Artan
Azalan
Ýþlem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) Düþük / Yüksek
5,94 10% 554,13 Mn 5,30 / 5,94
11,00 10% 2,88 Mr 9,61 / 11,00
200,20 10% 213,35 Mn 180,00 / 200,20
33,66 10% 272,04 Mn 29,72 / 33,66
131,00 9.99% 403,84 Mn 122,00 / 131,00
94,05 -10% 362,16 Mn 94,05 / 103,90
1,80 -10% 6,29 Mn 1,80 / 1,80
13,69 -9.99% 708,09 Mn 13,69 / 14,41
45,78 -9.97% 2,44 Mr 45,78 / 47,68
13,12 -9.95% 1,82 Mr 13,12 / 15,80
297,25 0.08% 11,66 Mr 292,50 / 299,50
66,90 3.72% 11,19 Mr 63,45 / 67,40
368,00 1.38% 10,40 Mr 359,50 / 377,25
308,00 -2.84% 8,84 Mr 304,75 / 320,00
2,59 4.02% 8,65 Mr 2,50 / 2,62
20,30 -0.29% 677,04 Mn 19,73 / 20,54
308,00 -2.84% 8,84 Mr 304,75 / 320,00
377,25 0% 2,92 Mr 370,25 / 380,50
101,20 2.74% 425,37 Mn 95,70 / 101,80
103,20 -0.1% 162,51 Mn 101,40 / 103,90
33,18 2.72% 105,70 Mn 31,68 / 33,18
11,18 4.98% 422,61 Mn 10,51 / 11,23
79,15 -0.81% 298,12 Mn 78,00 / 79,95

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj
Sayfa 836/854 ÝlkÝlk ... 336736786826834835836837838846 ... SonSon
Arama sonucu : 6827 madde; 6,681 - 6,688 arasý.

Konu: Bana kalýrsa.

Alýntý Originally Posted by alicemal Yazýyý Oku
    tuprs zarar açýklamýþ.
    koç grubu þirketleri kadar kötü yönetilen þirketler görmedim. Bizi soymasalar çoktan batarlardý. Zaten bu kadar büyüyemezlerdi.

Genellemem yanlýþ oldu, müþterisi olduðum koçtaþ ve migros yüzünden bu görüþümü söyledim.

Migros zaten yýllardýr çok berbat yönetiliyordu kaç kere battý, sonra sattýlar, þu an Anadolu grubunun elinde ve hala ayný þekilde kötü yönetiliyor. koç ailesi yahudi, anadolu grubuda yahudi ve bizzat ibrani kökenli olduklarýný düþünüyorum.

TR de yahudiler devleti arkalarýna alarak o kadar kolay kazanýyorlar ki, verimlilik artýrma ve ar-ge ile hiç iþleri olmuyor. kafalarýný fazla çalýþtýrma ihtiyacý hissetmiyorlar. abd deki yahudiler nasýl fed parasý ve arkalarýndaki devlet sayesinde obez beyinli hale gelmiþlerse, bizdeki yahudilerde ayný durumda.

koçtaþta plastik bir ürün vardý, ayný ürünün çok daha kalitelisi pazarda dötte bir fiyatýndaydý. Ýthal, marka teknolojik ürünler, üç aþaðý beþ yukarý her yerde ayný ama TR de üretilen ürünler koçtaþda daha pahalý.

Daha pek çok þey yazarýmda boþver, yorulmama deðmez.
     Alýntý Originally Posted by Desidero74 Yazýyý Oku
    Cemal dayý , ben mikros ta senden farklý düþünüyorum neden
    BC partners denen uzunbacakli Ýngiliz kâfirleri bu þirketi ele geçirip sonra kredi alýp aldýklarý krediyi de kendilerine temettü yapýp cebe indirdikten sonra s..ttir olup giderken Anadolu Grubu aldý bu þirketin içinde ayrýca Kipa ve açýktan görünmeyen kipaya ait gayrimenkuller de var ben 14 lira iken Tunçay aldýðýnda bakýn bu 40 lira olur dedim evdeki çocuklara baþka kimse duymadý tabii
    Maðaza açýþ hýzý fiyat politikasý ve sanal marketteki buyume ile içinde Baðdat caddesi cemaati dýþýnda müþteri kalmayan mikros u adamlar borç ödeyen þirket haline getirdiler binaenaleyh aslýnda Ýnkiliz kuffarinin elinden donu sýyrýlmýþ olarak alýnan mikros açtýðý maðaza sayýsý ve büyüme hýzýyla iyi gidiyor tabii
    Önemli not Tuncayin babasý ve Kâmil menþei leri ilen ilgili net deðilim ama kayseriden tahtakaleye esnafliga gelen Anadolu köylüsü bir þahýs ,oðlunu ki bu Tuncay oluyor amarikalarda okutacak zihniyete sahip ise dediðine katýlabilirim.
    desidero'nun bilgisini sevdim. Genele kýyasla detaylý derinliðine biliyor da. Þifre çözmek gerekiyor. Þu MB olayý bitsin, desideronun yazýsýný çözmeye çalýþayým.

