SANKO Solo 2017/6 Aylýk DÖNEM KARI (ZARARI): 12252280 Yýllýk Deð%:4
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Çeyrek bazlý bakacak olursak bu çeyrek þirket yatmýþ fiyatýn bu seviyelerde kalmasýnýn ana trende katýlmamasý bundan mýþ diyebilirim.
Yatýrým danýþmaný deðilim ehtiyar bir bunaðým geceleri bazen açýkta kalýnca sabahlarý uyduruveriyorum.
Kumaþ satýþlarý toplamda geçen yýlýn ayný dönemine göre yarý yarýya azalmýþ toplamda bilanço kaðýt üzerinde güzel gibi görünsede detaylarda bakýnca bu çeyrek hayal kýrýklýðý yarattý bende yýlýn geri kalan kýsmýnda çok fazla performans göstermek zorunda yoksa sene sonu hedeflerin gerisinde kalabiliriz.
Yatýrým danýþmaný deðilim ehtiyar bir bunaðým geceleri bazen açýkta kalýnca sabahlarý uyduruveriyorum.
Þahsi beklentim bir miktar tahtaya satýþ gelebilir en azýndan benim düþüncem bu yönde ama uzun vade hala þirkete güveniyor ve arada böyle çeyrek ler alým fýrsatý yaratmasý açýsýndan da baþka türlü bakmak laZým...
Bir beklenti daha bitti bakalým ne yapacak yatýrýmcýlar...
Sankodan bugun mal satan eger yarin eksi yaparsa insiderdir ve suc islemistir bakalim gorecegiz
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.
@borsavizyon
Yer Ýmleri