Yarýnda kalanýn yarýsýný1.50 satýþ yaz beyaz sayfa senin mallarý cok sevdi spek amcam sen verdikçe gidiyor yap bi kýyak daha
GT-I9500 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son ýrmak kuruduðunda, son aðaç yok olduðunda, son balýk öldüðünde; beyaz adam paranýn yenmeyen bir þey olduðunu anlayacak.
Bide arkadaþýn biri takas atsa ne iyi olacak..
GT-I9500 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son ýrmak kuruduðunda, son aðaç yok olduðunda, son balýk öldüðünde; beyaz adam paranýn yenmeyen bir þey olduðunu anlayacak.
6 þubat tarihinde ray sigorta 0.68 de iken yazdý bunu tatarramazan......Kron telekom topiðinde yeni kron telekomumuz RAY SÝGORTAdýr dediðim için 1 hafta ceza vermiþlerdi.Kron telekomda neden RAY SÝGORTA yý övüyorsun diye.......4 -7 tl aralýðý 2 yýllýk hedeftir diye yazmýþtým.......Ray sigorta daha 0.68 iken.....!!!!!
6 þubatta 0.68 idik,þimdi ise 27 marttayýz ve 1.34 teyiz......Daha yolun baþýndayýýýýýýýzzzz.......!!!!!!
Delireceksiniz.......Kron telekom 1.70 lerde iken 2 yýlda 13-14 tl ler hedef demiþtim......12 den döndü ama daha 2 sene dolmadý.....!!!!!!
Ray sigorta bir tatarramazanýn 6 þubat 2017 de 0.68 den keþfedip ÝFÞA ettiði bir hissedir .Hedef 2 yýlda 4-7 aralýðý.Tutar tutmaz onu bilmem........!!!!!!!!!
Nerdesin atýp tutan?Kaðýt düþünce çenen de kapanmýþ.....!!!!
Þu an için eþleþme 1.24 te......!!!!!!
Son düzenleme : tatarramazan.; 28-03-2017 saat: 12:17.
Ulan sahtekarlar ortaya çýktý......Palavracýlara bakýn siz.......Kaðýt çýkýnca bende þu kadar var ,þu ,bu diyorlardý.Düþünce ses yok..........!!!!!
Ulan ben DÝMDÝK buradayým.......!!!!!
Hayal dünyasýnda yaþayan kafayý yemiþ g.....r..........!!!!!
Yürüyün iþinize......Lafýmýn gittiði yer belli........Ben buradakileri bilmiyordum öðrendim......!!!!!
Üzerine alýnacak kiþi belli......!!!!!
Yer Ýmleri