yazý ve yorumlarým ve grafiklerim ve analizlerim...yatýrým tavsiyesi deðildir ve yatýrm kapsamý dýþýndadýr..ve yatýrým niteliði deðildir.... yatýrým yapmak istiyenler...ülkemizin ....yatýrým kuruluþlarýna ve yatýrým uzmanlarýna ve resmi kurmlarýna baþ vursunlar
herkese günaydýn
yazý ve yorumlarým ve grafiklerim ve analizlerim...yatýrým tavsiyesi deðildir ve yatýrm kapsamý dýþýndadýr..ve yatýrým niteliði deðildir.... yatýrým yapmak istiyenler...ülkemizin ....yatýrým kuruluþlarýna ve yatýrým uzmanlarýna ve resmi kurmlarýna baþ vursunlar
Pek satan olmuyor bu fiyattan demi.......bakalým ne hikayelerimiz olacak ilerki günlerde ...
Konsolide karý ne zaman açýklayacak. Bilen var mý?
Sent from my SM-N9000Q using hisse.net mobile app
En geç o günden sonra uçuþa geçeriz diyorum.......!!!!!!
Artýk 1.24 ortalamanýn üzerine atmamýz ve 1 temmuzda B grubu olup sürekli iþlemlere baþlamamýz gerekir......!!!!
Zamanlarý az kaldý.Eþþekler gibi götürecekler.Uyanýn kardeþim UYANIIIIIIINNNNNN.......!!!!!!!!!
10 yýllýk DÜÞÜÞ TRENDÝ SONA ERDÝ...........Yýllardýr süren ESARET sona erdi.UYANIIIIIINNNNN..........!!!!!!!
30 milyonun üzeri karlar gelecek büyük ihtimalle.......Benim gibi borsadan anlayanlar bunu çok iyi bilir.150 milyon piyasa deðeri ve 30 milyon ve üzeri karýn edeceði fiyatlar 1-2 tl aralýðý deðildir......UYANIIIIIIINNNN.........!!!!!!!
Yeni bir tatarramazan hissesi piyasaya çýktý.Yanlýþ anlamayýn ben sadece keþfettim.0.68 den 6 þubat 2017 de keþfettim......!!!!!!
Son düzenleme : tatarramazan.; 23-02-2017 saat: 21:19.
http://www.aksam.com.tr/ekonomi/doga...8h/haber-16978
Doðan Holding Ray Sigorta'ya hisse devrini tamamladý
02 Þubat 2011 Çarþamba 04:57 | Son Güncelleme: 02 Þubat 2011 Çarþamba 04:57
ÞUBAT 2011 DE KÝ SATIÞ HK.
Doðan Þirketler Grubu Holding A.Þ., Ray Sigorta A.Þ. sermayesinde sahip olduðu ve þirketin sermayesinin yüzde 10'una karþýlýk gelen hisselerin Vienna Insurance Group AG Wiener Versicherung Gruppe (VIG) ve TBIH Financial Services Group N.V.'ye, toplam 22.907.030 dolar ile devrinin tamamlandýðýný açýkladý.
Doðan Þirketler Grubu Holding A.Þ., Ray Sigorta A.Þ. sermayesinde sahip olduðu ve þirketin sermayesinin yüzde 10'una karþýlýk gelen 1 milyar 370 milyon 698 bin 559 adet hissenin tamamýnýn Vienna Insurance Group AG Wiener Versicherung Gruppe'ye (VIG), 2 adedinin TBIH Financial Services Group N.V.'ye olmak üzere, toplam 22.907.030 dolar bedelle hisse devrinin tamamlandýðýný açýkladý.
Doðan Þirketler Grubu Holding A.Þ.'den, Kamu Aydýnlatma Platformu'na (KAP) yapýlan açýklamada, "Hisse bedelleri bugün, (22.907.030 dolar), nakden ve peþin olarak tahsil edilmiþ, hesaplarýmýza geçmiþ ve hisse devirleri yapýlmýþtýr. Hisse devri sonrasýnda, TTK ve VUK'a göre tutulan yasal (solo) kayýtlarýmýzda, yaklaþýk 22,2 milyon TL tutarýnda "iþtirak hissesi satýþ kazancý" oluþmasý beklenmektedir. SPK düzenlemeleri kapsamýnda UFRS'ye uygun olarak hazýrlanan konsolide finansal tablolarýmýzda oluþacak "iþtirak hissesi satýþ kazancý" ise ayrýca hesaplanacaktýr" denildi.
-SATIÞ TAMAMLANDI-
Konuyla ilgili Ray Sigorta A.Þ.'nin KAP'a gönderdiði açýklamasýnda, þirkette Doðan Holding'e ait Ray Sigorta hisselerinin TBIH Financial Services Group N.V. ve Vienna Insurance Group AG Wiener Versicherung Gruppe'ye (VIG) toplam 22.907.030 dolar bedelle satýþýnýn tamamlandýðý bildirildi.
Açýklamada, "Devir iþlemi sonucunda, kayýtlarýmýzda TBIH Financial Services Group N.V.nin 11.549.716.966 adet hissesi, Vienna Insurance Group AG Wiener Versicherung Gruppe 1.370.698.559 adet hissesi, Doðan Þirketler Grubu Holding A.Þ.nin 0 adet hissesi bulunmaktadýr. Ýþlemler pay defterimize kayýt edilmiþtir" denildi.
ANKA
DEÐERLÝ RAYSG PAYDAÞLARIM,
%10 U 22.907.030 DOLAR DAN SATIN ALINDIÐINA GÖRE, ÞÝRKET DEÐERÝ, YANÝ %100 Ü 229.070.300 USD, BUGÜN KÝ 3.57 Tl kuruyla 817.780.971 TL EDÝYOR.....
BUGÜN ÝTÝBARÝYLE PÝYASA DEÐERÝ 158.177.760 TL...
YABANCILAR ALDIÐINDA ÇAÐRI YAPILMIÞ MIYDI, ACABA? YAPILDIYSA KAÇTAN YAPILMIÞTI?
Yer Ýmleri