---

siyonist bluumbergdeki açýklamalara göre BIST30 a alýþ yada satýþ geliyor. FON yöneticileri kolaya kaçmýþ, TV deki yorumculara göre hareket ediyorlar.

MB nin açýklamalarýnýn TV de yorumlanmasýna odaklý olarak endeks hafif inip çýkýyor, bakalým sonuç kararý nasýl çýkacak.?

Akþam kapanýþa kadar sonuç kesinleþir.
    Ayhan ýn linkini göremedim açýlmýyor, bahse konu ettiðim yazýlar bunlar ancak bunu "ben bilirim ,ben oldum" falan demek için yazmadým , yanlýþ anlaþýlma olmasýn, mümkün mertebe, hisse ne de belli kiþiler dýþýnda okumamaya ve görmemeye çalýþiyorum, algým bozulmasýn diye.

Bu hisse net de insanlar biraraya gelse , toplantý ve tanýþmak için yarýsý silahla gelip diðer yarýsýný vurur, adam ben bildim demek için para kaybýný bile umursamýyor.
    Bizim millet bu nedenlerle , ilerlemeye müsait deðil.

Boþ yapmýþ gibi olmamak için son kez, umarým, yazdým. Yani ben de de ego tavan, yapacak bi þi yok. Hamurumuz böyle.
    Yukaýdski yazýlar 2021 de bu topikte 551 mi 552 ne sayfalarda

Duhul
    Jul 2018
    Ýkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,404
    Yukarýdada migros veya anadolu grubu hisse senedine özel bir durum yok.

Benim genel siyonistlere yönelik açýklamalarýmdan biri. Koç grubunu siyonistler le ortak olarak hedef almam da zaten en baþýndan beri yaptýðým bir þey. O yazýlarý yazarken migrosla anadolu grubu hisse fiyatlarýný bilmiyorumdur bile.

Migros hisseye yönelik kötü niyetli manipulatif yazmýþ olma durumu epey zorlama olur. Yazýlarýmý genel bilenler zaten o sonucu çýkaracaklarýný sanmam.

migrosla anadolu grubu hisse senetleri ile hiç ilgilenmedim.

Sadece viop oynarken BISTe yön veren IMKB 30 hisse senetlerinden 26 tanesinin 3 ayda bir bilançosunu takip ederdim. BIST in yönünü anlamaya yardýmcý olsun diye. 26 senet içinde TUPRS ve anadolu grubuda var. Hepsi o. Koç grubu senetleri ilgim o kadar. Yukarýdaki yazýdanda açýk belli.

Sonuçta migros ve diðeri konusunda suçlanmam fazla zorlama olur. Üstelik kendi fikirlerim belirttiðim kendi topiðimde yazmýþým, gidip baþka yerlerde yazmamýþým.

Her neyse, önemsiz bir konu.

Sadece þunu anlamýþ oldum, hangi konudan bahsedersen bahset, o konuda iþ yapan þirket varsa o þirketin senedine sahip olanlar rahatsýz olabiliyormuþ. Bu durumda hiç bir þey yazmamak gerekiyor.
    Yazmamýþsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
    @NeAcaipDunya

3. ............

Duhul
    Jul 2018
    Ýkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,404
    WIPER bir sürü noktayý yan yana dizerek neden Trump dan bahsetmediðimi ima etmeye çalýþmýþ.(Yada migros eleþtirilerin beni de batýrdý demek istemiþ olabilir. Hiç bir þeyden bahsetme gýpraþma, forumun tamamý þirketlerden bahsedenlerle dolu ama sen melek rolü oyna dedi gibi sanki.)

Haklý.

Trump'ýn geri zekalý olduðu açýk. Adamýn pandemi sýrasýnda "madem çamaþýr suyu covid i öldürüyor, o zaman çamaþýr suyunu insan vücuduna koymanýn yolunu arayalým" benzeri bir demeci var.

Bu demeci olmasa bile bakýþlarýna bakmanýz yeterli.

Bu adam parasý ve hýrsý ile abd baþkanlýðýna kadar yükseldi. Evet geri zekalýlarda devlet baþkanlýðýna yükselebiliyor. Aþýrý hýrs bu iþ için gerekli þartlardan en önemlisi.

Son abd seçimlerinde Biden'ýn hile ile Trump'ý geçtiðini yazmýþtým. Biden ýn neyi temsil ettiðini, neden Trump'ý devirmek için çabaladýklarýnýda yazmýþtým.

