-

Originally Posted by
PiNNo
Döviz hareketliliğinin sebebinin iç kaynaklı olduğu gün yüzüne çıktığına göre bunun sebebinin ne olduğuna dair bir öngörüsü olan var mıdır?
Türkiye, Dünya'yı karşısına almış sanki 'Yaklaşma, sıkarım kafama' der gibi bir hali var benim gözümde. Acilen Erenköy Ruh ve Sinir Hastaliklari Hastanesi'nde tedavi edilmesi gerekmekte.
Swap düzenlemesi ve sonrasında bankalara döviz açık pozisyonu izni gelmesi olabilir mi? Bankalar açık pozisyon iznini pek kullanmak istemiyorlar anlaşılan 🙂
-
Bugün doların artışının sebebi artık yerli gerçek kişi ve şirketlerin doların 6'nın altına çok düşmeyeceğine kanaat getirmesi ve buralardan harıl harıl dolar alması olabilir mi?
-
arkadaslar sadece kendi cevremde bile onlarca bugun lising - kredi vb doviz odemesi olan firma var..
adamlar dogal olarak kura filan bakmadan doviz alip kredisini oduyor tatilden sonra ki ilk is gunu oldugu icin..
Yukselisin tek sebebi bu sanirim..
-

Originally Posted by
izmut
Dolarda, dış güçler tarafından, suni bir artış yaratıldığına inanan zengin halkımız, 9 gün boyunca ultra lüks tatilini yapıp, oradan oraya uçup, lüks otomobillerinin deposunu rahatça doldurup boşaltırken, otomotiv sektörüyle ilgili bir kaç taze haber geldi :
Hafif ticari araç pazarı % 23,4 daraldı
Lüks segment otomobil % 15,7 daraldı
Araç kiralama filoları zor durumda
Otomotiv sektörü, iflas endeksinde, enerji sektörünü sollayarak, şimdilik liderliğe yükseldi.
Benim, 48.000 TL'ye aldığım, boşun boşu, arka camlar manuel, Hyundai I20 CRDI Jump bile 109.000 TL oldu ama otoriteler araba fiyatlarının dış güçler tarafından şişirildiğini, eninde sonunda düşeceğini belirtiyor.
Tabi enerji sektörünü de yabana atmamak lazım. Damat tarafından güçlendirilmiş bir sektör.
Yakında her mahallede bir araba günlerine dönecek miyiz bu gidişle ?
Çocukluğum seksenlerde Karadeniz'in önemli şehirlerinden birisinde geçti. Şehrin merkezi yerlerinden birindeydik. Koskoca sokak boyunca birkaç hususi araç vardı. Onların da yeri kolay kolay değişmezdi genelde hep park halinde olurlardı 🙂
-

Originally Posted by
Sugosu82
arkadaslar sadece kendi cevremde bile onlarca bugun lising - kredi vb doviz odemesi olan firma var..
adamlar dogal olarak kura filan bakmadan doviz alip kredisini oduyor tatilden sonra ki ilk is gunu oldugu icin..
Yukselisin tek sebebi bu sanirim..
yarın düşer o zaman..?
-

Originally Posted by
realities
yarın düşer o zaman..?

Yukselisin
tek sebebi bu sanirim..
teselli diyelim
-

Originally Posted by
epikurus
teselli diyelim

saat 17.30 dan sonra sağlam bir short açayım o halde, nasıl olsa günlük hareket..!!
-

Originally Posted by
realities
saat 17.30 dan sonra sağlam bir short açayım o halde, nasıl olsa günlük hareket..!!
Biliyorsunuz o işe son olarak 4,08-4,93 arası ve 23-29 ay olarak karar veren arkadaş bakıyordu
açmış mış shortunuda
hem akılsız hem küstah adamlar dolu
ben bu yukarıdakileri yazmış olsam ; öncelikle bu öngörümün tutmadığı için üzgünüm benim bu saçmalıklarıma inanan ve zarar görenlerden de özür dilerim derdim
utanmaz hala burada saçmalıyor..
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri