iztr da sana destek olsun diye 1,84 den ben de 12.000 lot aldým anlaþýlan benim destek yetmemiþ. ama merak etme haftaya taze para ile iztar da kuvvetli bir destek daha atacagým. varsýn baský kursun bosada para bekleyerek kazanýýdýgýný bilenlerdenim.bu tahtaya gelince, bu tahta temmuza kadar bekeleycek gibi duruyor. ancak yolu uzun bekleyenler çorbayý içecek
Ben her gün destek atýyorum.6 aylýk bilanço ya oynuyorum.
General Mobile 4G Dual cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
..Þayet burayý okuyorsa Raysg tahsýndaki kolpacýya sesleniyorum.......ikinci seansta bir ara eþleþmede fiyatý ,85.krþ gördüm.....hemen 0,93.krþ'ye 46,000.lot alýþ gönderdim......ama satýcý tüydü gitti.......madem satmayacan nedir tahtada dipleri göstermeye çalýþmak.....yok satacaksan neden arkana bakmadan tüyüyon...yoksa zaten bütün malý yukarýdan sattýnda þimdi olmayan malýnla kýt aklýnca bugün gördüðümüz rezillikleri yapýp hisseyi düþürüp almayamý çalýþacan......baþka kapýya.......
Aynen katýlýyorum. Hadi baþka kapýya..... ölmüþ eþek kurttan korkmaz.öldürdün zaten bizi spek, daha da korkutamazsýn.
Dow 16 ! Merakýmdan soruyorum.daha önceki yorumunda ,malýný düzgün satana ne denirki diye yazmýþsýn.borsa da mal düzgün nasýl satýlýr ,bize açýklar mýsýnýz ?
Ben düzgün satýp satmadiðimi merak ettim.DOW 16
gsd forumundan bi totoþ dediki; sen grafik mrafik paylaþýnca spek malý kaldýramýyo ky ler üþüþüyo, bi cacýk olmaz vs þeyler yazki dedi ky kaçsýn mal kalksýn ahahahaha.. totoþluk kanlarýna iþlemiþ forumlarý istila etmiþler bu spekciler.. 55 krþtan beri foruma utanmadan ben ky nin iyiliði içiin söylüyorum vs. türü yorumlar yaptý vicdansýz..
Yer Ýmleri