-
8 ekim tarihine uçak bileti alayım dedim thy doları herhalde 12 falan bekliyor daha 2 ay önce 69 a aldığım bilete 198 tl fiyat veriyor
bir halt olacağı yok.
-

Originally Posted by
ayhan53
dolar 10 tl de olsa halkımız tatilinden kısmıyor bugün ayvalık tarihi günlerinden birini yaşadı tek bir ev bile kalmamış konaklama için bodrumda millet beachlerde yer bulamamış keza çeşmede durum aynı antalyada ilaç niyetine lüks otellerde oda kalmamış benzin 10 tl olsa kim takar
ben ne diyorum bunlar ne diyor

Originally Posted by
british
Standard & Poor's'a göre, Türkiye'nin GSMH'sı 2019'da 594 milyar$'a düşecek.!
2013'te 1 Trilyon$'a yaklaşan Türkiye, bu düşüşle,
1976'da girdiği, 1979'da 16. sıraya kadar yükseldiği G20 liginden de,
İLK DEFA, AKP döneminde düşmüş olacak.
https://twitter.com/Schuldensuehner/...42157526122496
bir halt olacağı yok.
-
-
bi tek şeyi unutmuş belediye turistlerede otel fiyatları tl olarak verilecek demeyi
bir halt olacağı yok.
-

Originally Posted by
ayhan53
önceki yıl somon 35 idi dolardaki artışla beraber geçen kış 55 e falan yiyorduk. bu sene piyasaya kaçtan verecekler merak ediyorum. dolara fiyatı direk bağlı bir balık
75-80 di 1 ay önce kipada..Bu kış 50 ye yedik.somon en ucuz metro grosmarketlerde satilirdi..kipa da nadiren indirime sokar...
-

Originally Posted by
r.lucas
75-80 di 1 ay önce kipada..Bu kış 50 ye yedik.somon en ucuz metro grosmarketlerde satilirdi..kipa da nadiren indirime sokar...
ben mayısın ortasında yemeyi bırakıyorum o yüzden fiyatı bilmiyorum süpriz olsun diye bakmıyorum. geçen yıl ankarada balıkçılarda 55 altına inmedi
bir halt olacağı yok.
-
Bana balık beleş. Kendim tutuyorum.
Ama dolar kuru olta takımlarına da yansıdı. Hepsinin fiyatı katlanmış.
2 yıl önce 500'e aldığım kamış yanlışlıkla kırılırsa aha gitti 1.000 TL
-
Dolar/TL Asya ilk İşlemler 6.0578
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri