Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
500 ton altýn Türkiye'nin 2-3 aylýk ithalatýný ancak karþýlar. Ayrýca o altýnýn çok büyük bir kýsmý da zaten tcmb'ye ait deðil bankalara ait. (zorunlu karþýlýk). Bankalarýn teknik olarak ZK'larda altýn tutmasý daha avantajlý oluyor. Bu altýný da zaten USD'ye swaplýyorlar. Deneyimli bankacý forumdaþlar süreci geçmiþte detaylýca irdelemiþlerdi.
Ayrýca yukarýda Amerika'daki altýnlarýn alýndýðý yazýlmýþ, evet ama o altýnlarýn yine çok büyük bir kýsmý bildiðim kadarýyla yine Londra'ya gönderildi. Tükiye'ye nispeten az bir kýsmý geldi.
En güçlü veya en zeki olan deðil, DEÐÝÞÝME en açýk olan türler hayatta kalýr...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
az önce biyerde ing bankýn 400 bine 32 gün 6,600 tl faiz verdigini yazmýþ bir arkadaþ þimdi bu faizler dahada artarsa 400 bin tl sermaye ile ticaret yapcak biri riske girmeden bu geliri elde edebilir sonuç bana göre yine üretim degil tüketime giden bir ekonomi
Kadýna soruyorlar. Amerika bizi kýskanýyor mu ? Kýskanýyor tabii diyor. Neden diyorlar. Yol yapýyor, köprü yapýyor. Rusya Baþbakaný Putink bile bizi kýskanýyor diyor.
Biraz önce seyrettim. Zihnim açýldý, içime bir ferahlýk geldi. Dualarým kabul oldu galiba. Allah ak çomar aklý verdi bana.
Ayçiçeði yað piyasasý içinde söyledikleriniz geçerli.. Ham yað olarak global ticaret yapýlmakta.. Þiþeleme ve markalaþma yerel..
Örnek salat yaðlarýný alan bünge þimdi Türkiye'de büyük oyuncu oldu.. Olin, Trakya birliðe rakip..
Bunge ham yaðda dünya oyuncusu..
Cargill, syngenta da ham yað üretilen tohumlarda...
Ülkeleri yönetmek istiyorsan finans sektörünü ele geçireceksin, insanlarý yönetmek istiyorsan gýda sektörünü..
Bol kazançlar
hakuna matara....memento mori.
Nazi kamplarýnda fýrýna atilincaya deðin insanlarda o kadar olmaz bizi yakmazlar diyorlardý. Sabun oldular.
Berlin de ki halk hitler tüm dünyayý ele geçirdi zannederken Ruslar Almanya içlerine girmiþ kýzlara tecavüz ediyor erkekleri tek tek öldürüyordu.
General Mobile 4G cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaþif kozinoðlu...
3. Havalimanýnýn adýný kesin olarak öðrendim: Yeni havalimanýnýn adý.
http://www.patronlardunyasi.com/habe...in-adi-/209994
Bunlarla mý ayný gemideyiz ! O zaman o gemi batarda acýrsam amk..
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
Yer Ýmleri