teknik istenmiþti unutmuþum cup wýth handle 8.75 mevduat faizi % 40alt sýnýr tarih 02.09.2018 gözü yiyenlerden rakam bekliyorum market raf fiatý deðil
teknik istenmiþti unutmuþum cup wýth handle 8.75 mevduat faizi % 40alt sýnýr tarih 02.09.2018 gözü yiyenlerden rakam bekliyorum market raf fiatý deðil
13 Eylül de þak kadanak 500-800 bips faizi çaktý Merkez dolarýn kafasýna...
Dolar yediði yumrukla nakavt;kütür kütür aþaðý geldi...
Dolar balonu pýsssss diye sönünce...
O zaman ne diyeceksin?
Ne yapacaksýn? merak ediyorum...
Önemli Not:Düþük yoðunluklu "kel kaþýmaða" bir örnek verilmiþdir...
saygýlar/baþarýlar
"Caný kaymak isteyen cebinde manda taþýr "
Eðlence var dediler geldik... Daha bir þey okumadým ama gözüme çarpanlar fikir verici.))))))
biri yazmýþ dolar kütür kütür aþaðý geldi. bundan büyük eðlencemi olur... Hele bir detayýna da bakayým, nasýl olmuþþ..
Ayran ile cin viski uzo raký kanyak karýþýmý bir þey yoksa ayran bu kadar çarpmaz
Yanýna bir de PAPAZ ý paket yapýp,MNG kargo ile BOR a deðil evine yolladýlar mý bakalým böyle konuþabilecek misin gene baþlýkta?
Dolar yediði saðlý sollu yumruklarla yere yýkýlýrken sen de baþlýkta ayýlýp bayýlma olur mu?
Önemli Not1:Biraz daha yoðunluklu kel kaþýnmýþtýr...
Önemli Not2:Fikir olarak savunabilse de uslup ters...
saygýlar/baþarýlar
"Caný kaymak isteyen cebinde manda taþýr "
On altý yýl boyunca ABD parasýyla hovardalýk yapan iktidar,hem Türkiyeyi batýrdý hem milleti batýrdý,%50 benim osun gerisi ne olursa olsun mantýðý bizi bu günlere getirdi...
Olaylara sadece Türkiye açýsýndan bakarsak iþin içinden çýkamayýz..Dünyada neler oluyor ? konjuktürüyle konularý ele alýrsak daha saðlýklý sonuçlar alabiliriz diye düþünüyorum...
Herþeyden önce önümüzde sonunun nereye varacaðý belli olmayan Ýdlib meselesivar(Emeviler konusunu pas geçiyorum...)
Asýl konu Akdenizde baþlýyor..Bildiðiniz gibiAkdenizde Dünyaya 100 yýl yetecek doðalgaz ve petrol yataklarý bulundu,ABD ve Ýsrail'in salyalarý neredeyse ayaklarýna deðiyor..ABD derin devleti býrakýn Türkiyeye pay vermeyi yanýna bile yaklaþmasýný istemiyor.Þu anda Akdenizde yedidüvelin savaþ gemileri cirit atýyor(yeni zelanda dahil ,biz hariç)
Ayrýca son duyumlara göre ABD sn reisimizi Suriyedeki teröristlere yardým yapmakla suçlamak istiyormuþ..Bence ABD ile aramýzdaki enbüyük anlaþmazlýk bu konu...yok papazmýþ ,rahipmiþ konularý zurnanýn son deliði bile deðil...
ABD derin devleti, petro-dolardan vazgeçeni oyarým moduna girmiþ durumda ,Tramp'ý görevden alýp yerine yardýmcýsýný getirmeyi planlýyorlar.Eðer bunu yaparlarsa Trump'ý bile arar hale gelebiliriz...
Bütün bunlarýn yanýnda TC nin dýþ borcunu,özel sektörün borcunu,dünya ticaret savaþlarýný,Çin ipek yolu projesini,S-400 ü vs..vs...vs..üst üste koyduðunuz zaman USD/TL paritesi neolur...?????? sorusunun cevabýný herkesin kendi hayal gücüne býrakýyorum...
Yer Ýmleri