“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
3 mayýsdaki genel kurula katýlacak olan varmý malum antalyadan gidip gelmek 500 tl mal oluyo gidecek varsa yazarsa sevinirim .bu þirket bedelsiz açýklayacak gibi þu an itibarýyla ayrýca bu ********e sorulmasýný istediðim sorular olacak saygýlarýmla
Þirketimizin 24/04/2018 tarih ve 492 sayýlý Yönetim Kurulu Kararý doðrultusunda; Baðlý Ortaklýklarýmýzdan Sermayesine %100'üne sahip olduðumuz Reysaþ Demiryolu Taþýmacýlýðý A.Þ. ile sermayesine %100'üne sahip olduðumuz Reysaþ Demiryolu Yatýrýmlarý A.Þ. þirketlerinin kolay birleþme yöntemi ile Reysaþ Demiryolu Taþýmacýlýðý A.Þ. bünyesinde birleþtirilmesine ve gerekli iþlemlerin baþlatýlmasýna karar verilmiþtir.Kamuoyunun ve yatýrýmcýlarýmýzýn bilgilerine sunarýz.
Pazartesi bir ralli olur mu ? Benzin indirimi etkiler umarým.
hiç etkilemez
Yýllar önce 80 kuruþa Reysaþ almýþtým gayrisi 60 kuruþtu þimdi 40 kademe üstüne çýktý artýk aradaki mantýksýz farký nasýl yorumlayýcaðýz Gayri de patron pozisyon aldý tahta yukarýda tutuyor bizdeki spek de tahtayý baskýlayarak mal toplayacaðýný sanýyor yamyam ama nereye kadar bir gün patlayacak yukarý
Yer Ýmleri