fibo düzeltmeli fibo ortalamalý log trend grafiðin son hali..
http://share.matriksdata.com/share.a...05081106525904
kýrmýzý kanalýn üst bandýnýn altýnda iki gün kapanýþ yapmýþ bugün üçüncü gün.. allahýn hakký üçtür diyelim bugünde onay günü olsun.. ancak kanalýn içinde kapanýþlara baþladýðý için aþaðýda, 41-135 yükseliþinin %50 fibo düzeltme seviyesi 88, son 1597 ve 2584 günün kapanýþlarýný baz alan fibo ortalama seviyeleri ise sýrasýyla, 89 ve 93 seviyesindeler.. ben fiyatýn bu ortalamalarla buluþma ihtimalinin, kuvvetli olduðunu düþünüyorum.. arada birde fibo düzeltme %38 seviyesi olarak 99 krþ var.. ama kanalýn içine girdiði için %38 lik bu fibo düzeltmede tutunma ihtimalinin zayýf olduðunu düþünüyorum.. dolayýsý ile olasý düþüþlerde (dikkat ederseniz olasý diyorum kehanet deðildir) 88-93 aralýðýnýn önemli bir destek aralýðý olduðu burada tutunma gerçekleþmez ise, kýrmýzý kanalýn alt bandýna doðru hareket söz konusu olabilir.. umarým fibo %38 den döner fiyat konsolidasyonu kanalýn üst bandýnda yani 107 üstünde (bugün için) saðlanýr ve zarada olanlarda kendini toparlamýþ olur..

Alýntý yaparak yanýtla
dolayýsý ile ben kararlarýnýn ahmakça olduðunu deðilde, ahmetçe olduðunu düþünüyorum

Yer Ýmleri