Birde Aykut hocaya laf ederiz.. Nuri Þahin'i çýkarýp Ozaný aldý 2-0 gerideyken..
Birde Aykut hocaya laf ederiz.. Nuri Þahin'i çýkarýp Ozaný aldý 2-0 gerideyken..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Her sey bos Yýlmaz Hoca sahane...
Birazdan dum duz gidecek...
Kendini zor tutuyo...
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilemez...
"Ýþini kýþ tut, yaz çýkarsa bahtýna"*"Ak dona gök yamalýk vurulmaz"*"Topraktan geldik, topraða gideceðiz; Mühim olan çamurlaþmamak"
Türkiye 0 Ýzlanda 3 MS
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Abicim bu nasýl taktik, bu nasýl hoca, bu ne biçim maç, takým rakip kaleye gidemedi, hayatýmda izlediðim en berbat milli takým maçlarýndan biriydi.
Sabýr Taþý...
Mantýk sizi A noktasýndan B noktasýna götürür. Hayal gücü ise her yere.
Arda ya maç öncesi plakette verdik, ulan adam benden fazla göbek baðlamýþ koþacak hali kalmamýþ futbol hariç herþeyle gündeme gelen adam biz hala nelerle uðraþýyoruz.
Sabýr Taþý...
Kadro baþtan aþaaaa yanlýþ kadro kardeþim.
Sabýr Taþý...
Taktik yok, oyun kurma yok, hiçbirþey yok, Yýlmaz hocanýn dediði gibi sabaha kadar sen al ver hiç birþey yapamazsýn.
Sabýr Taþý...
Yer Ýmleri