Þunu belirtmek isterim bu vatana 15 yýl askerlik hizmetim var.Anlamýn akýyla hizmet ettim ve ayrýldým.Bunlar bu gibi yerlerde konuþulacak konular deðil.Hakkýný helal et.
LG-H870 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Þunu belirtmek isterim bu vatana 15 yýl askerlik hizmetim var.Anlamýn akýyla hizmet ettim ve ayrýldým.Bunlar bu gibi yerlerde konuþulacak konular deðil.Hakkýný helal et.
Evet
MB, faiz dýþýnda elindeki bütün silahlarý kullandý.
Etki etmeyeceðini, sýradan bir vatandaþ olarak biz biliyorduk ve açýklanýr açýklanmaz yazdýk ama.
Bizim gibi sýradan insanlarýn bildiðini, MB bilmiyor mu, bilmemesi mümkün mü !
Dolarýn duruþu ve sürekli zikzak çizmesi hiç hoþuma gitmedi.
Umarým ilerleyen saatlerde yeni bir atak yapmaz.
Bu arada kimlere ne borcumuz var yazýlmýþ :
https://odatv.com/borc-ne-kadar-ve-e...-13081806.html
aracý kurumlar bu aksam toplanacakmýþ, yarýn borsada bir alýþ furyasý gelir inþallah
TSPB’den aracý kurumlara yapýlan çaðrýda þöyle denildi:
“Sayýn aracý kurum üyemiz
Piyasalarda yaþanan olaðanüstü geliþmelerin deðerlendirilmesi amacýyla bütün aracý kurum üyelerimizin genel müdür veya genel müdür yardýmcýsý düzeyindeki temsilcilerinin katýlýmýyla geniþletilmiþ aracý kurumlar komitesi toplantýsý,
Bugün (13 Aðustos 2018 Pazartesi, 18.30-20 saatleri arasýnda)
Birlik Merkezimizde gerçekleþtirilecektir.
Toplantýya katýlým durumunuzu saat 16.30’a kadar bildirmenizi ve toplantýya katýlým saðlanmasýný bilgilerinize sunarýz.”
Mevcut yatýrýmlara devlet kredi vermedi sadece þirketlerin bulduðu mevcut kredilerine devlet garantisi verdi.Yapýlan ve yapýlmakta olan hastahaneler ihtiyaca binayen yürütülen projeler ve ödenekleri belli bunun ekonomik duruma bi etkisinin olacaðýný düþünmüyorum.Kanal Ýstanbul adý üzerinde bi proje enine boyuna planlama süreci devam ediyor. ÝnþAllah devletimizin çýkarlarý bunun yapýlmasýný gerektiriyorsa ve argümanlarý ortaya konup gelir gider tarafý hesap edilir hayata geçirilir.
Ben bu amerika , almanya karþýtlýðýný devletin baþýda dahil samimi bulmuyorum. Bakýnýz cep telefonlarýna bakýnýz binilen araçlara. Sonra kalkýyorlar kahrolasý dýþ güçler .
Yer Ýmleri