Özet geçersek abd yi yöneten siyonistler için 2 parti ve baþa geçen devlet baþkanlarý kukladýr. Sadece siyonistlerin dediklerini yaparlar. Yapmayan yola getirilir, yapmamakta ýsrar eden öldürülür. abd nin kilt kurumlarý ve piyasaya yön veren en büyük þirketleri siyonistlerin elindedir.

Trump'ýda kullanýþlý deli olarak kullanabileceklerini düþündüler ve baþa geçmesinde sakýnca görmediler. Akýllý adamý yönetemezsiniz, kirli adamý kolay yönetirsiniz.

Trump baþa geçtikten sonra siyonistlerin istediklerini yaptý ancak siyonistleri çok korkutan þeylerde yaptý. Bunlarý yazmýþtým. Siyonistlerin devletteki kilit adamlarýný birer birer deðiþtirmeye baþlamýþtý. Hile ile yeniden seçilmemesini saðladýlar. Ayrýca Trump'ý medyada karalayarak seçilmemesini garanti etmeye çalýþtýlar.

Ancak Trump'ýn oylarý azalmadý. Tersine seçime girerse kazanacak gibi görünüyor olmalýki hala Trump'ý karalama ve yok etme çalýþmalarý devam ediyor.

Durmadan savcýlar iddianame hazýrlýyor, suçlanýyor ve aklanýyor. Þimdi yine bir savcý iddianame hazýrlamýþ ve yine kanun karþýsýna çýkarýlacak. Trump'ý yok edemediler bir türlü. Eðer seçimlere girmeyi baþarýrsa yine hile ile yok etmeye çalýþacaklardýr veya çok daha büyük bir suçu Trump'ýn üzerine yýkmaya çalýþacaklardýr.

Amerikanýn Avrupadan giden ilk insanlarý avrupanýn hýrsýzlarý, katilleri, soykýrýmcýlarý ve fahiþeleriydi. Þu ankiler onlarýn torunlarý ve torunlarý. Hali ile herhangi birini suç iþledi diye halk önüne attýðýnda pek etkisi olmuyor gibi görünüyor.

Bakalým siyonistler Trump ile nasýl baþ edecekler. Belki yüz kýzartýcý bir suç ortaya çýkarýrlar ama oylarýný artýrma etkiside yapabilir.
    @NeAcaipDunya

Alýntý Originally Posted by Desidero74 Yazýyý Oku
    Ayhan ýn linkini göremedim açýlmýyor, bahse konu ettiðim yazýlar bunlar ancak bunu "ben bilirim ,ben oldum" falan demek için yazmadým , yanlýþ anlaþýlma olmasýn, mümkün mertebe, hisse ne de belli kiþiler dýþýnda okumamaya ve görmemeye çalýþiyorum, algým bozulmasýn diye.

Bu hisse net de insanlar biraraya gelse , toplantý ve tanýþmak için yarýsý silahla gelip diðer yarýsýný vurur, adam ben bildim demek için para kaybýný bile umursamýyor.
    Bizim millet bu nedenlerle , ilerlemeye müsait deðil.

Boþ yapmýþ gibi olmamak için son kez, umarým, yazdým. Yani ben de de ego tavan, yapacak bi þi yok. Hamurumuz böyle.
    Yukaýdski yazýlar 2021 de bu topikte 551 mi 552 ne sayfalarda
    Sanýrým arama yaparken sadece kiþiye özgü oluyor. Ben link verince gözükmüyor. Her sayfanýn ilk mesajýnda sað tarafta BAÞLIKLARDQ ARA diye kutucuk var ona týklayýp aradýðýn þeyi burada migros yada mgros diye qrattýðýndq bu topik altýnda içinde migros yqzan tüm mesajlar önüne geliyor.
    Ama bencebu konu fazla uzadý topiðin okunma keyfinide kaçýrýyor
    bir halt olacaðý yok.

Duhul
    Jul 2018
    Ýkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,404
    ayhan evet, arama kýsmýný buldum. Sayfa baþýndaki ilk yazýnýn saðýnda Baþlýklarda ara var. Oradan arayýnca liste geliyor. Listede bir seçeneðe týklayýnca doðru yere gidiyor.
    En tepedeki geliþmiþ aramada gelen listede, listede bir yere týklayýnca doðru yere gitmiyordu.
    @NeAcaipDunya

ayhan evet, arama kýsmýný buldum. Sayfa baþýndaki ilk yazýnýn saðýnda Baþlýklarda ara var. Oradan arayýnca liste geliyor. Listede bir seçeneðe týklayýnca doðru yere gidiyor.
    En tepedeki geliþmiþ aramada gelen listede, listede bir yere týklayýnca doðru yere gitmiyordu.
    geliþmiþ arama forumda aramayý saðlýyor
    baþlýklarda ara kýsmý ise aradýðýn topikteki yazýlarý veriyor
    bir halt olacaðý yok.

