Þifre sayýlarda gizli
General Mobile 4G Dual cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Þifre sayýlarda gizli
.sn beyaz sayfa;
.araya girmiþ gibi oldum,özür dileyerek þunu belirtmek isterim......Albaraka gerçekten ucuz.....ama temettü verimine veya gelecekte
bekleyebileceðimiz temettüye bakýnca bakýnca rRAYSG'ye göre çokta cazip görünmüyor...diðeri için kafadan deðerlendirme dýþý býrakýyorum.....patron þirketi........Raysigorta % 5 pazar payýna ulaþtýðýnda mevcut fiyatýný temettü olarak dahi verme potansiyeline sahip......
.çok uluslu büyük dünya þirketlerinde yöneticiler için prim çok önemlidir....vede primde karla orantýlý olur...... Ray sigortanýn %95'ine sahip Vienna Ýnsurance gibi çok uluslu þirketler kar ve temettü daðýtýmýnda hep onun için cömerttirler.......Koç þirketleri borsada ondan zirvelerde geziniyor......darýsý baþýmýza diyoruz....
senin yapraðýn uzun düþenini kýrmýþ 250 ye doðru flamasý var hazirana kadar yapabilir.. ama fibo zamansallýðý sonbahara doðru.. pddd 065 dd 293 fiyat 190.. temel rasyolardan pek anlamam ama bu çarpanlarla çok cazip gelmedi bana.. dd 293 e gitse %55 marj eder ama risk yüksek.. yaprak deðilde þöyle dallý budaklý bi aðaç bulsan..
.Borsada kar ve büyüme en önemlisi....hele ikisi bir arada olursa tadýndan yenilmez.......
Yaprak da gerçek defter deðerini göstermiyor.canlý varlýklarý 10 milyon TL az gösteriyor.2400 tane süt ineði var ve her sene damýzlýk çiftliði gibi çoðaltýyor.
valla canlýsýný ölüsünü sen bilirsin gari..
ayýcesin grafiðide bomba gibi.. aðustos yazýnda bombacý mülayim gibi patlatýrmý bak bakem..
Ek 2396
Seavoice , ayý cesiyi çok severim.geçen ay ziyaretine gittim,ufak bir þey kopardým.yakýn zamanda tekrar ziyaretine gitmeyi düþünüyorum.o yüzden sana Voltran diyorum.ayý cesiye ben varým.C leri çok severim.hele bi de bakýcýsý yok ve öksüz kalmýþ ise daha çok severim.
Yer Ýmleri