Yahu konuyu kapatalým , cevap yazmayayým diyorum ama cahillik boyutunda yalan yazýyý okuyunca da duramýyorum.
Þu anda Türkiye de 4000 tl. emekli maaþý alan odacý olduðunu yazan vatandaþ , býrak emeklisini çalýþan odacý bile alamaz o maaþý. Ýnsaf be kardeþim. Kedi uzanamadýðý ete mundar dermiþ. Anladýk , baþýndan geçen bir olay olmuþ olmalý ki bu kadar debeleniyorsun.
Baðkur, iþçi emeklileri periþan boyutta. Memur emeklileri ise günü ancak kurtarýr. Hepsi de ''ALLAH devlete zeval vermesin '' derler. Yani tok gözdürler. Çünkü , az maaþ alalým ama çocuklarýmýza, torunlarýmýza iþ açýlsýn derler. Köþk, saray, aðýrlama giderlerine harcanan paraya üzülürler. Þu anda dahi, tek maaþlý bir memur kirada ise sürekli borçludur. Ýþçi zaten aile desteði olmadan yaþayamaz. Her emekli mutlaka ailesiyle dayanýþma içindedir. Türk aile yapýsýnýn bu saðlamlýðý yüzünden yaðmalama olaylarý olmuyor. Emekli insanlar küçük iþler bile olsa çalýþarak torununa okul harçlýðý vermek ister. Siz bu insanlarý anlamayamadýðýnýzdan materyalist düþünüyorsunuz. nokta...
Yerli üretici misal 2 ye üretiyor 2,5 a satýyor. Tencereyi kaynatmayi baþarýyor .
Sonra ayný iki liralýk ürünü bir baþkasý çin den 1 e alýyor 2 ye satýyor.
Bunu gören üretici de ithalatcinin yaptýðýný yapmaya baþlýyor ,atölyeyi kapatýyor o da Çin den almaya baþlýyor .
Ondan sonra ývýr zývýr dediðimiz ürünlerde yerli üretim kalmýyor .
Þimdilerde ise dolar,avro fýrladýðý için bu ithalatcilar artýk dýþarýdan mal alamýyor . Çoðu batacak.
Benim arkadasin pet shopu var. Kuþ ,balýk falan satýyor. Kafes,akvaryum,kedi köpek mamasý falan.
Önceden diyor kuþ ithalatcisi ayda 2-3 kere gelirdi þimdi ise 2 aydýr uðramýyor .
General Mobile 4G cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaþif kozinoðlu...
hiç kimsenin bordrosunu buradan atmak zorunda deðilim,olmayan bir þeyide yazmýyorum. adam alýyormu alýyor,iþçi kadrosunda çalýþýyordu emekli oldu yani memur deðildi,657 deðil. bak ben sana bir þey diyeyim 2010 yýlýnda bir bakým komutanlýðýnda çalýþan iþçi, maaþý o zaman : 5900. bordrosunu bizzat gördüm. þimdiki enflasyona göre sen hesapla. herkesi kendiniz gibi sanmayýn.burada sallayarak ne menfaatim olabilir? biraz kafayý çalýþtýrýn.
Adminler ceza konusunda çok bol kepçe gerçekten. Þiddetle kýnýyorum hepsiniKantarýn topuzunu bazen kaçýrdýðým doðrudur ama en masum yorumdan 10 gün ceza olur mu hiç. Daha kötüsü þu ki ceza mesajýnda trollere sataþma yoktu. Trol olmayan biri þikayet etmiþ beni demek. Buna daha çok þaþýrdým. Her neyse iþte
Yer Ýmleri