[QUOTE=zagorveciko;2372576]Halka acik hisse adeti fazla degil. Baskiliyanin elinde fazla kursun yoktur.
bu gibi sýg veya diger deyimle halka arz hissesi az olan hisselerde bahsettigim konu daha çok olur..
örnek verdigim bagfs ozamanlar yaklaþýk tam hatýrlamamakla bereber yaklaþýk 10/12 milyondu galiba..?
ZIR-DELÝ Y.T.D
bizim sigortanýn telleri çok zayýf onun için ikide bir sigortasý atýyor..
usta,sý durumu iyi degerlendiremiyor yeni usta lazým ..
eskilerin bir tabiri ile üzerine ölü topragý serpmiþler (ölü taklidi) yapýyor ..?
nasýlsa biri dürtecek gerçekten ölümü yoksa numaramý yapýyor..![]()
Son düzenleme : sulzer; 16-07-2018 saat: 18:01.
ZIR-DELÝ Y.T.D
Þirketimizin 2018 yýlý Ocak - Þubat aylarýný kapsayan denetimden geçmemiþ tahmini prim üretimi 126.006.452.-TL dir.
Þirketimizin 2018 yýlý Ocak-Mart aylarýný kapsayan döneme ait denetimden geçmemiþ tahmini prim üretimi 245.424.866.-TL dir. Prim üretiminde bir önceki yýlýn ayný dönemine göre % 17.40 oranýnda artýþ meydana gelmiþtir. Branþ bazýnda üretim rakamý ekteki dosyada bulunmaktadýr.
Þirketimizin 2018 yýlý Ocak-Nisan aylarýný kapsayan döneme ait denetimden geçmemiþ tahmini prim üretimi 321.817.502.-TL dir. Prim üretiminde bir önceki yýlýn ayný dönemine göre % 21 oranýnda artýþ meydana gelmiþtir.
Þirketimizin 2018 yýlý Ocak-Mayýs aylarýný kapsayan döneme ait denetimden geçmemiþ tahmini prim üretimi 388.957.400.-TL dir. Prim üretiminde bir önceki yýlýn ayný dönemine göre % 27,34 oranýnda artýþ meydana gelmiþtir.
Þirketimizin 2018 yýlý Ocak-Haziran aylarýný kapsayan döneme ait denetimden geçmemiþ tahmini prim üretimi 456.912.285.-TL dir. Prim üretiminde bir önceki yýlýn ayný dönemine göre % 29,45 oranýnda artýþ meydana gelmiþtir. Branþ bazýnda üretim rakamý ekteki dosyada bulunmaktadýr.
þirket her ay üzerine koyarak geliyor : fakat hisse degeri patinaj yapýyor:raylarý kaygan galiba..![]()
ZIR-DELÝ Y.T.D
çok ilginç bir tahta ve hisse...?
yaklaþýk ortalama her ay 70 milyon pirimini artýrmýþ bir sigorta þirketi sanki 70 milyon her ay zarar etmiþ gibi 2018 ocak,dan beri düþmüþ..gerçekten çok ilginç bir spek ve ortaklara sahip ve % 4.99 iþlem gören çok sýg bir hisse ...herhalde bu hissede olanlar kafayý yemiþler yani deliler arasýna birde zýrdeli geldi .. bu arada burasýný izliyorsa degerli spek kardeþ ben uzuncuyum hiç canýný sýkmam..beni vestelciler iyi bilir:sadece ara sýra gýdýklarým:: bol þanslar![]()
ZIR-DELÝ Y.T.D
...................nokta konmuþtur topigi ve hisseyi sesizce izlemeye alalým son yazým................... ???![]()
Son düzenleme : sulzer; 18-07-2018 saat: 18:16.
ZIR-DELÝ Y.T.D
ray sigortanýn üstadlarý gerçekten durdunuz artýk yazmýyorsunuz. bilanço öncesi guzel bir yazý paylaþým yapsanýzda bilgilendirirseniz nasýl olur...saygýlarýmla....
burada yazdýklarým kiþisel düþüncemdir , baðlayýcýlýðý yoktur yönlendirme babýnda deðildir...yatýrým tavsiyesi olarak algýlanmasýn...
Yer Ýmleri