Dünyada çok ilginç olaylar oluyor. baddog buralarda deðilse yazayým diyorumAslýnda yazmasam daha iyi, üretim için harcayacaðým saatler bu tür yazýlarý yazmak için geçiyor.
Bu tür yazýlarda bir üretim ama kapanan forumlara bakýn, yazýlanlar uçup gidiyor. Hem biliyorum hem yazýyorum salakmýyým.? Valla benim soyum böyle. Durmadan yazarýz anlatýrýz. Babamýn daktilosu vardý durmadan yazardý. Annem 90'ý geçeli çok oldu hâlâ her gün saatlerce günlük gazete okur. Dedelerim Atalarým da yazarmýþ. Binlerce yýldýr yazýp anlatýyoruz. Yani benim kurtuluþum yokmuþ, kader doðarken belli olmuþ.
En üzücü yan, yazdýklarýnýzýn iþe yaramadýðýný görünce oluyor. Mesela gerçek hayattan 500 örnekle bir þeyler anlatmýþsýnýz, arka planý vermiþsiniz. Sonra okuyanlar o yazdýklarýnýza katýlmýyorum ama diðer yazdýklarýnýz iyi gibi duruyor deyince insan umutsuzluða kapýlýyor. Yinede yazmaya devam ediyorum dedim ya doðarken kaderim belliymiþ.
Al iþte bu tür boþ yazýlarla zaman geçiyor. Yazmak için girdiðim þeyi yazýp çýksam o kadar vakir geçmeyecek. Yazacaðým þeyide unuttum iyimi.? Biraz düþüneyim.
hamas israilimi yazacaktým.? Bizde bazýlarý israil'i bazýlarý hamas'ý destekliyor. Gericiler hamasýn yanýnda batý medyasý tarafýndan eðitilmiþler ise israil'in. Aslýnda iki tarafýn arkasýndada amerika var. Bizdeki gericiler ingiliz-amerikan üretimi. Yani amerikanýn eðittiði iki taraf, ikiside karþý uçta ve birbirlerinden nefret ediyorlar. Tabi sadece sürü kýsmý, liderler amerikadan emir ve para aldýklarýný biliyorlar. Sürüye dönüþtürülenler hiç bir þey bilmeden bir þeylerden nefret ediyorlar. Hangi yönde eðitildi ise o yönü eleþtirince yazdýðým o kýsma katýlmýyor. Gerçeði gösteremiyorum. Eðitildiði þeye onay olan yazýlarýmý ise beðeniyorlar.
Bunu yazmayacaktým.
Dünya nükleer savaþý yeni atýlan adýmlarla yaklaþýyor. Bunu yazýncada baddog kýzýyor biraz heves kaçtý. Ukrayna-Rusya 2 kardeþ savaþtýrýlýyor. Bu savaþta ingiltere ve amerika ve baðlý ülkeler sadece silah ve eðitim desteði saðlarlarken, artýk direk savaþa dahil olmaya baþladýlar. Ufaktan ufaktan girdiler.
Bunu da yazmayacaktým.
Hay allah yaw aklýma gelmedi. Mutlaka okuduðum bir habere iliþkin yazacaktým ama neydi.? Girizgahý uzun tutmayacaktým.
.

Aslýnda yazmasam daha iyi, üretim için harcayacaðým saatler bu tür yazýlarý yazmak için geçiyor.
Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri