Yukarýdada migros veya anadolu grubu hisse senedine özel bir durum yok.
Benim genel siyonistlere yönelik açýklamalarýmdan biri. Koç grubunu siyonistler le ortak olarak hedef almam da zaten en baþýndan beri yaptýðým bir þey. O yazýlarý yazarken migrosla anadolu grubu hisse fiyatlarýný bilmiyorumdur bile.
Migros hisseye yönelik kötü niyetli manipulatif yazmýþ olma durumu epey zorlama olur. Yazýlarýmý genel bilenler zaten o sonucu çýkaracaklarýný sanmam.
migrosla anadolu grubu hisse senetleri ile hiç ilgilenmedim.
Sadece viop oynarken BISTe yön veren IMKB 30 hisse senetlerinden 26 tanesinin 3 ayda bir bilançosunu takip ederdim. BIST in yönünü anlamaya yardýmcý olsun diye. 26 senet içinde TUPRS ve anadolu grubuda var. Hepsi o. Koç grubu senetleri ilgim o kadar. Yukarýdaki yazýdanda açýk belli.
Sonuçta migros ve diðeri konusunda suçlanmam fazla zorlama olur. Üstelik kendi fikirlerim belirttiðim kendi topiðimde yazmýþým, gidip baþka yerlerde yazmamýþým.
Her neyse, önemsiz bir konu.
Sadece þunu anlamýþ oldum, hangi konudan bahsedersen bahset, o konuda iþ yapan þirket varsa o þirketin senedine sahip olanlar rahatsýz olabiliyormuþ. Bu durumda hiç bir þey yazmamak gerekiyor.
Yazmamýþsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
@NeAcaipDunya
Yer Ýmleri