görmeden ölmüyormuş derler ne garip...... bana hitaben adalet yok diye söylendi..
İnsan değişiyor değişmeyen tek şey değişim derler ya doğruymuş
90lı yıllarda yakın bir arkadaşımla fanatik derecede İslamcı idik bize göre ülkedeki tüm suçların nedeni Atatürk, İnönü ve onların devamı olan devlet anlayışı idi.. arkadaşım islami ticaret yaparak çok zengin oldu, kendine en pahalısından arabalar evler ve bir sürü varlık edindi ama onu en çok metresleri nedeniyle onu kıskandım ve ben ise biraz Kemalist Ulusalcı-sosyal demokrat oldum... dedim ya insan yaptığını görmeden ölmüyormuş.....

Sezgin Baran Korkmaz da bakanların sevgili arkadaşları olmuştu ve ne hikmetse şimdi 2 si ABD ile çalışıyor. dikkat ediniz vergi suçundan dolayı ABD tarafından alındılar ama ABD hukuk sistemi bizimkileri kucağa alarak sevgi gösterisi yaptı bazen zorla bazen de sevgi ile ama itina ile yaptılar bu işi sonuç nedir kim itiraz edebildi edemezlerdi de zaten durum delilli ispatlı....hepsi sus pus oldu ......hadi bunu hükümet konuşamıyor anlıyorum su ç üstü hali de ya muhalefet onlar neden sessiz.....bunlar mı bizi yönetecek....
Alıntı yaparak yanıtla
Yer İmleri