Duhul
    Jul 2018
    Ýkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,404
    Savunma sanayii ileri teknoloji içerikli olduðundan her gün takip etmeye çalýþtýðým konulardan biri.

Bizim ülkede 1970 lerden beridir ileri teknoloji üreten benim bildiðim üç beþ þirket ve onlarýn alt þirketleri var. Bu þirketlerde dostumuz dediðimiz batý ambargolarý sebebi ile kurulmuþtu. ASELSAN, HAVELSAN, ROKETSAN, TUBÝTAK.

1980 lerde ise generallerin isteði ile ÝHA teknolojisine giriþtiler, yine ambargolar sebebi ile ithal parçalarýda içeride üretmek zorunda kaldýlar.

Batý ambargolarý bizim teknolojimizin geliþmesini saðladý. Umarým F16 ambargosuda devam eder ve abd den yeni uçaklar almayýz, kendi uçak teknolojimizi geliþtirmeye devam ederiz. Uçaklar ancak komþularla savaþýrsak iþe yarayabilirler oda sýnýrlý. Artýk uzaktan füzeler gönderiyorlar. Yapay zeka yüklü füze teknolojileri ön planda. Uçaklar üçüncü dünya savaþýnda iþe yaramayacaklar. Her þey bir kaç saat içinde olup bitecek ve dünyanýn yarýsý yok olacak. Kalanýnýn bir kýsmda nükleer serpinti ile boðuþacak. Bizdede incirlikte NATO nun nükleer bombalarý var ve Malatyada NATO radarlarý var. Bize nükleer bomba gelirse bu 2 yere gelir diye düþünüyorum. Gelmeme ihtimali çok daha yüksek. O esnada bize bomba göndereceklerin çok daha büyük dertleri olacak.

akp ile beraber bu firmalara doluþan fetö gibi tarikatlar bu firmalarýn teknolojilerini hizmet ettikleri ülkelere taþýmaya baþlamýþlardýr. Ayrýca bu firmalarýn ürettiði ileri teknolojiler hiç bir geçmiþi olmayan firmalarcada birden bire üretilmeye baþladýlar. Buradan bu teknolojilerin bu firmalara aktarýldýðý sonucunu çýkarabiliriz. Hali ile servet transferi yapýlýyor. Her yýl devlet kasasýna girmesi gereken yüz milyonlarca dolar özel sektör firmalarýnýn cebine giriyor. Dolmayan devlet kasalarýda halkýn vergileri artýrýlarak, hizmetler ve ücretler kýsýlarak doldurulmaya çalýþýlýyor. Hali ile halktan özel sektör patron ve yöneticilerine servet transferi yapýlýyor.

Ruslar ve Ukraynalýlar kardeþler. Ayný soydan Slav soyundan geliyorlar. Ama batýlýlar satýn aldýklarý bir soytarýyý Ukrayna baþýna geçirerek Ukrayna ile Rusyayý kolayca savaþtýrdýlar. Yani 2 kardeþ ülke savaþýyorlar.

Bu demektirki bizim veya Azeri ülkesi yöneticileri de yöneticilerimiz satýn alýnýp Azerbaycan gibi kardeþ ülkelerle savaþabiliriz. Zaten Azerbaycan yöneticileri bizim altýmýzý oyan israil ile çok yakýn iliþkiler içindeler.

Azerilere ileri teknoloji veriyoruz. Karþýlýðýnda ne alýyoruz.? Bilmiyorum. Doðalgazlarý var bize dünya fiyatlarý ile veriyorlar diye biliyorum. Daha ucuza geliyorsada bizim evlere gelen fiyatlara bakarsak millete faydasý olmuyor.

Azerileri geçtim abd emri ile bizim tarikatlarý kuran ve besleyen suudi arabistana teknoloji transferi yapýyoruz. karþýlýðýnda ne alýyoruz, siyasilere onlarca milyon dolarlýk hediyeler verdiklerini biliyoruz.

Ukrayna ya ileri teknoloji veriyoruz. Karþýlýðý.? Eskimiþ füze motor teknolojisi almaya çalýþýyoruz.

Pakistan ayrý konu. Onlara ileri teknoloji veriyoruz ama onlarda bizim iþimize çok yarayacak nükleer teknoloji var. Alýyormuyuz almýyormuyuz bilmiyorum. Zaten abd güdümündeki tarikatlar devletin her köþesine yerleþmiþler, Pakistan dan nükleer teknoloji almaya kalksak, bizim devlet yöneticilerinden önce abd, ingiltere ve israilin haberi olur. Alamayýz.

Endonezyaya da ileri teknoloji veriyoruz. Ne alacaksýn oradan, belki ejder meyvesi.
    @NeAcaipDunya

Sayfa 836/854 ÝlkÝlk ... 336736786826834835836837838846 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •