Originally Posted by
Desidero74
Ali Cemal iyi pazarlar,
Oda Tv nin sahibi ile ilgili merak ettğim bir iki konu var senin bildiğini düşünüyorum o yüzden sormak istedim, Kendisinin çatlıyı anlattığı reis, bay pipo, efendi 1,2 gibi pek çok kitabını okudum.
Sonra bir baktım, Rafael Sami isimli yazar oda tv de yazı yazıyor ayrıca bu şahıs sağlam siyonist İbrani ve Erdoğan'ın sıra arkadaşı.
Sorularım,
1- S. Y. nin efendi 1 ve 2 kitaplarıyla sabetaycıları açığa çıkarma nedeni ne idi kitaplarda doğan yayıncılık tan çıkmıştı. Nereden baksan tutarsızlık, değil mi, yoksa artık bilinelim mi istediler. Ayrıca Yalçın K. de kendisini bu konuda desteklemiş.
2- S. Y. nin oğlunun adı Aren mi öyle bir şey kendisi Ermeni kökenli mi,
3- Aslında sosyalist çizgide görünüyor sosyalistlik vb ülkemizde artık pek anlaşılamıyor ama kime ne için hizmeti mevcut. Yani oda tv finansını kim yapıyor.
Bu arada yazarlığı akıcı bir dile sahip, Bahçelievler katliamını, Akşener Çatlı ilşkisini ve Hiram Abas ı ve pek çok bilinmeyen detayı onun kitaplarından öğrendim ama şimdi canımı sıkan hepsini yanlış mı öğrendiğim , işin bu tarafı hiç hoş değil.
Selamlar.
Dün geldim ancak çok bitkinim. Bir kaç gün uyusam yetmez. Dün mecburiyetten bazı iş yerlerini dolaşmam gerekti resmen ayakta uyuyordum. İnanılmaz şekilde 4 iş yapacaktım dördüde olumsuz sonuçlandı. Belkide ruh halim etkiledi.
Şu andada yorgun hissediyorum, kısa kesmeye çalışayım da selimhan'ı nasıl kısa kesecem onu düşünüyorum.
---
Evet tutarsızlığı yakalamışsın.
Ermeni halkı 100 yıldır güçlü ülkelerce kullanılan bir halk.Öncesini bilmiyorum. Önce Ruslar kullanıp osmanlıya saldırtıyor sonra ingilizler ve abd Ermeni halkına el koyup kullanıyor.
TC. Kimlikli Türkiyedeki gizli açık Ermenileri batılılar bu ülkeyi kontrol altında tutabilmek için kullanıyorlar. Geçmişte Ülkemizdeki batı misyoner okullarında okuttular ve devlette kilit noktalara yerleştirildiler. Gizli ermenilere parti kurduruldu filan. Ermeni düşmanı görünen bir büyük parti aslında gizli ermenilerce yönetiliyor. Varın kavrayın batılıların ülkemizdeki örgütlenmelerini. Hiç boşluk bırakmamışlar.
Ermeniler batılılarca bu ülkeyi çökertmek için kullanılıyorsa, Soner Yalçın neden bu ülkeyi korumak kurtarmak için en çok çırpınanlardan.?
Evet çelişki burada. İyi niyetmi? Planmı.?
Bunu NET cevaplayacak SOMUT bilgiye sahip değilim. Soner Yalçın bu ülkeye en çok faydası dokunan gazetecilerin başında geliyor. Türk kökenlilerden daha Türk gibi davranıyor.
Şimdi yazacaklarım gri bölge yorumu. Bu tür bir adama nasıl davranırdım. Bu ülkeye düşman edilmiş olan bir grubun elemanı ancak bu ülkeye çok faydası var, resmen çırpınıyor adam.
Böyle bir durumda yaptıklarına bakılır. Laflara kesinlikle bakılmaz.
Bu adamın yaptıkları bizim meclisimizde baş köşeyi hak ettiğini gösteriyor.
Şimdi benim standardıma geçeyim.
Adamın genetiği Asya genetiği. Asya genetiğinin özelliklerinden biri ezbere yaşaması. Küçükten iyi yetiştirmişsen hayat boyu iyi giderler, kötü yetişmişse hayat boyu kötü giderler. Bunu doğal ve normal sayarlar. Asya geninin diğer özelliği çok güçlü sürü bağı vardır.
Asya genetiğine sahip insanların başta gelen özelliklerinden 2 tanesi, Ezbere yaşıyor ve güçlü sürü bağı var. Bunu mevcut duruma uyarlayayım.
Ezberden çıktığı anda iç güdüsel hareket etmeye başlar. İç güdülerimiz hayvani yanımızdır.
Eğer ülkemiz normal yaşayan sıradan bir ülke olsaydı, Soner Yalçın mükemmel bir vatandaş olurdu. Cumhurbaşkanı olsun diye oyumu verirdim. Ama ülkemiz acaip anormal bir ülke. Ezbere giden hiç bir şey yok.
Son seçimlerde muhalefetin kazancağı kesin gibiyken ne oldu.? Altılı masa daha seçim olmadan aylar önce ganimet paylaşımına başladılar. 6 partinin her biri en büyük payı koparmaya çalıştı. Biz asıl paylaşım kavgalarının olayların %90 nını görememişizdir. Birde cehape içinde cehape yi paylaşım kavgası oldu ve şiddetli geçti. Baş rolde ermeniler vardı ama siz hiçbirinin ermeni olduğunu bilmezsiniz, ben tiplerinden ve tepkilerinden sonuca gittim. Hali ile hatalarımda oluyordur ama pek olmaz çünki pek çok dolaylı veriyi bir araya getirir bağlar kurar öyle sonuca giderim.
cehape de cehape yi kapma dolayısı ile ülkeyi kapma kavgası yaşandı. Muhalefetin kazanacağı kesin göründüğünden cehape yi kapan ülke yönetimini kapmış olacaktı.
Bir tarafta ermenileri, gerici yobazları, aşırı sağcı katilleri, katil azılı hırsız vatan haini sapık fetöcüleri dolduran orta doğu geni baskın kılıçdaroğlu. Diğer tarafta başrolde ermeni kökenli olduğundan kesin emin olduğum imamoğlu.
Zaten yazmıştım siyonist ve ermeni medya kılıçdaroğluna cephe açtı, imamoğlunu desteklediler hemde şiddetli desteklediler. Seçimde en az bir kaç puan zarar vermişlerdir.
Ermeni kökenli imamoğlu'nun cehape, dolayısı ile ülke yönetiminin başına geçme ihtimali oluşunca, ermeni kökenli soner yalçın nasıl davrandı.?
kılıçdaroğlu'na kendi ölçülerini baz alırsa ağır saldırdı. Hâlâ'da saldırıyor. Hani imamoğlu dehadır, geçmiş yaptıkları ile kendini kanıtlamıştır. Yok öyle bir şey. İstanbulu soyup soğana çeviren önceki yöneticilere mansur yavaş gibi dava bile açmadı. Vasat emir eri Mansur bile imamoğluna 10 çeker o derece. kılıçdaroğlu ile imamoğlunu karşılaştırsan yine kılıçdaroğlu 50 basar. İkisininda tayyip gibi hitab etme sürü yönetme yeteneği yok, sonrasında kılıçdaroğlu açık ara öne geçiyor. Hesap adamı, temiz, ahlaklı ve dürüst. Diğerinde bunların hiç biri yok. Yani kılıçdaroğluna saldırıyorsan, tuttuğun adamın artı özellikleri olmalı. O zaman mantıklı olurdu.
Seçim öncesi o durumda soner yalçın ne yaptı? ezberinde olmayan bir durumla karşılaşınca sapıttı. Ezberde olmayınca ne yapılıyordu, iç güdüleri ile hareket ediliyordu. Asya geninin en güçlü güdülerinden biri ne? Sürü bağlılığı.
Soner Yalçın abimiz, sürüsünden biri olarak gördüğü kendi gibi ermeni kökenli beş para etmez imamoğluna koşulsuz destek verdi ve onun için kavgaya girdi hemde ağır kavga.(Soner'in ölçülerine göre) Hâlâ'da kontrolunu geri sağlayamadı, aynı şiddetle devam ediyor.
Nereye geldik.?
soner abimiz bu ülkeye çok çok faydalı biri, çok iyi arkadaş dost olur ama arkanı dönemezsin. Devleti etkileyecek kilit yerlere koyamazsın.
Yazmamışsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
@NeAcaipDunya
Yer İmleri